Reklama

Reklama

Jeden z najúspešnejších televíznych seriálov sa dočkal prvého celovečerného filmového spracovania. Homer Simpson, milujúci manžel a otec, vyvedie najhoršiu vec svojho života. Do springfieldovského jazera vypustí nádrž s exkrementmi svojho obľúbeného prasiatka. Pre jazero, ktoré už dlho slúži ako obľúbená skládka občanov a dosahuje maximálny stupeň znečistenia, je to posledná kvapka. A je to súčasne aj posledná kvapka v pohári trpezlivosti amerického prezidenta. Ten sa preto rozhodne nepohodlné mesto úplne izolovať pod špeciálnym skleneným poklopom a oficiálne ho vymazať zo všetkých máp. Podarí sa Homerovi všetko napraviť? (TV JOJ)

(viac)

Videá (8)

Trailer 1

Recenzie (1 261)

Falko 

všetky recenzie používateľa

Priznam sa, ze nikdy som nemal tento animovany serial rad, takze som si nikdy nepozrel nejaku cast, aj ked som mal mnohokrat moznost. O to väcsie bolo prekvapenie, ked som si film mohol pozriet v kine a bavil som sa viac, nez som predpokladal. Takze mozem odporucit aj odporcom Simpsonovcov, avsak iba vtedy, ak nemate nic proti animovanym filmom. ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Humor bol výborný, hoci ho mohlo byť viac, ale je tak nejako rovnomerne dávkovaný, takže sa nudiť nebudete. Škoda, že postava A.Schwarzeneggera nedostala väčší priestor, alebo aspoň viac humoru z jeho strany, alebo na jeho adresu by neuškodilo. Moja najobľúbenejšia hláška: "Drápejte, ješte mu trčí gebule!"...80%. ()

Reklama

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Neuveritelnej hyper mega masakr. Ale zacnu s tema drobounkejma vytkama. Spousta postav se tu jen mihne, coz je skoda, par jich slo vyuzit vic a film moh bejt klidne delsi. Tolik vytky. Animace je vylepsena, takze treba bortici se dum nebo pochod s pochodnema vypada skoro jak 3D, ale nastesti to je vse 2D a tak super 2D film tu od Spongeboba nebyl. Pak hudba, zazni tu vylepsena uvodni pisnicka a pak spousta dalsich super songu. Co se tyce pribehu, ze zacatku to jsou spis takove scenky, ale zhruba v momente, kdy se objevi sud s hovnama, tak se zacne odvijet pribeh, kterej drzi dobre po hromade. Jinak samotny vtipy jsou tu tak kazdejch 5 sekund a vetsina je naprosto dokonalejch a tentokrat si dovolili tvurci i ostrejsi veci, jako Bartovo bimbas nebo fuckujici Homer. Tohle je proste absolutni must see zalezitost a to nejen pro fandy serialu. Jeden z nej animovanejch filmu vsech dob. Doufam, ze bude dvojka. ()

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Nie som simpsonovský maniak, zo seriálu som videl maximálne 20 dielov, ale toto je vážna smršť dobrých gagov (výmena osadenstva kostola a krčmy pred koncom sveta je proste vtip zabiják). Prvých asi 20 minút mi pripadalo chaotických, ale potom do seba všetko zapadlo a všetky pušky, ktoré boli v príbehu rozvešané po stenách, nakoniec vystrelili. Škoda len, že to nemalo ešte epickejší ťah, predsa len zostal dojem o kus dlhšej a vydarenejšej televíznej epizódy. ()

kitano 

všetky recenzie používateľa

Dopadlo to zhruba tak, ako som dufal, ze to nedopadne. Prva polovica si sice este ako tak drzi prijemnu absurdnost a nadnesenost serialu, v tej druhej sa uz vsak uz hra na pribeh a silenu parodiu. Mohla byt z toho dobra epizoda (a mozno ani nie). Simpsons su proste serial a hotovo. Celkom sa mi pacilo akym sposobom tvorci pouzili 3d grafiku, ale to je asi tak vsetko. Sice som sa nenudil, ale zo srandou, ktoru poskituje serial sa to ani zdaleka neda zrovnavat. (6/10) ()

Galéria (89)

Zaujímavosti (94)

  • Když Homer říká rodině, aby věřila v Ameriku, cizojazyčné nápisy na billboardech praví - Korejský: "Naučte se anglicky s texaským přízvukem." Ruský: "Nauč se anglicky nebo vypadni." Japonský: "Godzilla Motors." (NIRO)
  • Ve filmu vidíme psát pana Burnse pravačkou, zatímco v seriálu byl levák. (P. J. D.)
  • Během scény, ve které za Homerem přiběhne prase, hraje úryvek písně „Happy Together“ od The Turtles. (Duoscop)

Súvisiace novinky

Zlaté glóby vyhlášeny, ale nepředány

Zlaté glóby vyhlášeny, ale nepředány

14.01.2008

Jak již bylo řečeno, oficiální ceremoniál předávání Zlatých glóbů byl zrušen poté, co se ho rozhodli bojkovat i samotní herci, aby tak podpořili již několik týdnů se táhnoucí protestní stávku… (viac)

Nominace na Zlaté globy

Nominace na Zlaté globy

13.12.2007

Ve čtvrtek 13.12.2007 ráno byly vyhlášeny nominace na Zlaté globy. Zatímco porotu, která rozhoduje o udělování Oscarů, tvoří filmoví tvůrci, Zlaté globy udělují novináři. Mezi nominacemi na letošní… (viac)

Český pirát Simpsonových byl dopaden

Český pirát Simpsonových byl dopaden

22.08.2007

Už je tomu skoro měsíc, co na internet unikla exkluzivní pirátská nahrávka snímku Simpsonovi ve filmu s českým dabingem. Což není ostatně nic neobvyklého, takových kinoripů (ilegální kopie filmu… (viac)

LFŠ 2007 je tady!

LFŠ 2007 je tady!

16.07.2007

Ak máte radi filmy, hudbu a zároveň pohodovú a priateľskú atmosféru, čoskoro sa vám začnú letné Vianoce. Konkrétne v Uherskom Hradišti, kde sa od 20. do 29. 7. bude konať Letná filmová škola 2007,… (viac)

Reklama

Reklama