Reklama

Reklama

Hrdinov tretieho pokračovania filmu čaká najväčšia futbalová udalosť - finále Svetového pohára FIFA. Traja priatelia Santiago Munez z mexického futbalového klubu (Kuno Becker), Charlie Braitwhaite (Leo Gregory) a Liam Adams (JJ Feild), spoluhráči zo španielskeho Real Madrid a reprezentanti Anglicka účinkujú aj v oficiálnej reklame na majstrovstvách sveta vo futbale. Večer po nakrúcaní sa im cestou stane nehoda, ktorá vyradí Santiaga z hry na minimálne tri mesiace, Charlie vyviazne s otrasom mozgu ... Na ceste k futbalovej sláve musia všetci traja prekonať rad prekážok a pokušení. Najväčší boj však musia zviesť so svojimi osobnými problémami, ktoré sa badateľne podpisujú na ich výkonoch na ihrisku. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (141)

Paxxx.cz 

všetky recenzie používateľa

No tak co si budem povídat. Jde o jednoznačně nejslabší díl ze série. Záčatek smrděl odpadem, ale pak se to už začalo pomalu zlepšovat. Nemůžu si pomoct ale přítomnost hlavní postavy Santyho Muneze mi v trojce přidala trochu jako páte kolo u vozu. Takže pro mě slabší dvě a to především za vzpomíku na pardání mistrovství světa v Německu 2006. ()

Rakosnicek77 odpad!

všetky recenzie používateľa

To jsou teda konce! První díl vzali do rukou američani, byla to bomba! Druhý díl, si vzali za úkol zvládnout britové a bylo to opět skvělé! Děj zůstal otevřený, čekal jsem co přijde... Třetí díl, nastoupili němci a stalo se přesně to čeho jsem se obával. Totální sračka! Co tohle pro boha je? Dějově to s prvními dvěma díly nemá společné naprosto nic, kromě okrajové role Santiaga a jinak je film kvalitativně na úrovni Kobry 11 a jiných hrůzostrašných německých výtvorů! Kdo tohle dopustil, aby trilogie byla završena takovouhle hrůzou? Děsné! ()

Reklama

jonyyy 

všetky recenzie používateľa

Koho proboha napadlo po dvou dílech vystřídat hlavního hrdinu a odstrčit ho na druhou kolej, stejně jako vlastně celý fotbalový námět. První dva díly byly čistě sportovní kousky s jasným cílem a směrem a ve trojce se najednou autoři pokusili místo fotbalové pohádky o hlubokomyslné drama, což se absolutně nepovedlo. Dobré alespoň v tom, že jsem si připoměl jací velikáni v té době hráli. 50% ()

mysiak 

všetky recenzie používateľa

Kým Gól 1 bol príjemnou včeličkou na poli športových filmov...a dvojka bola uvarená len z konceptu jednotky...tak Gól 3 je hrôzostrašným príkladom dobrého konceptu ktorý sa slušne povedané "dokafral"...prvým základným problémom je totálne odpísanie Santiaga Muneza a vytvorenie novej hlavnej dejovej linky s nejakými týpkami čo hrajú za Anglicko...dajme tomu dá sa to prežiť....zápasy sú fakt hrozne spracované....a prečo teda tá 1 hviezdička?...pekne zostrihané momenty z MS 2006.... ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Sladkokyselá limonáda s křečovitou snahou vyvolávat slzičky, která s fotbalem nemá prakticky nic společného. je to zmatené, nevtipné a absenci scénáristické invence tvůrci občas nahrazují až neúměrně dlouhými fotbalovými záběry z MS 2006. Jediné pozitivum vidím v ústřední dvojici Leo Gregory - JJ Feild a v hezkých holkách. 20% ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (7)

  • Charlie Braithwaite (Leo Gregory) nastupuje na zápasy majstrovstiev sveta v drese s číslom 26. V skutočnosti však môžu hráči na majstrovstvách sveta používať len dresy s číslami 1 až 23. (baruss)
  • Film bol originálne naplánovaný na jar/leto 2008. (ČSFD)
  • Filmovalo sa v štúdiách na viacerých miestach ako Nottingham, Leicester a Lincolnshire, a nové dramatické prvky sú zmiešané s originálnym filmom German FIFA World Cup, nakrúteným v roku 2006. (ČSFD)

Reklama

Reklama