Reklama

Reklama

Blood+

(seriál)
  • Japonsko Blood+ (viac)
TV spot
Japonsko, (2005–2006), 20 h (Minutáž: 24 min)

Kamera:

Kódži Tanaka

Hudba:

Mark Mancina

Hrajú:

Eri Kitamura, Kacujuki Koniši, Hirojuki Jošino, Akiko Jadžima, Hóčú Ócuka, Keidži Fudžiwara, Akira Išida, Kentaró Itó, Júko Kaida, Ami Košimizu (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(50)

Obsahy(1)

Říká se jim Chiropterani – věčně hladová nesmrtelná monstra, která mohou libovolně měnit svůj vzhled. Nejčastěji volí podobu lidskou a skrývají se přímo mezi námi. Proti nim stojí organizace Rudý štít. Tato válka postupně nabývá čím dál hrozivějších podob... Saya Otonashi je normální středoškolskou studentkou. Má jediný problém – pamatuje si pouze poslední rok svého života. Jednoho dne se objeví muž jménem Hagi a předá ji katanu. Cesta za pravdou začíná... (Fabienne)

(viac)

Recenzie používateľa muti k tomuto seriálu (35)

Fantomu Obu Za Sukūru (2005) (E08) 

Krásne prostredie odľahlej súkromnej školy opradenej záhadou modrej ruže z čias bývalého kláštora ()

Dance no ato de (2005) (E11) 

Nastáva ples na ktorom sa údajne objaví aj samotný Fantóm. V podzemí sa zatiaľ odohráva tajný presun. Prvýkrát uvidíme logo firmy piatich šípov ()

Široi kiri ni sasowarete (2005) (E12) 

Nečinnosť Saye má začína iritovat. Zatial vždy keď ma bojovať tak ostane paralyzovaná a všetci naokolo umierajú. To je teda hrdinka. samozrejme, celý tím sa na ňu spolieha, ale nikto jej nepovie pravdu o Tom kto stojí proti nim a o čo vlastne ide. Pieseň Divy a počujuce deti sú dosť creepy ()

Janguru Paradaisu (2006) (E13) 

Ukončenie vietnamského arcu kde uvidíme prvý boss fight ()

Saigo no ničijóbi (2006) (E14) 

V tejto vyplnovej časti sa prakticky nič nedeje. Postavy sa konsoliduju na domácej pôde ()

Oikaketai no! (2006) (E15) 

Napínavá investigatívna časť novinára, ktorý ide po stopách francúzskeho vína. Táto postava v mange nebola, je to príjemné oživenie. Jediné čo mi vadilo bola hubatá tsundere spolužiačka, typ ktorý je annoying snad v každom anime 🙄 ()

Shiberian Ekusupuresu (2006) (E16) 

Transsibírska magistrála má taký nádych Poirota, viete že sa tam niečo zomelie keď vidíte vstupovať cestujúcich. Tento ruský arc nebol v mange čo som čítal, takže ide o príjemné spestrenie ()

Ekaterinburg no cuki (2006) (E18) 

Sibírska stopa nás privádza do starej Sovietskej továrne, ktorá ukrýva nielen tajomstvo miestnych postáv, ale aj pôvod séra Delta ()

Oreta Kokoro (2006) (E19) 

Vo vypätej situácii Elizabeta konfrontuje Sayu s jej zabudnutou minulosťou a odhaľuje jej vzťah ku Dive. Elizabeta je momentálne príliš OP a zabrať dostáva aj Haji. ()

Shuvarie (2006) (E20) 

Spoznávame Chevalier esá, ktoré spadajú pod Divu - bratia Goldsmithsovci Amshel a Solomon. Kym Diva dospáva, tak oni spriadaju ďalšie plány na stretnutie so Sayou v zoo. Kay dostáva možnosť nahliadnuť do Joelovho denníka, ktorý popisuje Sayinu minulosť se vším všudy ()

Suppai budó (2006) (E21) 

Dve skupiny sa blížia k ruinam Chateau z etikety vína a dozvedajú sa zaujímavosti z histórie a prepojenie na Cinq Flèches. Nastáva aj súboj s tajomnými Schiff ()

Dóbucuen (2006) (E22) 

Na území panstva Zoo si Saya spomína na svoju minulosť, na zoznámenie sa s Hajim a na situáciu, ktorá zmenila ich život navždy ()

Futari no chevalier (2006) (E23) 

Saya sa dozvedá o svojej minulosti tentokrát od Solomona. Pravda je však horšia než si Saya pripúšťa... Sieť sa sťahuje a postavy sa k sebe blížia na smrteľnú vzdialenosť ()

Karojaka naru utage (2006) (E24) 

Čo darovať otcovi na narodeniny? Čo takto otvoriť Pandorinu skrinku? Saya so spomína čo sa stalo v tú osudnú noc a nastáva konfrontácia s Divou. Súboj ruží na panstve Zoo je úžasne finále tohto arku ()

Akai Tate (2006) (E25) 

Reportér s doprovodom je stále krok pozadu voči hlavnej skupine ktorá už plánuje ďalšie kroky, kým Riku stále kómuje. ()

Saja ni šitagau mono (2006) (E26) 

Riku sa cíti nejak zvláštne, avšak nikto mu nechce nič povedať. Kay odmieta prijať skutočnosť že jeho brat je už niekým iným. Loď vchádza do prístavu, kde už čaká nepríjemne prekvapenie ()

Pari Jutēmu (2006) (E27) 

Dej sa presúva do Paríža, kde môžeme cez potulky mestom vidieť krásne ulice a mestské budovy na pozadí klavírnej hudby. Kai sa dozvedá viac o skupine Schiff, reporter začína svoj výskum o rode Goldsmith. ()

Kagiri Aru Mono (2006) (E28) 

Saya sa konečne (!) odhodlala k boju, avšak v tom najhoršom čase. Parížske skupiny sa stretávajú. ()

Norowareta či (2006) (E29) 

V tejto časti sa toho veľa nedeje, chystajú sa plány do budúcna, dejú sa pikle, no hlavne je čas na odpustenie samým sebe ()

Joel no nikki (2006) (E30) 

Saya sa dozvedá o Joelovom denníku. Prechádzame históriou poznatkov o Sayi, pričom ona sama dopĺňa chýbajúce miesta. Bordeaux, Vietnam, všetko do seba začína zapadať. Saya sa vyrovnáva so svojou minulosťou a je pripravena hľadieť do budúcna. ()

Reklama

Reklama