Reklama

Reklama

Panelák

(seriál)
Slovensko, 2008, 1221x45 min

Scenár:

Andy Kraus

Hrajú:

Diana Mórová, Marián Miezga, Juraj Slezáček, Božidara Turzonovová, Vladimír Kobielský, Mirka Gális Partlová, Branislav Bystriansky, Róbert Jakab (viac)

Obsahy(1)

V roku 2008 prinesie na televízne obrazovky nový seriál televízia JOJ, ktorý síce nijako nenadväzuje na veľmi úspešných Susedov, ale majú čo-to spoločné. Hlavným tromfom a zároveň osobou, ktorá má zaručiť divácky úspech, je Andy Kraus, ale tentoraz už len v pozícií scenáristu a pred kamerou bude hlavným lákadlom veľmi populárna herečka z predchádzajúceho seriálu Susedia Viki Ráková. Seriál Panelák má obsahovať desať hlavných hrdinov v rámci piatich rodín a bytov a sledovať ich osudy. Príbeh seriálu sa začína odvíjať príchodom novej postavy Agáty ( stvárňuje ju už zmieňovaná V. Ráková), ktorá sa do veľkomesta prisťahovala z vidieka a prostredníctvom ktorej budeme poznávať ďalších obyvateľov paneláka a teda susedov novoprisťahovalkyne.

Prvá klapka pri nakrúcaní má dátum 14. januára 2008 a už v pondelok 18. februára 2008 bude odvysielaná prvá časť seriálu. Pôvodný zámer počíta so zhruba 200 dielmi (oficiálne uvádzané je 193 tridsaťminútových dielov) a preinvestovaných má byť cca 130 miliónov korún. Ale tieto čísla sa budú istotne meniť v závislosti od ukazovateľov peoplemetrov (teda diváckej priazne) a slovenský divák je pomerne nevyspytateľný a preto bude zaujímavé sledovať, akú dlhú životnosť bude mať nový seriál. (pravo)

(viac)

Diskusia

VasylDeBylak

VasylDeBylak (hodnotenie, recenzie)

Pahliak (pardon Panelák) si pamätám, bola to strašná telenovela. Sem-tam som to pozeral v začiatkoch, prvé 2 série ešte boli ako-tak pozerateľné pretože to bolo niečo nové a celkom originálne so slušnými hercami ako Slezáček, Kobielsky či Mičkovicová. Potom sa z toho postupne stal odpad odpadov, ešte dobre že to zrušili hoci to trvalo pomaly a medzitým nás Kandy Raus ešte stihol prekvapiť poslednou úbohou sériou z 2017 ktorú pozeralo dokopy tak 10 ľudí. Kandy Raus je somár a okrem Uragánu a Susedov nič poriadne nevytvoril.

Sepp37

Sepp37 (hodnotenie, recenzie)

Ach Panelák. Prvé dve série boli pre slovenský komerčný seriál nadštandard. Škoda že sa z toho stala 1000 dielna telenovela.

xhc

xhc (hodnotenie, recenzie)

JADIM

no ked odpocitam dlhorocnu medzi-prestavku co je 6 rokov, tak potom mi to vychadza takmer na 4 roky :D ziadna telka, bolo to cez official webarchiv, ziadne reklamy, ziadne casove obmedzenia, potom sa to da :D

xhc

xhc (hodnotenie, recenzie)

ok naposledy som tu pisal z 8.serie (4*), no, dost sa to vsetko meni, teraz som v 13.serii a hodnotenie znizujem na 2*
okolo 1000.casti to zacina mierne iritovat, a momentalne pri 1200. casti je to cim dalej tym horsie, herci popri trepani nevedia ani poriadne sklonovat, hovoria naschval pri jedle s plnou hubou, alebo ked si cistia zuby, ze im dobre ze slina nevyteka z tej papule, a ani zapletky uz nie su ako kedysi, humoru pomenej .... po poslednej casti uvidim ci to ostane pri 2*

---------
takze dopozerane do uplneho konca..... tych novych 36 casti novej serie bol fail...... akysi koncentrat iritujucich veci z celeho panelaku, iba jedna jedina skutocne humorna scenka, ziadna normalna zapletka, scenar kazdej casti akoby zbuchany za hodku, inge nevie inak hovorit nez davat neprirodzeny prizvuk na kazdu slabiku v slove, proste psychiatria.... panelak mal mat asi tak 8-9 serii, aby to mohlo mat lepsie hodnotenie...

na príspevok reagoval JADIM

Uživateľ xhc zmazal svoj príspevok.

