Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policajt Émilien a taxikár Daniel  sa stali oddanými otcami dvoch chlapčekov. Stále sú nerozlučnými priateľmi, len obom pribudli starosti o potomkov, ktoré im partnerky nechali na krku. Inak sa nič nezmenilo. Nešikovnému policajtovi Émilienovi to stále myslí trocha pomalšie, taxikár Daniel so svojím špeciálne upraveným a prekvapivo rýchlym Peugeotom je vždy v správnu chvíľu na správnom mieste a streštený komisár Gibert dáva svojím podriadeným poriadne zabrať. A nielen im. Keď komisár Gibert so svojimi mužmi preberie zodpovednosť za obávaného medzinárodného zločinca, začína sa veľkolepá hra na mačku a myš, plná natvrdnutých gangstrov i policajtov, naháňačiek, nedorozumení, prestreliek, ale aj lásky k futbalu. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (304)

campix 

všetky recenzie používateľa

Je naprosto jasné, když slyšíte již 4 díl série Taxi, tak si zhruba dokážete představit jaká nastavovaná kaše to je. Taxík už zde bohužel není v hlavní roli, zápletka také není to pravé ořechové a až na pár momentů Taxi 4 bohužel také není vtipné. Nijak více jsem nečekal, ale jistá inovace mohla určitě nastat a zas tak moc by se tvůrců nestalo. 5 díl už prosím ne, radši nějakou novou sérii :). ()

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

O kúsok svižnejšie a dejovo bohatšie ako trojka, ale zároveň aj stupídnejšie a strašne pritiahnuté za vlasy. Ultrazábavnosť dvojky to samozrejme nevidelo ani z Danielovho taxíku, vezúceho ženskú do pôrodnice ;-). Tri zásadné výhrady: z Emiliana nebolo treba robiť až takého kreténa (keď prvýkrát nespozná svoju manželku v čiernej parochni, je to vtipné, ale opakuje sa to až do konca a je to trapné!), nevtipný riaditeľ polície nemusel dostať toľko priestoru a predovšetkým (!!!) malo tam byť viac taxi! Kde je nejaká poriadna naháňačka, sakra? ()

Reklama

TommyLeeJape 

všetky recenzie používateľa

Ten nový taxík vypadá dobře, ale to je asi tak všechno. První díl byl dobře natočený, originální a vtipný. Druhý díl byl, jak už to u dvojek býva, prostě slabší, ale taky pobavil. Bohužel si Gérard Krawczyk neuvědomil, že po slabší dvojce by měl taxík zaparkovat a v žádném případě nevyjíždět vstříc třetímu dílu, což se stalo. Potom ovšem mistr režisér natočil toto a to už nezlobte se, to pomalu přestává být vtipnééééé! A já ten taxík měl tak rád... ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Francúzi ma veľmi potešili štyrmi skvelými dielmi o športovom taxíku. Tieto filmy majú grády, majú mnoho udalostí, vynálezov, zaujímavých postáv, dynamický dej, prekvapenia, hefty, zábava je vygradovaná, proste nenudím sa skoro vôbec pri nich. Sem tam je to prehnané, ale mne sa to aj také páčilo. Týmto dielom s Djibrilom Cissém a Olympiquom Marseille ma veľmi potešili, chýbala mi však len Marion Cotillard, ale aj tak som si to užil. Naozaj neviem, ktorý diel sa mi páčil viac, či tretí alebo tento štvrtý, možno ten tretí lebo mám naň naviazané aj určité konkrétne spomienky, ale tento bol určite honosnejší. Samy Naceri s jeho bielym taxíkom opäť nesklamal a je to práve on, kto drží tento film vo výšinách. Trampolíny, špionáž, vily, proste scenár na výbornú, dej na 1-, postavy za 2, hudba za 1-, réžia 1-, kostýmy 1- a celkový dojem s ostatnými vedľajšími efektmi ma presvedčil dať tomu 4 hviezdy. ()

JohnCZ 

všetky recenzie používateľa

Jestli série Taxi v minulých dílech dělala z policajtů blbce, tak čtyřka z nich dělá vyloženě retardy. Ale nemůžu si pomoct, mě to přišlo vtipné a dost nahláškované, byť pár zbytečně dementních scén dojem trochu přeci jen kazí. A i ten Danielův taxík šel tentokrát dost do pozadí, hlavní slovo dostávají Emilien a komisař Gilbert. Čtyřka je více než akční krimi komedie spíše taková neškodná taškařice připomínající staré bláznivé francouzské komedie. ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (13)

  • Ani jeden z hercov z celej série nepochádza z Marseille. (Real Tom Hardy)
  • Film išiel do kín vo februári 2007 a úvod filmu hovorí o potenciálnom transfere Djibrila Cissého do Olympique de Marseille. TV hlásateľ Patrick Poivre d'Arvor dokonca aj spomína čiastku vo výške 60 miliónov eur. V realite skutočne Cissé prestúpil do OM v lete roku 2007 z anglického Liverpoolu, čiastka však bola "len" 9 miliónov eur. (Real Tom Hardy)
  • U žádného modelu vozu Peugeot 407 není možné stáhnout zadní okna úplně dolů, avšak v šesté minutě, kdy Djibril Cissé přesedá do onoho vozu, jeho zadní okna jsou stažena úplně na doraz. (Fisek)

Reklama

Reklama