Reklama

Reklama

Triangle

Trailer 2

Obsahy(1)

Když Jess vyrazí s přáteli plachtit na otevřené moře, nemůže se ubránit pocitu, že je něco špatně. Podezření se realizují, když jejich jachta v bouři ztroskotá. Jediná šance na záchranu se jeví v možnosti dostat se na vzdálenou a zdánlivě opuštěnou loď. (Chatterer)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (384)

Snorlax 

všetky recenzie používateľa

Řízné mystery nenechá nikoho na pochybách, že Smith u jeho psaní trpěl depresí, ze které se potřeboval vypsat. Hlavní hrdinka se ocitá až po uši v děsivé noční můře. Když se zdá, že z ní už, už dostává, tak zabředne ještě hlouběji. Z psychoterapeutického hlediska úžasné a jako film to taky funguje skvěle. ()

POMO 

všetky recenzie používateľa

Drsná vyvražďovačka, schizofrenický twister, smutná ľudská dráma. Skrze sústredenú, na detailoch bazírujúcu réžiu a áčkové herecké výkony, docielený nevídano funkčný žánrový crossover. A taktiež lahôdkový horor pre mysliaceho diváka, ktorého dodnes neprebolela otrasná Loď duchov. Prečo tento pútavý, zaujímavý a i vizuálne atraktívny film neprebehol ani len americkými kinami? ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Nízkorozpočtová, hravým spôsobom prekombinovaná sci-fi zábavka pre fanúšikov podobne ladených časovo- paradoxných filmov. Väčšinou sa k nám dostávajú v podobe vysokorozpočtových hollywoodskych produkcií s megahviezdou v hlavnej úlohe a trikovou výpravou. V prípade scenára Triangle by ale taký film nefungoval, takže oná zdanlivá vizuána nevýraznosť a absencia známych hercov je najväčšou devízou filmu. Takto mu môžeme všeličo odpustiť. Niečo pre fanúšikov napríklad takého Primer. ()

Superpero 

všetky recenzie používateľa

To zase jednou chtěl být někdo chytrý a mysteriózní. Výsledek je iritující, nudný a nesmírně hloupý. Vystresovaná, nesympatická kráva, v hlavní roli, mě srala celej film, ale jakž takž bych vše prominul, kdyby to alespoň dávalo smysl. Ale nedává. Ta smyčka nefunguje, postavy se chovají hypernesmyslně a já v duchu bezmocně žasl, jak až moc je to debilní. Scéna s taxikářem je až komická. ()

Ruut 

všetky recenzie používateľa

Pozor! Tohle NENÍ jen obyčejná sekerová vyvražďovačka. Lynchovstější psycho twister než většina lynchových filmů a komplikovanější na dějové zvraty než celý Inception. Christopher Smith má talent (ukázal už i v Metru) a zaslouží si sledovat jeho další projekty. Jen to chce trochu doladit ty zvraty ... ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (5)

  • Dej filmu sa odohráva v Miami, avšak celé nakrúcanie prebiehalo v Queenslande. (U_S_O)
  • Film se poprvé promítal na FrightFestu v Anglii. (Chatterer)

Reklama

Reklama