Reklama

Reklama

Doghouse

Trailer

Nakoľko sa jeden zo siedmich najlepších priateľov rozvádza, pričom danú situáciu ani zďaleka psychicky nezvláda, ostatní nadobúdajú presvedčenie, že by bolo v záujme zachovania pevného puta priateľstva kamaráta poriadne odreagovať. Ich plán je úplne prostý a priamočiary: zájsť do opusteného domu babičky jedného z nich a v tamojšom malom mestečku Moodley sa poriadne zabaviť. "Zábavu", aká sa im naskytne, ale určite nemali na mysli. Namiesto popíjania v tamojších krčmách ich totiž čaká krutý boj o holý život proti miestnym ženám, ktoré zasiahol neznámy vírus. (*CARNIFEX*)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (162)

ZdenoLo 

všetky recenzie používateľa

Tento typ komediálnych hororov sa mi vždy páčil. Aj keď tento sa líšil od ostatných asi viac svojou absorudnosťou a trochu chaotickým vykreslením niektorých scén. Herecké obsadenie Danny Dyer, Stephen Graham sadlo perfektne, hlavne Dyer ktorý už predtým ukázal že tento žáner (Izolace 2006) mu ide veľmi dobre. ()

Cedr 

všetky recenzie používateľa

S hororovými komediemi je to těžké. Trpívají totiž docela zásadním problémem - nejsou hororové a nejsou vtipné. Doghouse moc hororový také není, ale vtipný je naštěstí docela dost. Bezchybné je hlavně obsazení. Danny Dyer a Stephen Graham ten film táhnou a vedle nich se snaží i ti ostatní, takže co by jinak bylo další nevýrazná břečka je takhle poměrně dost stylová jízda. Tyhle "lad movies" nemají prostě chybu :) ()

Reklama

Dexter1 

všetky recenzie používateľa

V obdobnom absurdnom čierno-humornom príbehu ako Lesbian Vampire Killers si kráča i Doghouse. Partička chlapov, ktorí sú zničení nežnejším pohlavím prichádzajú na vidiek aby si poradili s nákazou, ktorá mení všetky ženské na mix zombie-cannibal-killer. Ak máte radi humor, ktorý je postavený na zosmiešňovaní žánrových pravidiel, dehonestuje ženy a popritom strieka krv takmer všade vôkol doporučujem túto relaxačnú oddychovku, ktorá vám vykúzli úsmev na tvári. Samozrejme si treba uvedomiť, že v tomto prípade sa ani tak nejedná o horor ako o komédiu. ()

predators 

všetky recenzie používateľa

Hmm, tak tuto zombie "spice girls" záležitost by si neměl nechat žádný fanda ujít. Přesně po 28 týdnech a 28 dnech přichází z "ostrovů" další virem nakazené oběti. A jelikož jsou chlapi odolnější, napadá tento vir pouze ony osoby něžného pohlaví. No, tak se podívejte, jestli jsou naše drahé polovičky opravdu tak přítulné... :-) Jo a málem bych zapomněl, je to prdel... :-) 80% ()

Subjektiv odpad!

všetky recenzie používateľa

Uf, raději se nebudu tvářit, že Doghouse se tím, že nechal nebohé, životem otrávené chlapíky pronásledovat bandou ženských zombií, snažil snad něco hlubšího sdělit o údělu obou, či alespoň jednoho pohlaví. To by mi jeden odpad nestačil a musel bych si založit mulťáka. Raději budu tvrdit, že jsem viděl nevtipnou komedii, nestrašidelný horor,film s nesympatickými postavami bez vlastností, film bez napětí, myšlenky či zajímavého vizuálu, s nezajímavou hudbou... Inu film bez jakýchkoliv pozitiv. ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (1)

  • Společnost, se kterou jeli hrdinové do vesnice, se jmenovala West Tours, po režisérovi Jaku Westovi. (Chatterer)

Reklama

Reklama