Reklama

Reklama

Cigarety Admirál

(festivalový názov)
  • USA Admiral Cigarette
všetky plagáty
Dokumentárny / Krátkometrážny
USA, 1897, 1 min

Obsahy(1)

Půlminutový snímek z konce 19. století, který vypadá jako reklama na cigarety. Všichni aktéři spokojeně kouří cigarety dané značky, která má své logo za jejich zády a poté všichni roztáhnou nápis WE ALL SMOKE (všichni kouříme). (zdeny99)

Recenzie (14)

Karlos80 

všetky recenzie používateľa

Jedna z prvních reklam a to na cíčka. Co dodat? Z dnešního pohledu směšné, tenkrát revoluční. Jinak nic obdivuhodného, šlo hlavně o tu myšlenku. ()

Radko 

všetky recenzie používateľa

Jeden z praotcov reklamných filmov vznikol v produkcii spoločnosti Edison Manufacturing Company. Pred veľkou tabuľou s názvom fajčiva sedí štvorica zápalisto diskutujúcich mužov, medzi nimi fúzatý (!) indiánsky náčelník. Opodiaľ stojaca maketa cigaretovej škatuľky skrýva nečakané prekvapenie. Vďaka nemu nakoniec všetci prítomní spokojne pofajčievajú s nimi rozvinutým transparentom s nápisom WE ALL SMOKE. V porovnaní s dnešným križiackym ťažením voči fajčeniu hrubo nekorektné. ()

gjjm 

všetky recenzie používateľa

První reklama všech dob! Skupina lidí se objeví před plakátem na cigarety značky Admiral, chvilku vesele diskutuje, dostane cigarety od admirála a později zvedne transparent s nápisem "We all smoke". Velmi zajímavé :) ()

everlong 

všetky recenzie používateľa

tak Admiral Cigarette mě velice pobavil...oproti dnešnímu pohledu filmových tvůrců na cigarety je to teda velikááánský rozdíl: takoví předchůdci Marlboro Mana : ()

Reklama

Reklama