Reklama

Reklama

VOD (1)

Robert „Fish“ Fishman (Rainn Wilson) bol pred dvadsiatimi rokmi bubeníkom v známej rockovej kapele Vesuvius. Nahrávacej spoločnosti sa však nepozdával, a tak dala kapele na výber – buď Fish alebo skvelá kariéra. Túžba po sláve bola veľmi silná a Fish rýchlo prišiel o vysnenú kariéru. Vtedy sa zaprisahal, že s hudbou raz navždy skončil. Teraz však dostane úžasnú druhú šancu, aby sa znovu ocitol na výslní slávy. Synovec ho požiada, aby sa stal členom stredoškolskej garážovej kapely, čo Fish bez váhania prijme, aby svetu ukázal, kto je pravý rocker. Slávnostne si sľúbi, že konečne sa posadí na pomyselný rockový trón, na ktorý má podľa vlastného mienenia jasný nárok. Pre jeho mladších spoluhráčov sa tak začína tá najdivokejšia životná jazda... (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (131)

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Paradni hudebni komedie, ktera da vzpomenout na Skolu rocku. Rainn Wilson sice neni Jack Black, ale jelikoz hraje drobet staryho uchylnyho bubenika a tudiz je naprosto v poradku, ze to je hovado, tak je perfektni. Navic nekoho tak spocenyho jen tak neuvidite. No zbytek obsazeni je taky fajn, obzvlast me prekvapila porad sexy Applegate a blondatej Will Arnett s dlouhym harem. Pribeh je sice jednoduchej, ale jelikoz to je v podstate road-movie, kdy neustale zni nejaky paradni rockovy pisnicky (i kdyz by mohli obcas trochu pritvrdit) a sem tam tu je nakej slusnej forek, tak je to proste paradni zabava. ()

kecinzer 

všetky recenzie používateľa

Tolik jako u tohoto filmu jsem se již dlouho nenasmál. Pro mě naprosto geniální oddychová komedie. Celou dobu jsem se skvěle bavil a pořád doufal, že ještě nebude konec. Dlouho jsem se zdráhal dát plný počet, ale nakonec jsem se rozhodl to udělat. Rainn Wilson prostě perfektně nahradil Jacka Blacka. Pro všechny, kterým se líbila Škola Ro(c)ku mohu jen doporučit. ()

Reklama

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Priamočiare, ale fungujúce vo všetkých aspektoch. A v konečnom dôsledku sa na to dobre pozerá. Hlavne ešte kvôli mladej, ale stále rovnako krásnej Emme Stone a excentrickému rockerovi Rainnovi Wilsonovi, ktoré ho si po Office nemôžem ako herca vynachváliť. Snaha stať sa hudobnou senzáciou sa nekoná - na to to má v sebe príliš veľa american dream koncepcií, ale ako fungujúca žánrovka, kde vlastne hlavnému hrdinovi prajete aby zažil ten svoj veľký comeback, je to viac ako dostačujúce. Malý veľký film, ktorého tempo určujú bicie a ktorý sa môže vytasiť s pár fungujúcimi hláškami. Takže čo na tom, že tam niektoré vzťahy nefungujú. ()

neoBlast 

všetky recenzie používateľa

Velmi sympatická pohodová jednohubka, která inspiraci Školou ro(c)ku nezapře. Narážky na hudební průmysl jsou někdy dost ostré a Rainn Wilson sem tam prohodí nějakou tu pamětihodnou hlášku. Společných charakteristik s Blackovou ujeťárnou by se našla spousta. Pod kouty se budou usmívat nejenom fanoušci The Office, ale i jiných seriálů jako je 30 Rock nebo Scrubs. 65 % ()

Mire 

všetky recenzie používateľa

Paráda, takýto typ komédií mám veľmi rád. Rainn Wilson váli slušne a je pekné že si splnil sen, aj keď nie v heavy metalovej kapele, ale aj tak super. A k tomu krásna basgitaristka Emma Stone a ja môžem byť nadmieru spokojný :) P.S. - bavilo ma to znateľne viac ako Trsátko osudu, takže rád pridám aj na hodnotení :) ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (4)

  • Paličky, ktoré používa "Fish" (Rainn Wilson) sú značky Vic Firth, Matt (Josh Gad) hrá na klávesy Roland Juno-D a Curtis (Teddy Geiger) používa gitary Fender Stratocaster a Fender Telecaster. (Amityville)
  • V zábere, keď Amelia (Emma Stone) vychádza zo šatne natáčať videoklip, prichádza bez basgitary. V ďalšom zábere ale už basgitaru má. (Amityville)

Reklama

Reklama