Reklama

Reklama

Deň zlomu

(seriál)
USA, (2006–2007), 9 h 45 min (Minutáž: 45 min)

Tvorcovia:

Paul Zbyszewski

Kamera:

Bill Roe

Hrajú:

Taye Diggs, Moon Bloodgood, Victoria Pratt, Meta Golding, Ramon Rodriguez, Adam Baldwin, Michael McGrady, Joe Nieves, Mitch Pileggi, Ian Anthony Dale (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(13)

Obsahy(1)

Detektiv Brett Hopper prožívá jeden den stále dokola. Pokaždé se probudí vedle své krásné přítelkyně Rity. Za oknem sedí holub a v televizi hlásí, že se na dálnici převrátil nákladní vůz s plínkami. Vždy je také neprávem obviněn z vraždy Alberta Garzy. Kyž se znovu probouzí do tohoto opakujícího se dne, vše si pamatuje. Díky tomu má o všem, co se stane, přehled a může tak zachránit mnoho lidí. Pokud chce, aby konečně nastal zítřek, musí najít pravého vraha zástupce státního nadvládního Alberta Garzy. (fray)

(viac)

Recenzie (107)

Dexter1 

všetky recenzie používateľa

V časovej slučke sa rozohráva príbeh, ktorý v každej jednej časti mixuje niekoľko filmov, ktoré ste už určite videli. Niektoré časti skutočne skvelé, iné dosť slabé. Pri 13-dielnom seriály je to však dosť cítiť. Každopádne sa jedná o príjemnú kriminálku s netradičným motívom, Na Hromnice o deň viac. ()

eagle-eye 

všetky recenzie používateľa

Ale, ale, to byl teda nářez. Toto jsem vážně nečekal, podobné náměty už tu bylo, ale v rámci krimi ještě ne a tento malý nenápadný seriál mě pohltil od první, do poslední vteřiny. Jenom těch záporáků byla na jeden "malý" seriál slušná porce a jeden lepší než druhý...;-) (Buchalter, Fencik, Detweiler atd.) ()

Reklama

Kwaichi 

všetky recenzie používateľa

Začiatok bol celkom bodrý. Aj keď sa jeden deň opakoval stále a stále dookola v podstate s tými istými hercami a herečkami autori dokázali stále udržať napätú atmosféru a očakávanie čo sa stane ďalej, ako sa vyvinie situácia. Problém je v tom, že záver mi nedal toľko odpovedí na moje otázky ako som čakal. ()

anderson 

všetky recenzie používateľa

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: JOJ = 19.6.2011 - Seriál som si nahrával až z JOJ a zbehol som ho za dva dni. No a som nadšený. Neviem či ústrednú zápletku chceli v prípade "uchytenia" tvorcovia naťahovať donekonečna alebo rátali s touto 13-dielnou dietlovskou uzavretou variantou, ale výsledok dopadol nad moje očakávania. Takto má vyzerať konšpiračný krimiseriál s jemnou, hoci neoriginálnou, sci - fi ingredienciou. Žiadne nelogicky ožívajúce mŕtvoly sa nekonajú, práve naopak. Ústredná dejová línia vo svetle súčasných udalostí na našom skorumpovanom Slovensku (neobjasnené vraždy advokátov, prepúšťanie zločincov kvôli tzv. procesným chybám, policajná korupcia, boj o moc medzi hornými 10 000 - mi) je až neuveriteľne autentická. Navyše zúčastnení herci podávajú vynikajúce výkony, napriek tomu, že nepatria do pomyselnej extraligy. - Slovenský dabing je inak excelentný, čo je na JOJ v poslednej dobe zázrak. (5.7.2011) ()

mirec88 

všetky recenzie používateľa

Krátky, rýchly, jasne plynúci konšpiračný seriál typu Na hromnice o den více ale konečne poňatý vážnejšie. Teda až príliš vážne - ide o narafičenú vraždu na detektíva Hoppera a zároveň o minulosť, o to zachrániť plno osôb naokolo vrátane svojej priateľky, rodiny, neznámej okoloidúcej a podobne. A to stále dookola... No mňa si tento seriál úplne získal. Vďaka Bohu za to, že Američanov seriál nezaujal a mal len 13 častí, tým pádom tvorcovia nemohli variť z prevarenej doby a vytvárať x nezmyselných sérií. Bol pekne ukončený s logickým koncom, bez nejakých výraznejších zádrhelov. Takto mal vyzerať Prison Break. Respektíve, stačilo 2 série. Plus musím pochváliť výborný slovenský dabing. Akurát jednu chybičku tomu vytknem - nedostal som odpoveď na všetky otázky, ktoré ma napadli pri sledovaní - hlavná bola tá akým spôsobom sa mu opakoval vždy ten istý deň. ()

Galéria (82)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené