Reklama

Reklama

Hrozba z temnoty - Série 11

(séria)
Horor / Dráma / Mysteriózny / Thriller / Fantasy / Komédia
USA, (2015–2016), 16 h 1 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvorcovia:

Eric Kripke

Kamera:

Serge Ladouceur

Hrajú:

Jared Padalecki, Jensen Ackles, Misha Collins, Mark Sheppard, Emily Swallow, Laci J Mailey, Aaron Hill, Jillian Fargey, Ryan Grantham, Jesse Reid (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(23)

Zaujímavosti (92)

Hrozba z temnoty - Out of the Darkness, Into the Fire (2015) (epizóda) (S11E01)

  • Meno Amara sa vyskytuje v niekoľkých jazykoch. V igbo znamená "milosť". V latinčine/taliančine to znamená "horký". Je to aj mongolské meno, ktoré znamená "mierumilovný", a v sanskrte to znamená "večný". V španielčine to znamená "neporušiteľný". V Amerike sa používa ako odvodenina z latinského "amore" a znamená "milovaný", a v arabčine to znamená "znamenie". (Pat.Ko)

Hrozba z temnoty - The Bad Seed (2015) (epizóda) (S11E03)

  • Demi DeLory, ktorej postava v tejto epizóde je pomenovaná "čarodejnica č. 1", predtým v epizóde Crossroad Blues hrala chirurgičku, ktorá predala svoju dušu démonovi z križovatky. (Pat.Ko)

Hrozba z temnoty - Baby (2015) (epizóda) (S11E04)

  • V tejto epizóde sa objavuje Sarah-Jane Redmond, ktorá často hosťovala aj v ďalšom populárnom seriáli CW Smallville (od r. 2001) v role Laninej tety Nell. Jensen Ackles, predtým ako začal vystupovať v tomto seriáli, hral opakujúcu sa postavu v štvrtej sérii Smallville ako Lanin priateľ. (Pat.Ko)

Hrozba z temnoty - Baby (2015) (epizóda) (S11E04)

  • Castiel (Misha Collins) poznamenáva, že ďalšie zatmenie Slnka v Severnej Amerike nebude až o niekoľko rokov. Táto epizóda bola odvysielaná v októbri 2015 a ďalšie zatmenie Slnka bolo v skutočnosti 21. augusta 2017 (približne „o niekoľko rokov neskôr“). Prvé úplné zatmenie Slnka viditeľné na juhovýchode USA od roku 1970. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama