Reklama

Reklama

Hrdinov tretieho pokračovania filmu čaká najväčšia futbalová udalosť - finále Svetového pohára FIFA. Traja priatelia Santiago Munez z mexického futbalového klubu (Kuno Becker), Charlie Braitwhaite (Leo Gregory) a Liam Adams (JJ Feild), spoluhráči zo španielskeho Real Madrid a reprezentanti Anglicka účinkujú aj v oficiálnej reklame na majstrovstvách sveta vo futbale. Večer po nakrúcaní sa im cestou stane nehoda, ktorá vyradí Santiaga z hry na minimálne tri mesiace, Charlie vyviazne s otrasom mozgu ... Na ceste k futbalovej sláve musia všetci traja prekonať rad prekážok a pokušení. Najväčší boj však musia zviesť so svojimi osobnými problémami, ktoré sa badateľne podpisujú na ich výkonoch na ihrisku. (TV JOJ)

(viac)

Zaujímavosti (7)

  • Charlie Braithwaite (Leo Gregory) nastupuje na zápasy majstrovstiev sveta v drese s číslom 26. V skutočnosti však môžu hráči na majstrovstvách sveta používať len dresy s číslami 1 až 23. (baruss)
  • Film bol originálne naplánovaný na jar/leto 2008. (ČSFD)
  • Filmovalo sa v štúdiách na viacerých miestach ako Nottingham, Leicester a Lincolnshire, a nové dramatické prvky sú zmiešané s originálnym filmom German FIFA World Cup, nakrúteným v roku 2006. (ČSFD)
  • Finále Svetového Pohára bolo nakrútené na štadióne Stade de Soleil vo Francúzsku namiesto štadiónu v nemeckom Berlíne. Dôvodom boli vysoké dane a nedostatok financií na prenájom štadiónu. Približne 60% hereckých výstupov na ihrisku bolo nakrútených pred zeleným alebo modrým plátnom, a zladených s reálnym meradlom Svetového pohára. (ČSFD)
  • Film se natáčel v Nottinghamshire ve Velké Británii. (rafix)
  • Každý díl trilogie má jiného režiséra a jiný původ vzniku. (Mara97)
  • Ve filmu při čtvrtfinálovém zápasu Anglie proti Portugalsku střídá Aarona Lennona Liam Adams. Ve skutečném zápase na MS 2006 střídal Jamie Carragher, který následně neproměnil pokutový kop a Anglie vypadla z MS. (ČSFD)

Reklama

Reklama