Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Dokumentárny
  • Dobrodružný

Obľúbené seriály (10)

Deň zlomu

Deň zlomu (2006)

Detektív Brett Hopper je krivo obvinený z vraždy sudcu Alberta Garzu, a tu sa to začína nepride druhý ďeň ale prežíva stále ten istý znovu a znovu dookola až kým nepríde tomu všetkému na koreň a všetko sa skončí objasnením vraždy. Je to jedinečné dielo, ktoré má veľký potenciál veľmi ma mrzí že nezožalo väčší úspech ako iné možno aj biednejšie seriály lebo na toto sa oplatí pozerať. Videl som ho už 3-krát a stále ma neomrzel a môžem ho pozerať znovu a znovu dokola.

To je vražda, napísala

To je vražda, napísala (1984)

Podľa mňa podceňovaný seriál, má svoju úroveň pod ktorú neide. Svedčia o tom aj ocenenia. Príjemná detektívka pri ktorej sa dá oddýchnuť, ale na druhej strane diváka núti premýšľať nad tým kto je možným páchateľ. Ďalším plusom je, že sa objavujú v seriáli známi herci aj keď len v jednotlivých častiach. (Linda Hamilton, Bryan Cranston, Courteney Cox a ďaľší) Uprednostňujem pôvodné znenie, ale český dabing je tiež dobrý. Angela Lansbury hrá Jessicu Fletcher vynikajúco, ceny Zlatého glóbusu si právom zaslúžila.

Legenda o Pátračovi

Legenda o Pátračovi (2008)

Velmi rád mám Pána Prsteňov, a toto je asi jediný serial ktorý má podobnú tému. Páči sa mi obsadenie Craig Horner je pán bojovník, ide mu to s mečom. Tak isto aj Bridget Regan zvláda svoju úlohu a ovláda boj s díkamy a spovedanie je tiež zaujímavé, a nakoniec s trojice Bruce Spence ako Zed čarodejník, ovláda mnohé kúzla (tlaková vlna sa mi páčila najviac). Všetko je to zasadené do prekrásnej novo-zelandskej prírody a svoju prácu odviedol aj joseph LoDuca, ktorý zložil pre mňa vynikajúcu hudbu. Škoda len že sa v sérii nepokračuje :(

Spider-Man

Spider-Man (1994)

Tento seriál som pozerával ako malý u starkej mal som ho rád a preto som si povedal, že si pozriem všetko ešte raz. A dopadlo to tak, že som sa cítil ako dieťa, mal som tie isté pocity a tak isto som to prežíval, preto sa to prejavilo aj na hodnotení ktoré je vysoké.

Arrow

Arrow (2012)

Arrow nám ponúka ďalšieho hrdinu z prostredia komixovej tvorby. Pre mňa priniesol niečo nové v podobe flashbackov, nikdy predtým som to ešte v tejto podobe a množstve nevidel. Počas obdobia ako spoznávame Olivera, zisťujeme, že jeho predošlý život nebol vôbec ľahký. Scenáristi a režiséri veľmi dobre vyobrazujú psychológiu postáv, seriál stále pokračuje a preto som zvedavý, ako to bude ďalej.