Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Krimi

Obsahy (6)

With Whine and Lovers

With Whine and Lovers (2007)

Niekoľko dejovo ucelených príbehov, v ktorých sa páry, priatelia a kolegovia stretávajú pri varení. Príbehmi sa prelína téma samoty a odlúčenia.

Guinevere Jones

Guinevere Jones (2002) (seriál)

V štrnástich rokoch prežíva Gwen obrovské zmeny, pretože je väčšinu svojho života na úteku. Spolu s matkou sa sťahujú z mesta do mesta. No keď odišli z Kanady do Austrálie, Gwenina mama sa začala opúšťať, odmietala jesť a tak nakoniec skončí v nemocnici. Gwen je preto zverená do pestúnskej opatery. Gwen je oddaná dcéra a verí v spravodlivosť, pohoršuje a bráni sa myšlienke na život s niekým iným.

The Saddle Club

The Saddle Club (2001) (seriál)

Seriál pojednáva o dobrodružstvách dievčat v jazdeckom klube.

Domov v zálive

Domov v zálive (1988) (seriál)

Domov v zálive je seriál o životoch, láskach, šťastí a zlomených srdciach obyvateľov žijúcich v malom prímorskom mestečku Summer Bay, ktoré sa nachádza v Novom Južnom Walese v Austrálii.

Vampire Diary

Vampire Diary (2006)

Filmárka Holly počas nakrúcania dokumentárneho filmu stretne veľmi záhadnú a krásnu Vicki, ktorá o sebe tvrdí, že je skutočný upír. Od prvého momentu ju Vicki priťahuje a je ňou fascinovaná. Obe sa príliš skoro pustia do vášnivého ľúbostného pomeru. Avšak Vickina túžba po krvi narastá a keď Holly objaví, že Vicki je tehotná a čaká "upírie" dieťa, je vtiahnutá do špirály smrti...

Ping Pong Playa

Ping Pong Playa (2007)

Christopher Wang, prezývaný "C-Dub", je malomestský chlapík, ktorý sa stále pridržiava svojho detského sna stať sa profesionálnym basketbalistom. Dáva výpoveď v zamestnaní bez vyhliadok. Jeho úspešnejší a obľúbenejší starší brat, ktorý je miestny šampión v ping-pongu, má spolu s matkou autonehodu a tak matka poverí Wanga, aby trénoval v jej ping-pongovej triede pre čínske deti...

Reklama