31potkan31

31potkan31 (hodnotenie, recenzie)

haffen

Kraus bude mat drahy rozvod manželstva tak potrebuje zarobit na niečom a kedže všetko čo natočil po prvej ere Paneláku skončilo divackym fiaskom...tak sa vratil k tomuto ..... čiste prachy :)

breeder

breeder (hodnotenie, recenzie)

Purity1711 , BigDeal

Obávam sa, že môžu. Niečo sa mi marí o zákone a časových úryvkoch. Čo v praxi znamená, že ak použijú len nejakú malú časť - ukážku, tak môžu. Teda sú v pohode, ak to trvá len niekoľko sekúnd.

 

Ja len plesám, ak bol tento pseudoseriál konečne zrušený. Otázka je dokedy a čím iným nás hnojka zase zavalí. Kedysi sme mali fakt klasa tvorbu - Škriatok, Uragán, Bud Bindi, SOS. Kedysi bol rešpekt k divákovi samozrejmosťou. Dnes je samozrejmosťou televízny suterén.

chup44

chup44 (hodnotenie, recenzie)

Purity1711 - Presne to som chcel napísať, ešte je na rade Ulice a bude o niečo lepšie na svete :-D Ale zase prídu Kone, Víno, Ordinácia, Maniačky... Vždy niečo vymyslia :-D

Jello Biafra

Jello Biafra (hodnotenie, recenzie)

Panebože dobrý na nebi!!! toľko retardovaných postáv, stupidných dialógov a nekonečnej trapnosti sa fakt dá zlepiť len do tohto smrdutého seriálu. Ani jedna kladná postava, len panoptikum arogantných kriplov, ktorým jednoznačne kraľuje Matej Landl jak židák Egon s vrabčím hniezdom na hlave.

Uživateľ Fyffy2000 zmazal svoj príspevok.

peiton

peiton (hodnotenie, recenzie)

Odkaz pre Andyho Krausa viem,že to tu checkuješ..A nie,že by som bola tohto fanúšikom,to rozhodne nie,ale len tak okrajovo;tá rodina Slušných je tam úplne zbytočná!Len aby si vedel..

AdamesWWE

AdamesWWE (hodnotenie, recenzie)

Skoro ma jeblo, mám zapatú telku, na jojke a čekujem csfd, ked zrazu počujem hlavný theme song divoký django.. a jeb v panelaku :D už fakt nevedia čo tam dať.

na príspevok reagoval Martin741

Martin741

Martin741 (hodnotenie, recenzie)

Ani Omylom. Panelak je prekrasnym dokazom toho, ze pokial existuje hnoj vo svete realno, tak rovnako verim v existenciu hnoja aj vo svete filmovom

totalpunk

totalpunk (hodnotenie, recenzie)

Najúspešnejší slovenský seriál všetkých čias! Tak dávajte vyšie hodnotenia

Johnny.ARN

Johnny.ARN (hodnotenie, recenzie)

Len tak keď občas prepnem na JOJku a zhodou okolností vzhliadnem ukážku, mám pocit, že tam vidím aj tvár Zuzany Fialovej. Pri hercoch ju ale nevidím napísanu. Tak teraz neviem. Hrá tam alebo nie?

na príspevok reagoval totalpunk

AxelWers

AxelWers (hodnotenie, recenzie)

Ako môže 172. najhorší seriál byť zároveň 238. najobľúbenejším? Holt csfd.

BigDeal

BigDeal (hodnotenie, recenzie)

purity1711: Tiež som postrehol hrozne veľa soundtrackov, či zahraničných interpretov. Pochybujem, že na to majú práva. Lenže my žijeme na Slovensku, kde chce SOZA radšej oberať maturantov za stužkovú od Elánu.

na príspevok reagoval breeder

Purity1711

Purity1711 (hodnotenie, recenzie)

Ja som tam postrehol zvučky z filmov čo ukradli, napd. Ratatouille, Pearl Harbor, Californication, Dr. House, Harry Potter 4, American Beauty, Home Alone, Amelie from Montmartre, Ingourious Basterds, Sherlock Holmes a neviem či aj Lord of the Rings

na príspevok reagoval breeder

florencia

florencia (hodnotenie, recenzie)

Tento príšerný seriál bude asi ešte dlho strašiť na obrazovke dokiaľ sa ten trápny neherec Koleník zrejme vyspí so Slezáčkom, kedysi dávno som ten seriál zhliadla na 10 minút a úplne mi stačilo.

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Ondro1112

Ondro1112 (hodnotenie, recenzie)

rudhas: S dovolením, ale vy ste svoje názory prezentovali na internetovej diskusii. tak isto, ako keď pani Studenková prezentovala svoje pred médiami, ktoré to v zápätí okomentovali, tak isto aj tu je prvý predpoklad prezentácie názoru, že vám ho niekto bude komentovať. Ak nechcete, aby na vás niekto reagoval, nepíšte do internetových diskusií.
Druhá vec je, že ak sa ja nemám čo starať do vášho názoru a komentovať ho, čo sa vy máte čo starať a komentovať názor pani Studenkovej?

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Reklama

Reklama