Reklama

Reklama

Dokonalá lúpež

  • Slovensko Transport (viac)
Trailer 1

Po smrti rodičov sa veterán vojny v Iraku Ty Hackett (Columbus Short) zamestná vo firme starajúcej sa o bezpečné finančné transporty. Tá však, nanešťastie, nevynáša dosť, aby z toho dokázal uživiť seba, svojho mladšieho brata Jimmyho (Andre Kinney) a ešte utiahnuť splátky za dom. A keďže mu jeho šéf Ashcroft (Fred Ward) nedokáže dohodiť dodatočné fúry, rozhodne sa napokon pristúpiť na návrh svojho priateľa a kolegu Mikea (Matt Dillon) a spolu s ďalšími spolupracovníkmi Quinnom (Jean Reno), Bainesom (Laurence Fishburne), Dobbsom (Skeet Ulrich) a Palmerom (Amaury Nolasco) prepadnúť a vylúpiť ďalší transport, ktorý povezie úctyhodných 42 miliónov dolárov! Súhlasia pod jedinou podmienkou – že pri lúpeži nik nebude zranený. Ibaže keď sa v odľahlom skladisku, kde ukryjú svoj lup, nečakane objaví otrhaný bezdomovec, ktorého Baines chladnokrvne zastrelí a vzápätí sa tam ukáže pochôdzkar, ktorého taktiež postrelia, situácia sa im úplne vymkne spod kontroly! Ty sa spolu s ťažko zraneným policajtom zabarikáduje v jednom z pancierových vozov a kým sa zúfalo snaží prísť na spôsob, ako z toho všetkého vyviaznuť so zdravou kožou, jeho komplici zase horúčkovito pracujú na odstránení extratvrdených pántov zadných dverí... (TV Markíza)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (282)

Enšpígl 

všetky recenzie používateľa

No, že by měl Jean Reno ve filmu nějaký velký prostor, to se fakt říct nedá. Zbytek hereckýho ansáblu mě ani moc nezajímal a hlavně nijak nezaujal. Po chvíli mě byl osud všech těch křemílků co tam tajtrlíkovali kolem jednoho auta úplně u prdele. Akce žádná a drsnost minimální. Nechápu proč si na takovýhle piškvorky zavolali takovou hereckou partu, když stačilo zajít do sámošky a angažovat každýho kdo v danej okamžik měl v košíku oplatky. ()

bassator 

všetky recenzie používateľa

Poněvadž se mi film velmi líbil tak jsem si musel přečíst pár kritických komentářů např. uživatele Monologa z jakých důvodů ho tak kritizují.Tento uživatel kritizuje na filmu snad úplně vše, hlavně popisu postav a jejich chování se věnoval důkladně. Ale ve VŠEM má pravdu!!! Nehledejte v tomto filmu nějaké logické myšlení (takováto akce aby se vyvedla by neměla být plánovaná tak, že jeden večer se dohodneme, druhý to uděláme), tento film je taková super oddechovka se zajímavým dějem a šťastným americkým happy-endem... - Viděno 1x + 28. 1. 2012 - 65% . ()

Reklama

klerik 

všetky recenzie používateľa

Príjemný komorný krimi akčňák. Obsadenie je viac než seriózne a tým pádom je to aj dobre zahrané. Ten sociálny podtón i uveriteľnosť trochu škrípali, ale inak fajn film o lúpeži. Väčšina filmu sa odohráva v reálnom čase, takže film slušne ubieha. Nimrod si naďalej drží povesť nekonfliktného režiséra... ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Vopred som si o deji nič nečítal, preto som bol aj prekvapený jeho vývojom. Spočiatku máte dojem, že týmto chlapíkom budete držať palce a budete sledovať, ako budú unikať policajtom a nakoniec si užijú "zaslúžený predčasný dôchodok" s balíkom peňazí. Zvrat však nastáva pomerne skoro a veci už nemôžu ísť podľa plánu. Film pôsobí ako vystrihnutý nie z 90. rokov, ale hneď z rokov sedemdesiatych a sluší mu to takto. Herci sú presne obsadení, len ten Reno mohol byť viac využitý a nakoniec aj Fishburne. Dillon je ale perfektný a aj neznáma tvár v hlavnej úlohe potešila. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Pomerne presvedčivá a svižná akčná jednohubka s radom známych hereckých es, jednoduchým nápadom a pútavou réžiou. Ako rýchlo film začne, tak rýchlo aj končí, preto nie je možné čakať nejakú prevratnú a premyslenú jazdu. Čo v tomto prípade nie je na škodu, to o čo tu ide, je stvárnené napínavým spôsobom a aj keď je koniec ľahko odhadnuteľný, tak je zaujímavé sledovať, čo sa medzi partiou "Securiťákov" odohráva. Veľkým plusom je obsadenie a myslím že rovnako ako ja tak ste všetky hlavné postavy videli už v nejakých filmoch alebo seriáloch, teda okrem Columbusa Shorta. Asi najlepší boli Matt a Milo. Jediným mínusom hodnotím to, že akonáhle sa jedna postava (nejdem spoilerovať) zamkla v aute, dej stratil na tempe a akcii čo bola veľká škoda. ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (4)

  • V celém filmu je pouze jedna mluvená ženská role a tou je žena ze sociální služby, co se snaží odbrat Tyaovi bratra. Její role byla kratší než 4 minuty. (c.tucker)
  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Los Angeles. (Real Tom Hardy)
  • Film bol omylom zadarmo dostupný na PlayStation Network ešte stále počas toho, ako sa premietal v kinách. Chyba bola rýchlo opravená, no film si stihlo stiahnuť niekoľko tisíc ľudí. (Real Tom Hardy)

Súvisiace novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (viac)

Reklama

Reklama