Reklama

Reklama

Robocop

Trailer 1

Obsahy(1)

V roku 2028 je nadnárodný priemyselný konglomerát OmniCorp lídrom v rozvoji robotických technológii. Amerika vďaka jeho superstrojom a superzbraniam vyhráva vojny na celom svete a firme pribúdajú na účtoch miliardy dolárov. Vedci čakajú na príležitosť vyskúšať tieto technológie aj na domácej pôde, kde ich verejnosť doteraz považovala za príliš kontroverzné. Alex Murphy (Joel Kinnaman) je milujúci manžel, otec a dobrý policajt, ktorý robí všetko pre to, aby z ulíc Detroitu zmizla kriminalita a korupcia. Keď ho pri výkone služby smrteľne zrania, pre spoločnosť OmniCorp je to vynikajúca príležitosť, aby aplikovala svoje výnimočné vedecké poznatky a prelomové technológie na domácej pôde a nespochybniteľne pritom vykonala humánny čin, pretože zachránila život špičkovému policajtovi. A tak sa v odvážnom experimente zrodí RoboCop - napoly človek a napoly stroj, dokonalý protivník všetkých kriminálnych živlov. Alex sa vracia do ulíc ako robotický policajt s neuveriteľnými schopnosťami a zároveň musí čeliť situáciám, s akými sa obyčajný smrteľník nikdy nestretne. No nikto však nepočítal s tým, že vo vnútri stroja spočíva mysliaca ľudská bytosť, ktorá nedokáže potlačiť spomienky na svoju minulosť a nekoná ako naprogramovaný robot. (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

sniper18

sniper18 (hodnotenie, recenzie)

No neviem, ale mne tu až na ten úvod tiež prišla akcia dosť slabá a určite nejde len o rating, skôr mi to prišlo také detinské. Hlavne tá tréningová sekvencia s množstvom robotov už bola des. Toto sa s relatívne komornou, ale dospelou akciou z oboch Elitných jednotiek nedá ani trochu porovnávať. Padilhu tu producenti prznili až hrôza. 

na príspevok reagoval vegetol.mp

Uživateľ Yoshitsune zmazal svoj príspevok.

darthhokro

darthhokro (hodnotenie, recenzie)

prej akční film, ep ep ep ep :D to už jsou víc akční teletubies.

Ale pěkně nám to klesá jen co je pravda, ještě chvilku a budem na správné černé barvě.

na príspevok reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnotenie, recenzie)

a pak ještě tam a pak ještě támhle , a pak a pak a pak :))))  a nakonec celý film nerežíroval Padilha , byl sice všude znát a všude byla vidět jeho ruka , ale nebyl to on kdo to režíroval :)))) 

na príspevok reagoval Madsbender

GigaPudding

GigaPudding (hodnotenie, recenzie)

Madsbender

Padilha byl znát jen na začátku v tom Iráku nebo kde a pak v tom baru a pak možná v té tmě, všude jinde ho totálně zkrouhli producenti s ratingem pro třináctiletý :)

Madsbender

Madsbender (hodnotenie, recenzie)

Wacoslav1

Uvedom si, že každý nemusí zdieľať tvoj názor rovnako, ako ty nezdieľaš názor ostatných. A nemusí preto byť slepý. To isté ti môže povedať hocikto z nás na tvoje vyjadrenie. 

Čo ty vieš je tvoja vec, ale úprimne, my na to nie sme príliš zvedaví. A tiež vieme svoje.

Madsbender

Madsbender (hodnotenie, recenzie)

Wacoslav1

Tvoje kritériá na akciu sú iné. Mne nejde o efektné výbuchy, štýlové R-kové prestrelky o 20-tich mužoch a Švarcíka kosiaceho kadenciou 10 za sekundu (ale nevravím, že sa im vyhýbam). Padilha má iný prístup, ktorý skvele funguje, ale skôr na náročnejšieho diváka ako klasického fanúšika žánrových filmov. On proste RoboCopa nepojal ako priamočiary akčný film, ale v tomto smere ubral (zjavne vie, čo je to správna miera a jeho verzia sa nehrá na typické béčko) a pridal inde. A tak to funguje, akurát že práve fanúšikov akčných filmov to sklame mi bolo hneď jasné.

Čakal som, kedy sa ozveš so svojim názorom :-)

na príspevok reagoval GigaPudding, Sabrewulf

dragon94

dragon94 (hodnotenie, recenzie)

Sabrewulf

Ale není třeba přestřelka nazačátku v baru je velmi dobrá. Ten výcvik je taky ucházející ... většina jízd na motorce je dobrá ... a když ho chtějí ti vojáci odpojit taky je to dobrý... Jen ta závěrečná nemá takovou šťávu.

na príspevok reagoval TheDarKnig, Madsbender

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

dragon94

dragon94 (hodnotenie, recenzie)

Když jsem byl na premiéře X-menů tak lidi přišli po polovině filmu a pak si stěžovali, že ve filmu nebylo vysvětlené jak se Wolverine dostal do minulosti jaktože jsou Magneto a Xavier zase kamarádi a že celej ten film je totální sračka... A vůbec jim v tomhle odsouzení nevadil fakt, že neviděli prvních 55 minut filmu.

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Súvisiace novinky

Zemřel herec Michael K. Williams

Zemřel herec Michael K. Williams

07.09.2021

Ve věku 54 let tragicky zemřel známý charakterový herec Michael Kenneth Williams. Jeho nejslavnější rolí se jednoznačně stala postava Omara z chváleného seriálu The Wire – Špína Baltimoru. Objevil se… (viac)

RoboCop našel režiséra

RoboCop našel režiséra

21.11.2019

Vycházející australský filmař Abe Forsythe (Little Monsters) byl čerstvě najat k režii chystaného filmu RoboCop Returns pro MGM a Atlas Entertainment. Forsythe tak nahrazuje Neilla Blomkampa, který… (viac)

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (viac)

Aronofsky a motorkář Tatum?

Aronofsky a motorkář Tatum?

15.09.2015

Loňský Noe sice rozdělil diváky na nadšené a trochu zmatené, nakonec ale vydělal 362 milionů dolarů, takže se dá považovat za úspěch. Co chystá režisér Darren Aronofsky (Fontána, Černá labuť) dál?… (viac)

Reklama

Reklama