Reklama

Reklama

Barbaři

  • USA The Barbarians (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Kočovný kmen kejklířů vedený královnou Canary (Virginia Bryant) je přepaden krutým králem Kadarem (Lynch), jenž prahne po kouzelném rubínu, symbolu kmene. Královna talisman včas ukryje a Kadar ji za trest uvězní ve svém harému. Spolu s ní jsou odvlečeni její dva chráněnci, dvojčata Kutchek a Gore (Peter a David Paulové). Bratři jsou drženi v pracovním táboře a od dětství jsou nuceni ke gladiátorským zápasům. Díky tomu z nich vyrostou statní a neohrožení válečníci, kteří se vydávají zachránit svou vládkyni. (J.Connor)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (73)

ac1976 

všetky recenzie používateľa

Hrozná kokocina. 😀 Ruggero v akcii, alebo už asi tisícprvý pokus priživiť sa na úspechu Barbara Onana. Menší rozpočet, teda aj lacnejší vizuál, dvaja napichaní neherci ako hviezdy, ale je to občas aj zábavné a preto by si to moji obľúbenci mohli pozrieť. Najzaujímavejšie jednoznačne pekné nohy budúcej CSI vyšetrovateľky Evičky.. ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

5/10 Ja to teda trochu prepálim, lebo za posledný týždeň som videl skoro všetky talianske sword and sorcery a The Barbarians je vizuálne inde. Ostatne nečudo, veď stál možno desať krát viac ako priemerný apeninský flák. Masky, kulisy (najmä tie modrasté bažiny a jaskyňa) a make-up sú také dobré, že je strašná škoda, aký kolosálny dríst je ten príbeh a najmä jeho prevedenie do rádoby komédie s dvoma hulákajúcimi retardmi v hlavných rolách. Čaro talianskych fantasy je práve v tej natvrdlej serióznosti a ako komediálna sebaparódia to absolútne nefunguje. ()

Reklama

Karamanlis odpad!

všetky recenzie používateľa

Populárny film z dôb pirátskych VHS. Už ako dieťa som tušil, že The Barbarians sú strašný brak a projekcia po takmer 30 rokoch tento môj dojem iba umocnila. Bezostyšné vykrádanie Conana (scenár pravdepodobne pod zámienkou víťazstva v školskej súťaži v tvorbe fantasy prózy napísal žiak prvého stupňa ZŠ), slaboduché dialógy, aj v rámci svojej doby komické triky a to všetko umocnené dementne sa škľabiacimi bratmi Paulovci. Slovné spojenie "zlý herecký výkon" v ich podaní nadobúda úplne nový, obludný rozmer. Jeden z bratov, evidentne majúci problém so súvislými dialógmi, ktoré sú dlhšie než jedna veta teda namiesto rozprávania radšej celú dobu hlasno híka ako páriaci sa osol... fakt neskutočná sračka. ()

humanbeing 

všetky recenzie používateľa

Na špatný film mají Barbaři až pozoruhodně nádhernou výtvarnou stránku, tudíž se mi chce věřit, že ona špatnost byla záměrná. Děj tedy moc smysl nedává. Celá věc okolo rubínu je tak podivná, na druhou stranu ani další příběhové části na tom nejsou o moc lépe; například bratři Kutchek a Gore toho času v otroctví dospějí v časovém vakuu, zatímco ostatní čas ani trochu nezohyzdí, ale řekněme, že ve fantasy světě to funguje jinak a takhle by se dal obhájit možná každý nesmysl, který tu je. Nesledovat film v dobré náladě, asi bych se přiklonil ke dvěma hvězdičkám. ()

Ironfood 

všetky recenzie používateľa

Nepovedený pokus o béčkovou fantasy s komediálními prvky. Začátek ve stylu Barbara Conana mi přišel ještě celkem snesitelný. Pak to jde ale naprosto do kytek kvůli ubohému scénáři a stejně ubohýmhereckým a komediálním schopnostem představitelů hlavních hrdinů. Film je taky jasným dokladem toho, že žádné triky jsou lepší než špatné triky. ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (2)

  • David Paul a Peter Paul získali nominace na Zlaté maliny pro nejhorší hvězdy. (Geriel)

Súvisiace novinky

Zemřel režisér Ruggero Deodato

Zemřel režisér Ruggero Deodato

29.12.2022

V jednom z posledních dnů roku přichází smutné zprávy pro fanoušky evropské žánrové kinematografie, ve věku třiaosmdesáti let totiž v Římě zemřel kultovní italský režisér a scenárista Ruggero Deodato… (viac)

Reklama

Reklama