Reklama

Reklama

Madisonské mosty

  • Česko Madisonské mosty (viac)
TV spot

Obsahy(1)

Súrodenci Carolyn a Michael s právnikom riešia pozostalosť po matke Francesce. Prekvapí ich jej žiadosť byť spopolnená a rozprášená z neďalekého mostu. Potom však medzi jej vecami objavia závet istého Roberta Kincaida, ktorý si prial presne to isté. Keď sa v jednom z matkiných listov dozvedia, že Francesca mala kedysi s Kincaidom krátku známosť, začítajú sa do jej denníkov... (RTVS)

(viac)

Videá (1)

TV spot

Recenzie (530)

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Naprosto ultimatni romantarna, ale i kdyz je to fakt silnej dojak, obzvlast s blizicim se koncem, Clint nijak zvlast netlaci na pilu, nesnazi se s divaka zdimat city a o to je film pusobivejsi. Pribeh je hodne jednoduchej, odehravajici se hlavne behem ctyr dni, kdy se hlavni dvojka postupne poznava, ale jelikoz Clint je dobrej herec, navic tady je fakt perfektni a dokonce se uspesne zbavil toho svyho drsnackyho vyrazu a hraje tu docela odlisnou postavu a vzal si k sobe, sice ne nejak extra velkou kocku, ale herecky jeste o tridu lepsi Streep, dokaze to ty dve hodiny zaujmout, dojmout a nenudit. ()

kingik 

všetky recenzie používateľa

Ústřední dvojice Eastwood a Streep jsou tak výborní, že filmu odpustíte jeho rozvláčné tempo a sáhodlouhé dialogy. Film v závěru funguje velmi slzopudně, ale od Estwooda bych přece jen čekal větší hloubku a zaujetí. Takhle je to sice pěkný film, ale dá se vidět pouze jednou. Napodruhé se ukoušete nudou. Mé hodnocení: 60% ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Clint Eastwood je charizmatický herec, ktorý sa časom vypracoval aj na kvalitného režiséra. Jedným z jeho veľmi výrazných počinov na poste režiséra je snímok "Madisonské mosty" (The Bridges of Madison County), ktorý natočil v roku 1995. Pán Eastwood sa do povedomia divákov zapísal predovšetkým ako nekompromisne drsný pištoľník. Tentokrát sa v tomto snímku predstavil v úplne inom svetle. Tu nejde o žiadnu streľbu, žiadnu divokú akciu, žiadne násilie. Titul "Madisonské mosty" je romantická dráma o dvoch ľuďoch v strednom veku, ktorý zažijú vzájomné ľúbostné vzplanutie. Hlavnú mužskú úlohu stvárnil sám Clint Eastwood a hlavnej ženskej roly sa chopila Meryl Streepová. Zvládli to výborne. Vidno, že sú obaja absolútni hereckí profesionáli. Meryl Streepová bola za svoj výkon odmenená soškou Oscara. **** ()

larelay 

všetky recenzie používateľa

Pomale? Roztahane? Nudne? NIKDY! NOT IN A MILLION YEARS! Nadherny film, ktory ma dojal neuveritelnym sposobom, pretoze toto sa stava iba raz za zivot a dopadne to vzdy takto, nie happyendom, ktory vidavame v hollywoodskych filmoch o tom, ako vsetci zijeme stastne az na veky s tym pravym/pravou. Bravurne herecke vykony oboch predstavitelov a ja im za cely film vzdavam hold. ()

nunka 

všetky recenzie používateľa

Láska ako súlad dvoch duší, dvoch tiel, dvoch svetov, ktoré v spojení vytvoria jednotu a harmóniu. Harmóniu mužsko-ženskú. Ako Robert rázne a presvedčivo povedal, také niečo sa stáva len raz za život...a keď to zažijete, čaro tohto filmu s jeho jemnocitnosťou sa dá užiť ešte viac. Viem si predstaviť, že sa nájdu diváci, pre ktorých to bude len film z červenej knižnice. Pre niekoho krátka milostná zápletka zmáčaná slzami a bôľom. Pre iného osobná skúsenosť na filmovom plátne. Pre niekoho celoživotná trýzeň a frustrácia. Srdce túži a rozum velí. Áno, plakala som, ako už dávno nie. A bolo to ozdravné a uvoľňujúce. ()

Galéria (58)

Zaujímavosti (29)

  • Dům Francescy Johnson shořel díky žháři 6. října 2003, tedy téměř rok poté, co shořel most "Cedar Bridge". (jezurka42)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené