Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Dokumentárny

Recenzie (115)

plagát

Wonka (2023) 

Tak som bol po 12tich rokoch v kine na rozprávke a… Veľmi dobre. Nakoľko som bol s neterou, slovenský dabing musel byť, ale nerobil mi problém, skôr naopak na moje prekvapenie. Určite to bolo aj vďaka pesničkám, ktorých teda nebolo málo, takže označenie muzikál si tento film právom zaslúži. Silných 4,5 hviezdičky, za mňa jeden z top filmov roka.

plagát

Flash (2023) 

Po vyše 3 rokoch opäť v kine a zrovna na dlho odkladanom Flashovi. Naposledy som bol v kine paradoxne tiež na komiksovke od DC (Joker 2019). A výsledok ? Úplne v pohode. Vlastne je aj trochu zázrak, čo sme v kine videli, mohlo to dopadnúť katastrofálne a slovo katastrofa v spojení s Warner a DC nebýva nič nezvyčajné (Joker a The Batman výnimka samozrejme). Akurát si teraz predstavujem, ako by to dopadlo, keby padlo rozhodnutie toho Millera z filmu vymazať, pretože či chceme alebo nie, on ten film ťahá a vôbec nie zle.

plagát

Morbius (2022) 

2,5*, ale opäť musím povedať, že úroveň Black Adam, Shazam, Venom, Doctor Strange 2. No a tie triky sa naozaj nepodarili veru. Ale ako už písali iní, čo čakať za tie prachy a po druhom Venomovi.

plagát

Black Adam (2022) 

Nic prevratné ani nič strašné, kľudne si dovolím povedať, že na úrovni Captain Marvel a podobných priemerných Marveloviek. Popravde som očakával oveľa horší film, je to o niečo horšie ako Shazam, ale to len kvôli tomu debilnému výrazu, čo tam Rock pocěý čas má.

plagát

Mare z Easttownu (2021) (seriál) 

4 ale veľmi na hrane. Bohužiaľ ma to nedostalo do kolien, ale to sa mi stáva veľmi veľmi málo s nejakým seriálom. Každopádne, zaujímavá miniséria.

plagát

Ako básnikom chutí život (1987) 

Nemôžem si pomôcť, pre mňa najlepšia časť. Či už kvôli úvodnej pesničke “v tom”, hlášky, Pavel Zedníček a jeho 1203, plán života, Rudolf Hrušinský tiež potešil, aj keď len na chvíľku. Veľmi dobré

plagát

Nie je čas zomrieť (2021) 

Mal som napísaný dlhy komentár, no nakoniec som ho neodoslal. V skratke. Keby postava Any De Armas bola hlavnou postavou po boku Bonda v celom filme, možno by prekonala aj Evu Green. Chémia postáv Bond/Ana neskutočná, a to tam boli spolu 10 minút.

plagát

Přátelé: Zase spolu (2021) (TV film) 

Nedá sa dať (zaujímavé spojenie) menej, ako 5*. Friends sú proste pojem a v histórii televízie budú mať navždy svoje veľké miesto. Určite je čo vytknúť, privítal by som viacej “bloopers”, taktiež niektoré celebrity som nechápal (Beckham, ten další ani neviem meno), radšej by som privítal Bruca Willisa a podobné legendy, čo si v seriáli zahrali. No ako píšem, buďme radi aspoň za toto.

plagát

Ano, šéfová! (2018) (relácia) 

Keď Polhreich oznámil koniec Áno Šéfe, aj sa mi uľavilo, lebo posledné epizódy už to bolo dosť hrotené a kvitoval som rozhodnutie v najlepšom treba skončiť. Potom prišla náhrada, nejak som to nehodnotil odpadom ani nehejtoval, bol vidieť rovnaký realizačný tím a aj režisér, len iný hlavný “hrdina”. Mama so synom nesadne asi každému, mne nevadili, bolo vidieť, že sa vyznajú. No ale pointa. Potom prišiel opäť Pohlreich s tým supersefom a to som jedinú časť pretrpel, už upútavka ma vydesila. Z veľkej milosti som tomu dal 2*, tak týmto dvom dám 3*

plagát

V sieti (2020) 

Už dlhší čas som mal tento film “v šuflíku” a stále som ho nepozrel. A po pozretí tak nejak neviem. Prvá polovica super, klobúk dole pred dievčatami, hlavne pred tou “zrzkou”. Lenže potom, tie osobné stretnutia, príde mi to hrozne umelé a dokonca mám podozrenie, že to bolo celé nafingované. Za všetko hovorí jedna scéna, keď sa pri rozhovore akože nenápadne otočí na zrejme “skrytú kameru” jedna z dievčat a pár stotín po tom aj “úchylák”. Presne tým istým smerom. Akože námet a celkovo poukázanie na túto problematiku je na 5*, len ten koniec mi nesadol. Ako na neho vyliala ten džús a následný rozhovor so “záporákom”, kde sa bohužiaľ nedá tak úplne veriť len tej dobrej strane... Škoda. Každopádne, je dobre, že sa táto problematika rozvinula, treba o tom hovoriť.