Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Televízna šou, z ktorej vzišli známe postavičky ako pani Mária, malý Mirko, skupina Krímeš a najznámejší Slovák František Stromokocúr (Peter Marcin) a príslušník maďarskej menšiny Lászlo Komárom, ktorí sa neskôr stali námetom pre sitcom Susedia. (iWoman)

Recenzie (88)

RomanBond007 

všetky recenzie používateľa

Toto je bezpochyby najlepšia relácia vytvorená Slovákmi. O to viac, keď sú zabávači pre mňa nesmierne sympatický - Peter Marcin & Andy Kraus. Nesmie chýbať skupina Krímeš , Dr. Exodus , malý Mirko , pani Mária Bystrá , Koloman Kudláček a ich dcéra , moderátor René , ale BEST sú László Komárom a František Stromokocúr . 100%!!!! ()

klokyn 

všetky recenzie používateľa

Nepoviem nič nové, keď prehlásim, že pokiaľ bol tento program vysielaný na jednotke, bolo to neskutočne zábavné, rovnako ako keď ešte Kraus, Marcin a spol robili reláciu Twister v jednom rádiu. Potom však nastal prestup do Markízi, odišla Zuzana Šikulová, názov sa zmenil na Hurikán a celý program bol v zadnej časti tela, niekde tam, kde končí chrbtica. Hurikán zanikol, po dlhom čase vznikol seriál Susedia, ktorý bol založený na postavách zo spomínanej relácie Twister, alebo neskorší Uragán vysielaný v telke. A nakoniec sa dvojica Kraus a Marcin rozpadli (20. 01. 2008). Našťastie, pretože ich humor čoraz viac upadal a už nikdy sa nevyrovná pre mnoho ľudí kultovému Uragánu.... ()

Reklama

TERRORDROME 

všetky recenzie používateľa

Taktiež sa mi to vtedy páčilo. Teda, fúzata pani Mária a jej neustále ( debilné ) slovné súťaženie s koktavým manželom ma skôr sralo, podobne ako pehatý, oblizujúci sa dement malý Mirko. Taktiež tam museli furt nadrbať nejakých tých debilných hostí typu Desmod ktorý potom zaspievali niečo na plejbek a žali ovácie. Ale Krímešovci boli zasa fajn a najlepší boli László Komárom a František Stromokocúr, to boli takpovediac postavičky s guľami a ich výstupy ma vždy pobavili ( a samozrejme nezabudnuteľný príhovor prezidenta Schustera - "Ozzy, Ozzy, Ozzy, ty máš ale pekné kozzy" ). No, sranda bola, to sa nedá odškriepiť. ()

japekli 

všetky recenzie používateľa

Až do tohodle pořadu jsem měl Slováky v oblasti "dělat si srandu sami ze sebe" za suchary, přehnaně citlivý na národnostní otázky. Jsem rád i za ně, že jsem se mýlil a jestli je to neurazí, dmu se pýchou za takový "bratry". Pravdou sice je, že s přibývajícími díly se leccos šilo horkou jehlou a něco mělo stejnou šablonu, ale i tak pro mě jeden z nejlepších porevolučních zábavních výrobků ČESKOSLOVENSKA. ()

tommy187 

všetky recenzie používateľa

Ah tie večery, keď som sa tešil na Stomokocúra, pani Martu, malého Mirka, Lászla :). Peťo Marcin a Andy Kraus boli jednoducho hitom doby. Každý ich pozeral, každý sa na nich bavil, každý ich mal rád. A sláva im nestúpla do hlavy, čo je perfektné - čo si na nich cením. Aj tí hostia boli skvelí. A pamätáte si na Krémeš? A "Dziny, dziny, čierny pirát je môj brat ..." ()

Galéria (103)

Zaujímavosti (9)

  • V úplne prvej vysielanej časti mali postavy iné mená. Lászlo sa volal Aladár Lekvároš, František Stromokocúr mal meno Bedrich Bobor a pani Mária bola pani Júlia. Marcin a Kraus tak spravili z obavy, že by rádio Twist mohlo mať výhrady, keďže tieto postavy boli prevzaté z Twisteru. Deň po vysielaní za nimi prišiel vtedajší generálny riaditeľ rádia Andy Hryc a vynadal im, že nenechali pôvodné mená z Twisteru. (Zdroj: rtvs.sk) (kacer4)
  • Spolu s reláciou vznikla skupina Krímeš v zložení Peter Marcin a Andy Kraus, ktorej vystúpenia dopĺňali šou. Skupina parodovala známe lokálne aj zahraničné skladby so svojimi vtipnými textami, niektoré narážali aj na originálny text a z niektorých bola vybraná len inštrumentálna verzia piesne. (PATWIST)
  • Relácia vznikla na základe úspešného rozhlasového cyklu Twister, ktorý sa vysielal na Rádiu Twist. (PATWIST)

Reklama

Reklama