Reklama

Reklama

Hrdinov tretieho pokračovania filmu čaká najväčšia futbalová udalosť - finále Svetového pohára FIFA. Traja priatelia Santiago Munez z mexického futbalového klubu (Kuno Becker), Charlie Braitwhaite (Leo Gregory) a Liam Adams (JJ Feild), spoluhráči zo španielskeho Real Madrid a reprezentanti Anglicka účinkujú aj v oficiálnej reklame na majstrovstvách sveta vo futbale. Večer po nakrúcaní sa im cestou stane nehoda, ktorá vyradí Santiaga z hry na minimálne tri mesiace, Charlie vyviazne s otrasom mozgu ... Na ceste k futbalovej sláve musia všetci traja prekonať rad prekážok a pokušení. Najväčší boj však musia zviesť so svojimi osobnými problémami, ktoré sa badateľne podpisujú na ich výkonoch na ihrisku. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (141)

matt6 

všetky recenzie používateľa

Mám rád fotbal, ale tretí goal sa už fotbalu venuje skôr okrajovo a moc si ho neužijeme. Film sa zameriava prevažne na osudy a vzťahy fotbalistov. Bohužial, Kuno Becker hrá vo filme len druhé husle a nahradili ho jeho spoluhráči, ktorý zahrali na úrovni. Príbeh nie je zlý, ale niektoré scény mi pripadali dosť nasilu a veľmi umelo(*SPOILER* autonehoda, smrť Charlieho Braithwaitea. *SPOILER*). Akoby v nás chceli tvorcovia za každú cenu vyvolať emócie. Film sa snaží zapáčiť každému. Taktiež záberov zo zápasov je len poskromno. Mimochodom, čo tam pre Boha robila tá dejová línia so skupinkou fanúšikov ? Myslím si, že séria Goal! bola vyčerpaná už po druhom dieli a trojka ma v tom len utvrdila, chcelo by to niečo nové. Naopak ma potešil nie príliš pozitívny záver, aký nebýva v sérii zvykom. Ústredná melódia je celkom chytlavá a spolu s ováciami štadióna a celkovou atmosférou na zápase dotvára skvelý zážitok. Slabé, ale nie hrozné. Doporučujem komentár uživatela derek007. 50% ()

Gemini 

všetky recenzie používateľa

O čempak je tenhle slaboučký film spojený s prvními dvěma díly jenom tím, že se tu ve vedlejší roli objevuje Santiago Munez? Inu o tom, že zdraví máme jenom jedno, že rodina je to, co vás učiní šťastnými, a že chovat se jako nezodpovědná troska nepřináší nic dobrého. Odehrávat by se to mohlo úplně kdekoliv s kýmkoliv, takže se dá říct, že se sportem to má společné jen dva ptáky naklíčované před modrým/zeleným pozadím do záběrů skutečných zápasů, ale vypadá to o několik tříd hůř než v prvním Gólu. Naprosto zbytečná na sílu a vejvar tlačená product a girls placementová záležitost. 50%, protože to vlastně neuráží, jenom to prostě je úplně o ničem. ()

Reklama

derek007 odpad!

všetky recenzie používateľa

ABSOLUTNÍ HLOUPOST! Už jednička byla slušně trapná, co se týče montáže fotbalových zápasů, ale měla drive a sympatickýho hlavního hrdinu, kterýho doplňovali vesměs slušní herci a sem tam se mihla LIVE i nějaká fotbalová hvězda (Shearer, Zizou,Becks). Dvojka byla reklama na Real Madrid. Ale co je tohle??? Telenovela (lepší označení si za ty dialogy nezaslouží) s mizernýma(krom Kuna) nesympatickýma hercama patřící do videopůjčovny na tu nejzaprášenější poličku. Dodatek: zdvižený palec pro Annu Friel za to, že se téhle frašky neúčastnila. zdvižený prostředník pro Kuna Beckera z opačného důvodu. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Sladkokyselá limonáda s křečovitou snahou vyvolávat slzičky, která s fotbalem nemá prakticky nic společného. je to zmatené, nevtipné a absenci scénáristické invence tvůrci občas nahrazují až neúměrně dlouhými fotbalovými záběry z MS 2006. Jediné pozitivum vidím v ústřední dvojici Leo Gregory - JJ Feild a v hezkých holkách. 20% ()

serioga odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak toto bolo oproti dvom predchádzajúcim dielom len slabý odvar.Aj to som ešte mierny.Po dlhej dobe som sa tešil na tento film a keď som ho pozeral nevychádzal som z údivu.Kuno Becker tam bol len ako vedľajšia postavička a hrdinovia boli tí dvaja tajtrlíci.Namiesto toho aby to v tretej časti vygradovalo,to tvorcovia zakopali hlboko pod čiernu zem. ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (7)

  • Filmovalo sa v štúdiách na viacerých miestach ako Nottingham, Leicester a Lincolnshire, a nové dramatické prvky sú zmiešané s originálnym filmom German FIFA World Cup, nakrúteným v roku 2006. (ČSFD)
  • Ve filmu při čtvrtfinálovém zápasu Anglie proti Portugalsku střídá Aarona Lennona Liam Adams. Ve skutečném zápase na MS 2006 střídal Jamie Carragher, který následně neproměnil pokutový kop a Anglie vypadla z MS. (ČSFD)
  • Film se natáčel v Nottinghamshire ve Velké Británii. (rafix)

Reklama

Reklama