Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detroit v neďalekej budúcnosti celkom ovláda spoločnosť OCP, ktorú vedie Japonec Kanemitsu (Mako). OCP sa chystá premeniť chátrajúcu časť mesta na moderný komplex Detroit City, ktorý by patril pod jej kontrolu. Ako prvý krok však treba vyhnať a vysťahovať súčasných obyvateľov štvrtí, ktorých sa plán týka. Na to si OCP zriadi špeciálne jednotky REHAB, zložené z bývalých žoldnierov. Tie násilne a neľútostne vyháňajú tunajších obyvateľov pod priehľadnou zásterkou boja proti rebelom a kriminálnym živlom. Pri jednej akcii prídu o život aj rodičia (Jodi Longová, John Posey) desaťročnej Nikko (Remy Ryanová), ktorú zachránia rebeli bojujúci proti OCP. Dievčatko sa čoskoro ukáže užitočnou bojovníčkou, pretože s pomocou svojho prenosného počítača dokáže napríklad preprogramovať a zneškodniť policajné roboty ED 209. Policajti, ktorí rebelov prenasledujú, sa stretnú v boji so skupinou bojovných splatterpunkerov a na pomoc im prichádza, napriek rozkazom veliteľa policajný kyborg Robocop (Robert John Burke), stroj ovládaný mozgom bývalého policajta Murphyho. Vedenie firmy rozhodne Robocopa preradiť k Rehabom a prikáže doktorke Lazarusovej, ktorá sa oňho stará, aby do Robocopa nainštalovala mikročip potláčajúci všetko ľudské. Mladá žena to však neurobí. Robocop odíde s Lewisovou k starému kostolu, kde sa skrývajú rebeli. Vzápätí ho prepadne jednotka Rehab. Ich cynický veliteľ Paul McDaggett (John Castle) chladnokrvne ženu zastrelí, pretože odmietla bojovať proti nevinným ľuďom. Raketou ťažko poraní Robocopa, ktorý podľa inštrukcií nesmie bojovať proti uniformám. Malá Nikko privedie do úkrytu doktorku Lazarusovú. Tá Robocopa opraví. Kanemitsu sa rozhodne pripojiť k príslušníkom REHABu aj policajné jednotky. Policajti to však odmietnu. Odovzdajú odznaky a prejdú na stranu rebelov. Do Detroitu dorazí android Otomo, ktorého vyslal Kanemitsu, nespokojný s vývojom situácie. Robocop, ktorému doktorka Lazarusová vymaže z pamäte všetky inštrukcie prikazujúce poslúchať príkazy OCP, sa vyberie za pomstou... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (200)

Le_Chuck 

všetky recenzie používateľa

Tak, že bude nakoniec z Ropocopa hračka pre 10-ročnú dievčičku !?! Tak to muselo povabiť aj Verhoevena. Ináč akcia tu ešte ako tak je a aj keď je to prepáchnuté béčkovosťou srz naskz, určite to je lepšie ako tie ďalšie speudopokusy o návrat superpolicajta, ktoré nám servírovala jeden čas N@va (súbežne filmovým klubom na ČT2, no kto by odolal) pondelky večer. Ale ako malému sa mi to páčilo. ()

JohnnyD odpad!

všetky recenzie používateľa

Ostatných RoboCopov som nevidel a ani po tom veľmi netúžim. Tento film som si pozrel, lebo figuruje medzi absolútnou top špičkou filmového priemyslu v zozname najhorších filmov všetkých čias na IMDb. A som spokojný. Dostal som to čo som chcel. Veletrápne hlášky, otrasný dej, klišé a smiešna akcia (napr. deštrukcia robota v úvode). Všetko vrcholí, keď RoboCop dostane nový vzhľad - môže lietať. Na tieto "špeciálne efekty" do smrti nezabudnem. To sa nedá popísať slovami, to treba vidieť. Boh stvoril slovo béčko, človek nakrútil RoboCop 3. ()

Reklama

kenkaku 

všetky recenzie používateľa

Jen protože to bylo do série a proto, abych se ujistil, že Robocop jakého znám je mrtev. To proč jsem film Robocop milovat tady celkem solidně zadupali do země. Horší to být nemohlo (oprava... mohlo... stačilo vidět jeden díl seriálu Robocop: Temná spravedlnost. Pokud tedy u Robocopa 3 trpíte, pusťte si jakýkoliv díl seriálu a hned to budete vidět s třetím pokračováním o mnohem lépe... ()

Šimpy 

všetky recenzie používateľa

Nevím proč, ale tenhle díl se mi docela líbil. Jistě jednička je nepřekonatelná, ale k tomuhle je potřeba přistupovat jinak. Když se podíváte na jméno scénaristy (F.Miller), mělo by být jasné, že bychom se na to měli koukat jako na komiksovou adaptaci.....nezničitelný hrdina, který navíc i létá, motivovaný smrtí svého parťáka(Lewisová) se konečně postaví proti celé OCP. Několik silných citových momentů (byť kýčovitých až hanba).....hlášky typu: "OCP je nepřítel. A čas běží. Bojujte za své domovy!". Filální souboj dvou robotických samurajů....prostě zábavná nenáročná jízda (a přídavkem je Rip Torn) ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Třetí díl je prostě natahování série a Frank Miller opět ukazuje, že je schopen napsat scénář, kde jsou zajímavé momenty, ale to neznamená, že to bude převedeno do filmu, který bude koukatelný. V tomhle případě už je to nastavovaná kaše, která prostě nemůže fungovat pořádně ani na zapřisáhlého fanouška. Bohužel jen třetí díl, který naštěstí zapadne. ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (17)

  • Snímek byl natáčen s cílem získat rating PG-13. Rouhání, násilí, prostituce i odkazy na nelegální drogy byly proto minimalizovány nebo úplně vyjmuty. (Terva)

Reklama

Reklama