Reklama

Reklama

Na posledný rozhovor s dcérou Beth (Gia Mantegna), študujúcou v inom meste, mechanik Paul (Jason Patric) len tak nezabudne. Nie preto, že očividne klame, keď predstiera, že je v poriadku, pretože je neprehliadnuteľné, že ju niečo veľmi trápi a že je neobvykle vystresovaná... Ale preto, že krátko na to akoby sa po nej zem zľahla! Keď mu zo školy príde oznámenie, že prestala dochádzať na hodiny a jej telefón zdvihne ktosi neznámy, obráti sa na políciu. Keďže výsledok ich snaženia je však viac ako biedny, rozhodne sa dcérino zmiznutie prešetriť sám. Netrvá dlho a natrafí sľubnú stopu, ktorú predstavuje pôvabná Angela (Jessica Lowndes), Bethina najbližšia priateľka. S jej pomocou totiž konečne zistí, kde sa zbiehajú všetky podstatné nitky, alebo presnejšiu u koho – u miestneho mafiánskeho bossa Omara (Bruce Willis), ktorý má s Paulom ešte pár nevybavených účtov z minulosti! (TV Markíza)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (100)

vegetol.mp 

všetky recenzie používateľa

Bavilo mě to. Bavil mě hlavní hrdina, prostředí, kamera, herci i děj. Jason Patric jako nasranej taťka naprosto v pohodě, Cusack taky a Bruce odved svůj běžnej průměr, odehranej za dva dny. I když automobilová honička byla natočená lehce zmateně, akce je jinak nasnímaná dobře a přehledně. Líbila se mi i kamera, která na rozdíl od různých východoevropských Seagalovek používá zajímavý barvy a ne jen odstíny hnědý. Prince není film roku, ale jako akčňák na dlouhý zimní večery je naprosto v pohodě. 70% ()

noriaki 

všetky recenzie používateľa

Jason Patrick, John Cusack, Bruce Willis. Kdyby byl tenhle film natočený v druhé půlce devadesátek, například v produkci Jerryho Bruckheimera, byla by to tříáčková událost roku. V roce 2014 měla kariéra prvních dvou pánů klesající tendenci a ten třetí mířil volným pádem do sraček. To že je Elitní zabiják vcelku snesitelné béčko je malý zázrak. Akce je pomálu, choreografie není bůhvíjaká a honičky v autě vypadají vyloženě trapně. Střelba a kontaktní souboje naopak docela fajn. Jason Patric vyškrábal zbytky charisma, takže šíří i cosi jako auru strachu. Bruce Willis už bohužel úplně ztratil šmrnc. ()

Reklama

DEXTER099 

všetky recenzie používateľa

Tak je tu další kousek kde se objevil Bruce Willis kvůli kterému jsem film zhlédnul to si zase nebudeme namlouvat nic jinýho... :-)))Jestli se tu najde někdo takový kdo to bude chtít vidět taky hlavně kvůli němu tak musím upozornit,že je tu zase tak 10 minut z toho jeden záběr se tu opakuje asi třikrát...ale víc a víc si začínám všímat (nevím jestli to někdo vidí stejně),že na mě Bruce začíná působit,že o to naprosto nebaví-má pořád stejný výraz takový ten typu jako by si v duchu říkal-to je otrava.... začíná se v mých očí propadat tímto stylem pomalu do vod kde pluje Steven Seagal a jeho stejné výrazivo v jeho filmech a očividná vidina ,že ho to taky nebaví a pokud ano a já se mýlím tak by někdo oběma měl říct,že by s tím měli něco dělat...takže to je jedno mínus tohoto filmu.Druhé je ,že hlavní hrdina je pro mě takovej neslanej nemastnej jak se říká...Za třetí rolička Cusacka je tu opravdu navíc a jen kvůli jménu určitě ne tím,že by vypadal nějak ve formě.....Za čtvrtý-děj filmu i když je to jasný,že to má být jen akční film tak scénář napsal pan J.Passmore snad v dlouhé chvilce na záchodě.A za páté -to co mi v úvodu filmu tak nepřišlo tak postupem mi to přišlo fakt ujetý a to ,že když je na hlavního hrdinu stříleno tak kulky snad i na metr daleko letí kdo ví kam...a co víc oni ani neudělají díru do zdi atd.:-) no celkově jsem pořád myslel,že i přesto vše tomu dám alespoň tři hvězdy,ale nakonec mi vypsané důvody překlonily názor na mých maximálně 45 % a dvě hvězdy. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Dalo by sa písať o tom, že Cusack sa zhliadol v Cageovi a ich účesy sú na nerozoznanie, že spolu s Willisom sú ochotní hrať aj vo filmoch, pri ktorých vedia, že ich v kine nikto neuvidí, alebo o Patrickovom supermanstve. Jeho protivníci totiž považujú za česť zomrieť po zásahu z jeho zbrane a schválne strieľajú mimo a po zásahu efektne odpadnú. Ale stačí napísať, že: Komando 2. Jason Patrick je sympatický a drsný, ale na Arnolda proste nemá. Nie sme už totiž v 80. rokoch. Na druhú stranu práve takýto priamočiary prístup mnohým retro fanúšikom chýba a práve na nich Miller myslel a jeho prístup privítajú s nadšením. Mňa to proste iba nebavilo, najmä po úvode, ktorý sľuboval mystický, pomalý triler možno až v štýle 8 mm. Hlavne, že Fifty si zase strihol cool úlohu a môže ďalej machrovať, aký je skvelý herec. Pozor, jedná sa iba o cameo a Willis s Cusackom zase až tak viac času na plátne ako on nestrávia. Je to Patrickove sólo. ()

maddy odpad!

všetky recenzie používateľa

Kráľ je mŕtvy, nech žije.... no Princ určite nie! Nalákalo ma to akurát zvučnými menami v obsadení (Bruce Willis, John Cusack, Rain), ale nakoniec tam každý z nich vystupuje ledva 10 minút a aj to až v samotnom závere. Skutočne nepochopím kvôli čomu má hlavne taký Willis potrebu účinkovať v takýchto lacných C-éčkových akčňákoch po vzore Segala, keď ho to podľa výrazu tváre ani vôbec nebaví. Veď Willis dokáže utiahnuť ešte aj v dnešnej dobe vlastnú sériu (Die Hard), na rozdiel od jeho kolegov ako Schwarzenegger alebo Stallone, ktorí s ich novými filmami tvrdo dopadli. Kvôli peniazom do toho ísť nemohol, keďže toto je ultralacná záležitosť. Úplne zúfalý akčňák s nudnou choreografiou, o ničom akciou, u ktorého sa z tej zúfalosti musí človek až smiať. V ňom sa premáva nesympatický Jason Patrich bez štipky charizmy alebo hereckých schopností a skaza je dokonaná. Neuveriteľná zbytočnosť! CELKOVO: 0,5* (1/10) ()

Galéria (30)

Zaujímavosti (1)

  • Skoro celý film bol natočený v City of Mobile, v Alabame. Hlavne v hoteli The Battle House a komplexe RSA Battle House Tower a ich okolí. (Jadro)

Reklama

Reklama