Reklama

Reklama

V roku 1997, tesne pred návštevou pápeža v Rio de Janeiro, dostane kapitán Nascimento zo Špeciálnej operačnej policajnej jednotky nové poverenie – eliminovať drogových dílerov v nebezpečných slumoch, okolo ktorých pápež zamýšľa prejsť. Nascimento sa pokúša nájsť svojho nástupcu, pretože jeho manželka je tehotná a on je rozhodnutý odísť z aktívnej služby a pracovať ako tréner nových regrútov. Medzitým dvaja idealistickí priatelia Neto a André Matias nastúpia do policajného zboru a očakávajú, že sa z nich stanú čestní policajti a budú bojovať so zločinom. Lenže vidia iba korupciu, nekompetentnosť a hlúpu byrokraciu. Po vážnom incidente v Morro da Babilônia sa preto rozhodnú prejsť k Špeciálnej operačnej policajnej jednotke. V nasledujúcich mesiacoch sa životy kapitána Nascimenta, Neta a Andrého vzájomne prepletajú. V uliciach Rio de Janeiro prežijú len tí najschopnejší... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Galéria (25)

Súvisiace novinky

Padilha si opět vyšlápne na zkorumpované poldy

Padilha si opět vyšlápne na zkorumpované poldy

15.04.2013

Brazilec José Padilha, který se proslavil dvěma díly nekompromisního nářezu Elitní jednotka, pořád bojuje s remakem RoboCopa. A přestože ho tato zkušenost před několika měsíci přiměla prohlásit, že… (viac)

RoboFassbender?

RoboFassbender?

26.09.2011

Není vyloučeno, že Michael Fassbender si po roli androida v Prometheovi Ridleyho Scotta střihne další sci-fi roli. Dokonce jednu z nejikoničtějších vůbec. Brazilský režisér José Padilha, kterého… (viac)

A remake RoboCopa vám přináší...

A remake RoboCopa vám přináší...

13.03.2011

Darren Aronofsky? Kdepak, ten od projektu dávno odstoupil kvůli odkladům, způsobeným finančními problémy studia MGM. To se mezitím otřáslo z nejhoršího a rozběhlo jak práce na Hobitovi a třiadvacátém… (viac)

Reklama

Reklama