Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Daphne Wilderová je matkou, jejíž láska nezná hranic. Vychovala tři fantastické dcery – nemotornou, roztomilou Milly, poklidnou psycholožku Maggie a sexy, neuctivou Mae – tak, aby z nich byly ženy, které touží mít každá matka. Jediný problém je… že ony toho mají plné zuby. (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (227)

4daPeace 

všetky recenzie používateľa

Verdikt: Dle jmen vytecne herecke obsazeni Vas primeje tesit se az si film pustite/podivate se na nej, ale az to udelate, kazdou dalsi minutou, kdy zjistujete, jak klisovite a pruhledne to cele je, se budete zoufale tesit na zaverecne titulky. Lauren Graham a Piper Perabo jsou na scene minimum casu, vse je v rezii otravne postavy Diane Keaton a puvabne Mandy Moore (ano, bude ve filmu 2x zpivat), k tomu snaha o lacine vtipky ala film typu Bulsit/Not Another Teen Movie a vyjde vam Not Romantic or Funny movie at all. ()

Zdeňka 

všetky recenzie používateľa

Začala bych asi tak, že nemám ráda Mandy Moore. Ta holka mi byla tak neuvěřitelně protivná a celkově blbá, že to snad není ani možné! Její monology nedávali vůbec žádný smysl a celkové chování bylo nehorázně stupidní a trapné! Stále nemůžu pochopit jaký význam mělo její chrochtání, mávání rukami a poskakování... !!! ()

Reklama

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack David Kitay: 1. Black Horse and a Cherry Tree - KT Tunstall ,2. It's All Right - Curtis Mayfield/The Impressions ,3. Mama Said - The Shirelles ,4. That's All Right - Rick Nelson ,5. World Spins Madly On - The Weepies ,6. Want Ads - The Honey Cone ,7. Feel Like Making Love - Marlena Shaw ,8. I Met Him On A Sunday - The Shirelles ,9. Yes, My Darling Daughter - Sandie Shaw ,10. Momma Told Me - Crystal Waters ,11. The Moment - Terra Naomi ,12. More Than a Friend - All Too Much , ()

decouble 

všetky recenzie používateľa

Hrůza. A snad nejhorší na tom všem je veletrpaná DIane Keaton. Klasická americká moralizující komedie, která se drží těsně nad samotným dnem. Zachraňuje jí snad jen jeden vtip. Diane Keaton: "Jaké je mít orgasmus?" Mandy Moore: "Ty si mami nikdy neměla orgasmus?" Diane Keaton: "Táta říkal, že na to nemá celý odpoledne a v noci pracoval." ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Príšerná blbosť. Rovnako hlúpy film ako jeho slovenský distribučný názov. Slaboduchý scenár by som dokázal pri tak lacnom žánre ako je stredoprúdová americká romantická komédia ešte ako tak prekusnúť. Nad tým som sa nijak zvlášť nepozastavoval. Ale k diváckemu zúfalstvu ma doháňalo hlavne príšerné herectvo starej lasice Diane Kreatonovej. Nemohol som sa pozerať na to jej trapošenie. O moc lepšie na tom neboli ani ďaľšie preplatené hollywoodske fifleny, vrátane veľkej hviezdy seriálu "Gilmorove dievčatá" Lauren Graham. * ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (3)

  • Ve scéně na pohovce, kde se Daphne Wilder (Diane Keaton) a Joe (Stephen Collins) líbají, si Daphne rozváže suk na šále a políbí Joa. Když ale vstane z pohovky, suk na její šále je stále zavázaný. (ČSFD)
  • Jména dcer Maggie (Lauren Graham), Milly (Mandy Moore) a Mae (Piper Perabo) pochází z básně, která začíná rýmem: "Maggie and Milly and Molly and May went to the beach to play one day" (Maggie a Milly a Molly a May si jednoho dne šly hrát na pláž). (HappySmile)

Reklama

Reklama