Reklama

Reklama

Súboj Titanov

  • Česko Souboj Titánů (viac)
Trailer 3

Obsahy(1)

Vo filme Súboj titanov stavia boj o moc muža proti kráľom a kráľov proti bohom. Boj medzi bohmi samotnými môže zničiť celý svet. Perseus (Sam Worthington) - syn boha vychovávaný človekom - neuspeje v záchrane svojej rodiny pred Hadom (Ralph Fiennes), pomstychtivým bohom podsvetia. Keď už nemá čo stratiť, rozhodne sa pre nebezpečnú misiu, cieľom ktorej je zničiť Háda skôr, než sa jemu podarí zničiť Dia (Liam Neeson) a rozpútať peklo na zemi. Perseus sa s vernými spolubojovníkmi vydáva na nebezpečnú cestu hlboko do zakázaných svetov. Musí sa stretnúť s pekelnými démonmi a desivými obludami. Zvíťazí iba, ak prijme svoju moc a silu ako boh a vzoprie sa svojmu osudu a pôjde svojou vlastnou cestou. (TV Markíza)

(viac)

Videá (10)

Trailer 3

Recenzie (2 036)

Chupacabre 

všetky recenzie používateľa

Ze všech stran jsem slyšen jenom samé posměšky a neúctu k tomuto filmu, ale uznání a obrovská chvála jsou na pravém místě. Tento snímek je dokonalý v každém směru, přesně jako jeho předchůdci se mu nedá skoro nic vytknout a kdo říká něco jiného, tak ať se podívá znovu a tentokrát ať zkusí otevřít oči ! ()

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Ako-tak charizmatický bad-ass Mads Mikkelsen a sem-tam obstojný kúsok akcie (najmä rande s Medusou, hoci pôvodné je stokrát napínavejšie). Zvyšok je predovšetkým scenáristické, ale aj herecké (stenajúceho Ralpha Fiennesa zastreliť a zakopať na hnojisku) a režijné peklo. V priebehu úvodnej polhodiny, ktorá mala dať hrdinom motivácie a nejako odôvodniť tú nasledujúcu akčnú smršť, ale aj počas neskorších dialógov som trpel ako zviera znásilňované zoofilom. Na debilnejší motív ako je vojna ľudí proti bohom si ani nespomínam, pretože to v základe popiera podstatu akéhokoľvek mýtu. Vedľa scenáristov tohto filmu sú aj tvorcovia Xeny ľudia, ktorí grécke báje spracovali s úctou. ()

Reklama

Adrian 

všetky recenzie používateľa

Porovnavat to s originalom by bolo voci remaku nefer a KO uder pod pas. Navyse, je mi sympaticke, ze si boli toho vedomi aj tvorcovia remaku a este v uvodnej tretine asi najvacsim odkazom na povodnu verziu jej zamavali (SPOILER: Snyderove sovy nebudu tento rok na platne osamotene ;) - mozno je az skoda, ze ide iba o par sekundovu zalezitost, udajne totiz bola natocena "ved-vy-viete-s-kym" jedna cela sekvencia, kde "ved-vy-viete-kto" mal aj urcite technicke zlepsovadla....snad bude aspon na DVD/BR vo vystrihnutych scenach) a potom sa film vydal vlastnou cestou, i ked najhlavnejsie body v pribehu su zachovane. Cesta je to typicka pre rychlokvasne blokbastre. To nie je kritika, len ciste konstatovanie. Pribeh tu hra druhe husle, spolu s nevyraznymi charaktermi otrepane tvori len vyplnkovu vatu pre retazenie akcnych scen v trende "rychlejsie a hlasnejsie". Su nablyskane, nacancane, ale tak nejak vacsinou bez zivota a umele. Presli cezo mna, zmysly pobavili, ovsem nic vyraznejsie nezanechali. Neeson si ulohou Zeusa zase zabezpecil najom dopredu, Mikkelsen vyzera ako by si odskocil z natacania Valhalla Rising a Fiennes pre zmenu z Potterovskej maskerne. Worthington je fajn, ale zacinam mat podozrenie, ze vyrazovo sa hybe iba medzi troma-styrmi hereckymi polohami (nevadi). Na jedno pozretie neskodne, ovsem trvalka tu nehrozi. [po londynskej premiere]. UPDATE: Spatne, par tyzdnov po pozreti musim ist este nizsie. Ten film zo mna uplne za par tyzdnov vyprchal. ()

POMO 

všetky recenzie používateľa

Božskí vládcovia, obývajúci interiéry ako z lacného pornofilmu, vysielajú dve "strašidelné" postavy - stratrekovského kripla a CGI medúzu s tváričkou modelky - aby zastavili novodobého Chucka Worthington Norrisa v prekazení Krakenovej king-kongovskej večere. Ak je Leterrier naozaj fanúšikom originálu z roku 1981 a nosí ho v hlave i srdci, minimálne hlavu by si mal nechať transplantovať. ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Tak oproti Titánom z roku 1981 je toto na omnoho vyššej úrovní či dejovo, hereckými výkonmi alebo famóznym prevedením vizuálnych efektov Hadesa a samotného Krakena. Veľmi vydarený remake.......Soundtrack Ramin Djawadi: 1. The Storm That Brought You To Me ,2. There Is A God In You ,3. Perseus ,4. You Can't Hide From Hades ,5. Medusa ,6. Scorpiox ,7. Argos ,8. You Fall, You Die ,9. Written In The Stars ,10. Pegasus ,11,. Bring Everything (But The Owl) ,12. Killed By A God ,13. Djinn ,14. Eyes Down ,15. You Were Saved For A Reason ,16. Redemption Through Blood ,17. I Have Everything I Need ,18. King Acrisius ,19. It's Expensive Where You Are Going ,20. Be My Weapon ,21. The Best Of Both ,22. Release The Kraken ,23. It's Almost Human Of You, ()

Galéria (128)

Zaujímavosti (46)

  • Navzdory původním spekulacím neuslyšíme ve filmu žádnou píseň britské kapely Muse. Spolupráce na tvorbě soundtracku byla nabídnuta pouze jejímu leaderovi Matthewovi Bellamymu, který však musel kvůli vytíženosti odmítnout. (pajik)
  • Na filme sa podieľali herci reprezentujúci krajiny ako napríklad USA, Austrália, Dánsko, Írsko, Anglicko, Poľsko, Francúzsko a mnoho ďalších. (drake31)

Súvisiace novinky

Hladová Odyssea

Hladová Odyssea

10.04.2015

Když se v roce 2004 objevila Troja a vydělala skoro půl miliardy dolarů, málokdo pochyboval o tom, že se dočkáme pokračování. Odysseus s tváří Seana Beana (Pán prstenů: Společenstvo prstenu) by… (viac)

Legendary a Warner: Velký hollywoodský rozvod

Legendary a Warner: Velký hollywoodský rozvod

19.08.2013

Produkční společnost Legendary Pictures založil v roce 2000 „vlk z Wall Street" Thomas Tull poté, co shromáždil 500 milionů dolarů z kapes soukromých investorů. Legendary podepsalo smlouvu se studiem… (viac)

Tvůrci Skyfall a... liga výjimečných upírobijců?

Tvůrci Skyfall a... liga výjimečných upírobijců?

08.11.2012

Poslední bondovka ještě ani nedorazila do amerických kin a už má na kontě 300 milionů dolarů – především v Británii jde o jeden z nejúspěšnějších filmů historie. Scenárista John Logan a režisér Sam… (viac)

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (viac)

Reklama

Reklama