Reklama

Reklama

Vitaj v džungli

  • Česko Vítej v džungli (viac)

Obsahy(1)

Syn newyorského primátora Michael Rockefeller během jedné z výprav do džungle Nové Quineje zmizel. Jeho tělo nebylo nikdy nalezeno. Říká se, že padnul do rukou kanibalských kmenů. O čtyřicet let později se dva páry přátel vydávají do džungle pátrat po jeho osudu. Jejich hledání se brzy mění v zoufalý boj o život. Domorodí kanibalové sledují každý jejich pohyb. Z cestovatelů se stavá lovená zvěř, smyčka se kolem nich stále více stahuje. Kanibalové chystají krvavou hostinu… (oficiálny text distribútora)

(viac)

Diskusia

Silvana

Silvana (hodnotenie, recenzie)

Tak toto bola dobrá volovina... 50 min. sa nič nedeje, len skupinka mladých pobehuje po pralese a kecajú blbosti, a keď sa konečne objavia kanibali a začne sa niečo diať, film sa skončí... kamera roztrasená, takže ani nič poriadne nie je vidieť. Názorná ukážka, ako by film o kanibaloch nemal vyzerať.

Luigi.K.

Luigi.K. (hodnotenie, recenzie)

jako nebylo to spatny, ale cekal jsem trosku neco jineho...obcas se pozastavuje rozum nad chovanim hlavnich hrdinu. Ale jinak to uslo. Ale ten konec byl mazec

kubrt2112

kubrt2112 (hodnotenie, recenzie)

po zdejsich komentarich jsem cekal nejakou silenou volovinu ale ve skutecnosti se mi film libil.Predevsim proto ze je uveritelny!Nechapu jak nekdo muze film schodit jen kvuli tomu ze kanibalove se objevi az v treti tretine filmu.opet se tu tak projevuje zklamani z nenapnenych predstav o filmu jako takovem a zavadejici prezentace filmu distributorem!!!!!kdo ceka kanibalskej mazec je na omylu.ve filmu jde predevsim o realne podani vyletu ctyr mladych lidi do nitra divociny a promenu jejich vztahu cim dal od civilizace se nachazeji.neni to zadne psychologicke drama ale chovani lidi ve skupine odpovida potencionalni skutecnosti....zkratka tvurci asi sledovali reality show Trosecnici......du spat..film je to zajimavy ale nic od nej necekejte hlavne ne to co slibuji obrazky na prebalu DVD ci zasveceny text distributora!

Reklama

Reklama