Reklama

Reklama

A Christmas Treat

Krátkometrážny / Fantasy / Horor
USA, 1985, 5 min

Réžia:

Tim Sullivan

Scenár:

Tim Sullivan

Kamera:

Sam Gulisano

Hrajú:

Jason Gulisano
(ďalšie profesie)

Recenzie (4)

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Tak tá čiernohumorná pointa, to je teda sila. Nechcem nič bližšie prezrádzať a preto radšej obetujte tie 4 minútky a pobavte sa. ()

Kusko.t2 

všetky recenzie používateľa

“Jason, ak nepôjdeš čo najskôr spať, vianočná noc nepríde. Ak sa pôjdeš dole pozrieť, žiadne darčeky nedostaneš.“ Obligátna vianočná fráza alebo si rodičia malého Jasona... ### Sviatočný short Tima Sullivana vtipne obracajúci naruby tradičný pojem pokojného strávenia Vianoc. Počas zhruba 5 minútovej stopáže si Tim okrem vianočných melódii spomenul aj na klasiku z roku 1960 – PSYCHO (zvukový úryvok), či na nočnú beštiu z NIGHTBEAST, 1982 (záhadný Santa) :-) ()

Reklama

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Krátkometrážní kousky s vánoční tématikou nikdy neomrzí a to ani, když zrovna máme Červenec a o nějakých dárcích a „Ježíškovi/Santovi“ si můžeme nechat jenom zdát. Tim Sullivan má rád černý humor o čemž jsem měl už tu možnost se přesvědčit v jeho 2001 maniacích, ovšem tentokrát dost šetřil na brutalitě. Atmosféra měla vánoční kouzlo, nechyběl ani poněkud odlišný konec, než by si asi většina dětí představovala, ale že by byl tento short nějak výjimečný, to tedy rozhodně ne. Klasický průměr… ()

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Vše je tady tak trochu jinak. Tentokrát si totiž budou nadělovat rodiče. Ačkoliv jde o kraťas tak většina stopáže je o ničem. Pobaví až závěrečná pointa. Na jedno podívání OK. ()

Galéria (1)

Zaujímavosti (1)

  • V roce 1986 vyhrál snímek diváckou cenu Cinemagic Short Film Search. (hladass)

Reklama

Reklama