Reklama

Reklama

Série(3) / Epizódy(18)

Obsahy(1)

"V podstate si chcú len vrznúť."... Po tom, čo Willa a jeho matku opustil otec, odchádza Will kvôli finančným problémov zo súkromnej školy a nastupuje na klasickú strednú. Tu sa snaží začleniť medzi ostatných, ale hneď v prvý deň si znepriatelí celú školu; nakoniec sa mu ale predsa len podarí spriateliť sa aspoň s niekým - s trojicou "Inbetweenerov", t.j. ľudí, ktorí nepatria ani medzi školskú elitu, ani medzi úplných šprtov; ľudí stojacich uprostred spoločenského rebríčka. (lakikaki)

(viac)

Recenzie (143)

Charlinka 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle je britský až to bolí. Proto jsem se divila, že se pokusili udělat americkou verzi. To snad ani nejde, ne? Množství trapných situací bylo trošku přehnaný ale díl ve kterém parta vyrazí na koncert a tam se zhulí je k nezaplacení. Speciálně u scény s Willem jsem se smála v kuse asi 5 minut bez přestání. ()

erased 

všetky recenzie používateľa

Na britský sitcom překvapivě americký styl, ale zábavnosti mu to neubírá. Od dobrého sitcomu bych sice nečekal, že budu mít problém se třemi ze čtyř hlavních hrdinů, ale Neil, Jayův otec a především odzbrojující účitel Phil Gilbert dohánějí jakýkoli svůj výstup k dokonalosti. 1. řada: *** Jako úvod sice ucházející, ale vtipy ještě často slabé až trapné, American Pie jde vidět v každé scéně. 2. řada: ***** Teprvě tady se prejevuje potenciál anglické školy naplno. Co scéna to hláška a další výbuch smíchu. Yoda, Patrice, důchodci, zkoušky, tady se prostě nedá vyjmenovat vše. 3. řada: **** Anglické hlášky z velké části vystřídaly nechutnosti. Sice je několik scén nezapomenutelných, celkově po předchozí řadě propad. Filmu se přesto nemůžu dočkat. Nakonec bych zmínil hudbu, která sice nemůže být vzdálenější mému šálku čaje, v podávaných situacích jsem ji nejen přežil, ale dokonce si i oblíbil, soundtrack tedy za plný počet. ()

Reklama

lakikaki 

všetky recenzie používateľa

1. séria: Aktuálnosť, humor, úprimnosť, sprostosť, infantilnosť, pravdivosť, absurdnosť, britskosť, fekálnosť a neskutočne kruté hlášky (na stopercentný zážitok je však nutná pokročilá angličtina) sa v dokonalom pomere spojili a dali vzniknúť absolútne vynikajúcemu komediálnemu seriálu o nadržaných teenageroch, ktorý ani trochu neuráža, iba baví a to úplne kráľovsky. Tento seriál mi padol neskutočne dobre; predpokladám, že sa tak stalo predovšetkým kvôli tomu, že som momentálne v období lúčenia sa s pubertou a práve ľuďom nachádzajúcim sa v tejto etape života sú Inbetweeners primárne určení. Rozbeh v podobe prvej epizódy je v porovnaní so zvyškom seriálu síce trošku slabší (t.j. asi tak za štyri a pol hviezdičky) a seriál po dopozeraní prvého dielu pôsobí len ako "veľmi fajn", ale hneď vzápätí všetko toto zmení zo súčasných šiestich častí najlepšia, druhá epizóda, po ktorej sa tento skvost nedá nemilovať - minimálne za predpokladu, že patríte do vhodnej vekovej kategórie; ale ani vek nie je určujúci definitívne, čo zopárkrát potvrdí aj samotný seriál. Nadržane očakávam ďalšie epizódy a udeľujem absolútne čistých 100% a ani o promile menej. Je zaujímavé, že obrovskému kvantu filmov spadajúcich pod "žáner" teenagerských komédií kraľuje jediný jeden seriál patriaci do tejto kategórie. 2. séria: 2x01=100%, 2x02=100%, 2x03=100%, 2x04=100%, 2x05=90%, 2x06=100% ... Komentár k druhej sérii doplním po druhom kole. ()

grogodil 

všetky recenzie používateľa

Typicky anglicky a tým pádom celkom z ostra a bez servítky poňatý seriál o 4 looseroch s libidom niekoľkonásobne prevyšujúcim IQ. Všetky epizódy sa tak rovnako nesú v morálne rovnako zvrhlej a nadržanej nálade v sprievode gulometnej paľby slovíčka "fuck" na X spôsobov. Baviť sa na neskutočne trapných a ponižujúcich situáciách samozrejme dá (je to britský seriál!) veľmi slušne, horšie to mám so samotnými postavami, ktoré mi akosi stále nie a nie úplne prirásť k srdcu. V reále by vás pri pohľade na takúto ubohú obmedzenú štvorku napadlo veľmi veľa opovrhujúcich nadávok, v seriáli by som im mal očividne fandiť... Bohužiaľ, nedá sa. ()

kinghome 

všetky recenzie používateľa

nechápu, proč je takovej rozdíl v hodnocení seriálu a filmu. Seriál začíná nevinnými žerty a normálními situacemi, ale postupem času se stává více a více nechutným a nějaký scény jsou vážně až za hranicí. Nicméně jsem se u seriálu skvěle u téhle retardované bandy bavil. Neil je největší blb, ale jeho tanec je luxusní. Škoda, že nebudou další série, dost mě to chytlo. Jejich narážky na Neilovýho tátu byli někdy až moc a bejt Neilem, tak je asi zabiju. Takovýhle kamarády bych asi nechtěl. Poslední díl se stanováním je dokonalej, ale zbytek je na těch 80%. ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (2)

  • Pro natáčení exteriérů školy byla využita škola Ruislip High School v Londýně. Domy, kde hlavní hrdinové žijí, se nacházejí v městečku Abbots Langley. (ondrach)

Reklama

Reklama