Reklama

Reklama

Djibril Cissé

Djibril Cissé

nar. 12.08.1981 (42 rokov)
Arles, Bouches-du-Rhône, Provence-Alpes-Côte-d'Azur, Francúzsko

Biografia (1)

Djibril Cissé je skúseným francúzskym futbalistom, ktorý počas svojej kariéry vystriedal viacero špičkových tímov resp. futbalových líg po celej Európe. Je synom moslimských prisťahovalcov z Pobrežia Slonoviny a jeho otec Mangué Cissé bol takisto profesionálnym hráčom. Začiatky jeho kariéry sú späté s francúzskym klubom AJ Auxerre, z ktorého sa neskôr presunul na Britské ostrovy do FC Liverpool. V tej dobe mal o neho údajne záujem aj španielsky veľkoklub Real… (viac)

Zaujímavosti (3)

Taxi 4 (2007)

  • Film išiel do kín vo februári 2007 a úvod filmu hovorí o potenciálnom transfere Djibrila Cissého do Olympique de Marseille. TV hlásateľ Patrick Poivre d'Arvor dokonca aj spomína čiastku vo výške 60 miliónov eur. V realite skutočne Cissé prestúpil do OM v lete roku 2007 z anglického Liverpoolu, čiastka však bola "len" 9 miliónov eur. (Real Tom Hardy)

Taxi 4 (2007)

  • Televízny hlásateľ, ktorý informuje na začiatku filmu o futbalovom transfere, je legendárny francúzsky hlásateľ Patrick Poivre d'Arvor, považovaný za najznámejšieho fr. hlásateľa. V záverečných titulkoch má aj špeciálne poďakovanie, spolu s Djibrilom Cissém. (Real Tom Hardy)

Liverpool FC: Champions of Europe 2005 (2005)

  • Cez polčasovú prestávku sa vtedajší tréner Liverpoolu Rafael Benítez rozhodol vystriedať ľavého obrancu Djimiho Traorého za útočníka Djibrila Cissého. Nato mu lekár oznámil, že pravý obranca Steve Finnan má natiahnuté trieslo a mal by byť vystriedaný. Benítez naspäť povolal Traorého a rozhodol sa, že zraneného Finnana nahradí Dietmar Hamann. Cissé aj Hamann sa pripravovali na ihrisko, keď v tom niekto povedal: „Tréner, myslím, že máme 12 hráčov na ihrisku." (Polcas)

Reklama

Herec

Hosť

Reklama

Reklama