Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Krimi

Obľúbené seriály (10)

Dexter

Dexter (2006)

Z počiatku som pristupoval k tomuto seriálu so zmiešanými pocitmi, kedže krimi seriály veľmi nemusím. Avšak divák hneď od prvej časti zistí, že sa nejedná o klasický krimi, kde sa riešia vraždy a chytajú zločinci ako to je napríklad v Monkovi alebo Komisárovi rexovi. Rola mäsového vraha je Michaelovi C. Hallovi šitá ako na mieru a je v nej taký presvedčivý, že človek si ho proste musí oblúbiť, aj keď zo začiatku nevieme či sa jedná o postavu kladnú alebo zápornú. Herecké výkony ostatných postáv si na moje prekvapenie taktiež držia vysokú úroveň. Čo sa týka deja, tak ten je od prvej časti až zatiaľ po poslednú dokonalý a prepracovaný a nie je mu čo vytknúť, snáď len pomalší rozbeh v tretej sérii. Moja voľba v hodnotení je jasná davam za 5, pretože v každom v nás sa skrýva či už väčšia alebo menšia čast dextera. :))

Priatelia

Priatelia (1994)

Čo sa sticomov týka Priateľom je v tomto smere veľmi tažké konkurovať. To, že som jednotlivé časti videl niekoľkokrát sa mi stalo len pri veľmi výnimočných seriáloch a tým Priatelia určite sú.

Chuck

Chuck (2007)

Skvelý scenár, skvelá hudba, skvelé ženy, skvelý celý Chuck, teším sa na nové diely.

Dva a pol chlapa

Dva a pol chlapa (2003)

Perfektný seriál na poli sitcomov, viac krát ako "Dva a pol chlapa" som snáď videl len "Friends" a to je už čo povedať. Jediné mínus vidím len v roli malého chlapca Jacka, ktorý sa postupne ako seriál naberá na svojej dĺžke vyvíja z malého, zlatého šintera na veľkého, tučného, drzého pubertiaka. Napriek tomu, že s tým tvorcovia počítali od začiatku a prispôsobili tomu humor či dejové situácie, začína mi táto postava vadiť...

Deň zlomu

Deň zlomu (2006)

Veľkou výhodou "Day Breaku" je, že má len jednu sériu a tak na pohľad jednoduchú zápletku autori nekombinujú do nekonečna ako to u týchto typov serálov býva zvykom. Každým dielom sa divák dostáva k novým dôležitým informáciam a tak sa nám všetko pekne postupne rozuzluje a ja nevidím dôvod prečo nedať tomuto seriálu za 5.

Californication - Orgie v Kalifornii

Californication - Orgie v Kalifornii (2007)

Neskutočný seriál, ktorý ma úplne pohltil a obe do teraz natočené série som si pozrel behom víkendu. Hank alias David Duchovny ma naprosto presvedčil o svojich hereckých kvalitách. Je neuveriteľné s akou ľahkosťou sa človek môže dostať do rôznych prekérnych situácií. Príjemným spestrením seriálu je aj Hankov manažér a jeho trpasličia žena, ktorí keď sú spoločne naťahaný nemajú chybu.

Nezvestní

Nezvestní (2004)

Začalo to celkom nevinne a tak trošku otrepane ako havária lietadla na ostrove o ktorom nikto nič nevie. Vyzeralo to na obyčajný seriál ako sa pár pozostalých bude snažiť prežit a dostať sa z ostrova speť do civilizácie. No to čo sa z Lostov stalo som naozaj nečakal... Jedna záhada striedala druhú bez väčších vysvetlení až je z toho pre niekoho jeden obrovský chaos, no postupne nám tvorcovia konečne prezrádzajú rozuzlenia jednotlivých tajmostiev. Nemožem ešte zabudnúť spomenúť na do vtedy nevídané flashbacky v takomto formáte bez ktorých by Lost nebol tým čím je. Tak posledná séria neskutočne skalamala, autori vysvetlili úplné minimum vecí a tie ktoré vysvetlili mali pointu, ako keby ich vymyslel môj 6 ročný bratranec. Z pôvodných 5 znižujem na 3 hviezdičky s krásnymi spomienkami na prvé série.

Prison Break: Útek z väzenia

Prison Break: Útek z väzenia (2005)

Prvá séria to bola dokonalosť sama o sebe. Pozrel som ju na šupu asi za 3 dni lebo som sa od toho nemohol odtrhnúť a mozog si žiadal dalšie a dalšie diely. Potom vsak prišlo sklamanie v nevydarenej druhej sérii ktorú som občas musel aj pertrpieť. No chvalabohu tretia sérka to bol opäť starý dobrý Prison, ktorý ma tak nadchol v začiatkoch jeho existencie. Uvidíme čo nám tvorcovia naservírujú ďalej ale zaťiaľ je to za 4.