Reklama

Reklama

Ant-Man

  • Česko Ant-Man (viac)
Trailer 4

Najnovší prírastok medzi filmovými spracovaniami komixov spoločnosti Marvel, prináša na strieborné plátno príbeh Ant-Mana. Podvodník Scott Lang (Paul Rudd), vybavený pozoruhodnou schopnosťou zmenšovania svojich fyzických rozmerov a súčasne znásobovaním svojej sily, sa musí ujať úlohy hrdinu a pomôcť svojmu mentorovi, doktorovi Hankovi Pymovi (Michael Douglas) ochrániť tajomstvo skrývajúce sa v jeho úžasnom obleku Ant-Mana, pred úplne novými nástrahami, ktoré ho ohrozujú. Pym a Lang stojaci tvárou v tvár zdanlivo neprekonateľným prekážkam sú nútení naplánovať a uskutočniť rafinovanú lúpež, ktorá zachráni svet. (Saturn)

(viac)

Videá (27)

Trailer 4

Recenzie (1 241)

tron 

všetky recenzie používateľa

"S vlámačkami a krádežami som skončil. Čo odo mňa chcete?" - "Aby si sa niekam vlámal a niečo ukradol." 70 %. Napriek nesympatickej Evangeline Lilly a klišéoidnému scenáru nemôžem dať menej. Rudd je sympaťák, Michael Peňa si to kradne pre seba, zlosyn nie je špičkový, ale i tak ide o jedného z najhrôzostrašnejších, s akým (v tejto oblasti inak dosť biedny) Marvel od roku 2008 prišiel (akože neviem ako vy, ale kebyže sa mi tamto žlté hovado objaví o polnoci v detskej izbičke, asi by som sa pototot od strachu) a napriek predvídateľným zvratom dokáže film občas milo zaskočiť (finále s vláčikom). Takisto Michael Douglas v úlohe mentora dáva zmysel. Mám marvelovky proste rád. Ant-Man bol veľmi problémový film a pôsobí ako otloukánek, ale nakoniec je asi taký dobrý, aký za daných okolností len byť mohol.Kino Považan NMnV 2015 ()

kOCOUR 

všetky recenzie používateľa

Jediný způsob, jak tenhle prokletý, odkládaný, přepisovaný a rušený projekt uvést do provozu, bylo vsadit všechno na jednu kartu – vykašlat se na vážného hrdinu s vážnými problémy a mravenčího chlápka zkrátka prodat přes humor (taky kdo by těm vážným mravenčím dilematům věřil?). A daří se. Začíná to úslovím „když potřebujete hláškaře, zavolejte Michaele Peñu“ a pokračuje v podobném duchu... no vlastně každou druhou minutu. Ant-Man se snaží, seč může, abyste mu věřili sympaťáka, co má pod čepicí, je hodným tátou a nemá žádné charakterové vady, protože to na něj osud prostě vždycky nějak ušije a on je v tom nevinně. Paul Rudd možná poprvé před kamerou nevypadá jen jako kámoš od vedle a na popředí klasického stokrát viděného scénáře "from zero to hero" servíruje poměrně chytrou sympatickou postavu, se kterou si ty necelé dvě hodiny dokážete opravdu užít. Kašle se tu na vysvětlování a origin, věci se prostě dějí, fyzikové ať se jdou zahrabat, zábava je na prvním místě. Ant-Man jako žánrově téměř čistá heist movie má tah na branku a není do sebe ani trochu zahleděná (mrk mrk, Avengers 2). Ano, je z toho cítit, že na to nebylo extrémně moc peněz, že herci se rekrutovali spíše ze seriálů a že napojení na existujicí marvelovský vesmír mohlo být kvalitnější, ale v Marvelu na Ant-Mana očividně zase tolik nevsázejí a jenom si museli splnit povinnou představovačku méně známého Avengera. O to příjemnější je výsledek; z tak trochu odepisovaného outsidera vznikl hrdý film, který to na plátno dotáhl s takovou dávkou důstojnosti, že bych tomu po těch úvodních tahanicích s režií a scénářem ani za mák nevěřil. A z čeho mám největší radost - Wright je tu pořád cítit na každém rohu, což je přesně to, co tahle látka potřebovala. Příjemné překvapení. ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $130miliónovTržby USA $180,202,163Tržby Celosvetovo $519,311,965Tržby za predaj Blu-ray v USA $39,664,576 Tržby za predaj DVD v USA $32,520,244║ po rutinných Avengers 2, nám Marvel napravuje chuť, teraz tu máme opäť poriadnu a sviežu jazdu v danom podaní, ktorá má správne tempo, výborné triky, dobré herecké zoskupenie a primeranú odľahčenú zábavnosť, je cítiť že režisér Peyton Reed sa vie nájsť v každej sebemenšej zábavnej momentke a skupinka okolo kecálka Michaela Pena len tomu dodávajú punc na vrch, zatiaľ najzábavnejšia Marvelovka, sa priznám že Evangeline Lilly som v danom zostrihu nespoznal, plusom aj kamera Russella Carpentera, spokojnosť /videl v kine: 85%/ ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Dejová zápletka nie je priveľmi hustá, naopak, patrí medzi najjednoduchšie v celom Marvelovskom univerze. Pri porovnaní s Thorom či Avengers vyjde ako jedna dvojepizódka. Má síce všetko potrebné pre rozvoj, ale príliš sa naň nesústredí. Všetky postavy sú vopred jasne profilované - toto je hrdina, tu zloduch, tam mentor, krásna pehavá dcérenka, vtipná partia, či mizerný nevlastný otec. Dostaneme presne, čo očakávame, akurát to chvíľu trvá. Čím ďalej Ant-Mana sledujete, tým skôr pochopíte, že protagonisti stavili na humor. To najzaujímavejšie, kvôli čomu si to stiahnete, je miniatúrna akcia. Prvý raz sa prejaví po polhodine a je fajn vidieť zrazu pohľad na obrovský svet očami malého bojovníka. Každá scéna slúži prvotnému nápadu a snaží sa naplniť potenciál. Film doskáče do svojho finále, ktoré je prekvapivo najbláznivejšou časťou a funguje tu všetko. Troška drámy, akcie, bizarné idey so zväčšovaním i zmenšovaním. Marvelovskí fanatici budú nadšení. ()

verbal 

všetky recenzie používateľa

Muže-nec je moc příjemná, zábavná a hravá kokotinka s Daglesem na dortu, po které bych akorát pod trestem celoživotní frigidity plošně zakázal mikáda, protože i mrdna jako Evandželína v tom vypadá, jako by zrovna před chvíli přestala v jehlovkách lhostejně šlapat po koulích nějakému tlustému Němci. Jinak kromě kýčovitě slizké dcerušky naprosto bez výhrad a dokonce se jim podařilo udělat sympaťáka i z Pavlíka Hrubbého, jindy odpudivého matadora těch nejdebilnějších homomédií. Mrvel má prostě nejlepší kousky, když to sveřepé zachraňování světa nebere až tak moc vážně. Je to sice zpola vykradený, dnes již klasický Vnitřní vesmír, ale rád se podívám i na dvojku, ve které by ten Mikroajronmen mohl třeba s pár termity a Jonatánem čistit Kropáčkovi mandle od bacilů angíny. ()

Galéria (113)

Zaujímavosti (70)

  • Paul Rudd (Scott Lang) prezradil, že pri obliekaní kostýmu mu muselo pomáhať viacero ľudí. Taktiež ho z neho po natáčaní museli dostávať. (Steny94)
  • V jednu chvíli se Scott Lang (Paul Rudd) zeptá Dr. Pyma (Michael Douglas): ''Není tohle práce spíš pro Avengers?'' a Pym odpoví: ''Ti mají teď starosti s tím, aby jim nespadlo na hlavu město.'' Naráží tím na události z filmu Avengers: Age of Ultron (2015). (Bube1)

Súvisiace novinky

Animovaný prequel Transformers na cestě

Animovaný prequel Transformers na cestě

02.05.2020

Společnost Hasbro a studio Paramount najali režiséra a scenáristu Joshe Cooleyho (V hlavě, Toy Story 4) aby natočil animovaný prequel robotí série Transformers. Film by měl mít gigantické měřítko,… (viac)

Captain Marvel si našla režisérské duo

Captain Marvel si našla režisérské duo

20.04.2017

Přestože existují sólové filmy Supergirl, Catwoman nebo Elektry, půlka internetu na ně dávno zapomněla a pravidelně se řeší, kdy už se dočkáme superhrdinského celovečeráku s ženskou hlavní hrdinkou.… (viac)

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

30.12.2015

V letošním přehledu nej filmů, které viděli naši top uživatelé v roce 2015, jsme dali prostor i filmům s jiným rokem výroby/uvedení než 2015. Anketu vyhrál postapokalyptický akčňák Šílený Max:… (viac)

Reklama

Reklama