Reklama

Reklama

Na posledný rozhovor s dcérou Beth (Gia Mantegna), študujúcou v inom meste, mechanik Paul (Jason Patric) len tak nezabudne. Nie preto, že očividne klame, keď predstiera, že je v poriadku, pretože je neprehliadnuteľné, že ju niečo veľmi trápi a že je neobvykle vystresovaná... Ale preto, že krátko na to akoby sa po nej zem zľahla! Keď mu zo školy príde oznámenie, že prestala dochádzať na hodiny a jej telefón zdvihne ktosi neznámy, obráti sa na políciu. Keďže výsledok ich snaženia je však viac ako biedny, rozhodne sa dcérino zmiznutie prešetriť sám. Netrvá dlho a natrafí sľubnú stopu, ktorú predstavuje pôvabná Angela (Jessica Lowndes), Bethina najbližšia priateľka. S jej pomocou totiž konečne zistí, kde sa zbiehajú všetky podstatné nitky, alebo presnejšiu u koho – u miestneho mafiánskeho bossa Omara (Bruce Willis), ktorý má s Paulom ešte pár nevybavených účtov z minulosti! (TV Markíza)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (100)

Kingjiri 

všetky recenzie používateľa

Ačkoliv už nejsou Bruce Willis a John Cusack zdaleka takový hvězdy, pořád mám nutkání většinu jejich novějších filmů zkouknout. Tentokrát moc prostoru nedostali a za "hvězdu" je obstojnej Jason Patric. Ale Bruce Willis aspoň zaujme netradiční a menší rolí záporáka. Jinak však snímek nic moc zajímavýho nepřináší a je tak typickym akčně-béčkovym direct-to-dvd produktem bez větších ambicí s velice jednoduchym/ohranym příběhem a menší porcí akce. Vzhledem k malým rozpočtu však lze k dobru připsat solidní filmařinu, dvě silnější hvězdy. ()

honajz 

všetky recenzie používateľa

Sice to má chvílemi pěkný vizuál a hraje v tom Bruce Willis, ale jinak příběh je vykradený ze všech možných klišé, samozřejmě kam se to hrabe na Liama Neesona, a podaný tak bezduše, bez nápadu, bez nadhledu, až to bolí. Navíc hlavnímu hrdinovi tu jeho sveřepost těžko věřit, při jeho asi 165 cm výšky a s obličejem dědy Mráze. Jó, kdyby role prohodili, a on hrál bad asse a Willis otce, mohlo to být zajímavější. Jinak obě holky hrají tragicky, a někdy si člověk i přeje, aby obě zhebly a byl klid. A ty nesmyslné hlášky, co se celou dobu pronášejí! Včetně té, na kterou jsem byl na konci zcela alergický - já chci domů! A už vůbec zapomněli na klasiku těchto filmů, kdy bad ass ještě z posledních sil hrdinům zatopí, to prokaučovali. Akční scény nasnímány neslaně nemastně, jj, už věřím, že ho nikdo netrefí, když jsou na něho připravení, že on v klidu nakráčí do baráku a oni čekají, až vytáhne zbraň, ale ani tak ho pět chlapů ani jednou netrefí. Blbost, prostě blbost. ()

Reklama

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

|| Scenár: Andre Fabrizio, Jeremy Passmore | Hudba: The Newthon Brothers | Distribúcia: Lionsgate | Štúdio: Gridstone Entertainment Group, Aparture Entertainment, Emmett/Furla Films, Oasis Films | Rozpočet: 10 miliónov $ | Tržby: - $ || Skromná akčná jazda, ktorá má čím prekvapiť, a to nie len zvučnými menami v obsadení. V prvej pólke som bol omámený záhadnosťou deja a obrazovou hravosťou filmu, ktorá mi pripomínala cross-over pc hry Max Payne a filmovej žánrovky Taken. Až do dvoch tretín filmu som uvažoval nad plnou paľbou. Prečo sa tak nestalo? To uvážte sami po zhliadnutí. Každopádne, na jedno videnie silno odporúčané. 70% | HD, THX, EN DTS | ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Dalo by sa písať o tom, že Cusack sa zhliadol v Cageovi a ich účesy sú na nerozoznanie, že spolu s Willisom sú ochotní hrať aj vo filmoch, pri ktorých vedia, že ich v kine nikto neuvidí, alebo o Patrickovom supermanstve. Jeho protivníci totiž považujú za česť zomrieť po zásahu z jeho zbrane a schválne strieľajú mimo a po zásahu efektne odpadnú. Ale stačí napísať, že: Komando 2. Jason Patrick je sympatický a drsný, ale na Arnolda proste nemá. Nie sme už totiž v 80. rokoch. Na druhú stranu práve takýto priamočiary prístup mnohým retro fanúšikom chýba a práve na nich Miller myslel a jeho prístup privítajú s nadšením. Mňa to proste iba nebavilo, najmä po úvode, ktorý sľuboval mystický, pomalý triler možno až v štýle 8 mm. Hlavne, že Fifty si zase strihol cool úlohu a môže ďalej machrovať, aký je skvelý herec. Pozor, jedná sa iba o cameo a Willis s Cusackom zase až tak viac času na plátne ako on nestrávia. Je to Patrickove sólo. ()

Ellmariachi 

všetky recenzie používateľa

Kdyby to bylo reálné, řekl bych, že tenhle film je pěkně vyčůraný. Zapadl totiž přesně do toho co jsem hledal. Akční jednohubku s nenáročnou zápletkou a nekompromisním hlavním hrdinou. Zn. známej xicht bude plusem. A tak tomu přesně je. Od prvních minut je vám jasné kam snímek míří. Kdo je tu šéf a do cesty mu vleze jen pitomec. Taťka prostě chce dcerku zpět a nezastaví se před ničím. Ani před pár rádoby drsňáky,ani před hodně divně se chovajícími postavami a před Willisem v roli mafiána teprve ne. A jak to taťka postupně kosí a prodírá se tam, kam se za těch 90 minut dostat má, přemýšlím dokonce o 4ech hvězdách. Jenže jen do chvíle kdy dojde ke střetu s Willisem. Jeho záporák je totiž strašně slabý a o finálovém souboji skoro nemůže být řeč. V tu chvíli padá hodnocení na 60 procent. ()

Galéria (30)

Zaujímavosti (1)

  • Skoro celý film bol natočený v City of Mobile, v Alabame. Hlavne v hoteli The Battle House a komplexe RSA Battle House Tower a ich okolí. (Jadro)

Reklama

Reklama