Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Animovaný
  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Romantický

Obľúbené seriály (9)

Till the End of the Moon

Till the End of the Moon (2023)

po dlhom case mi neda nenapisat o nejakom seriali... ten soundtrack ma total chytil za srdce. Pribeh silny, dobry, nenatiahnuty, obcas grafika troska pokulhavala, ale ten soundtrack je tak 1000%... Naj piesen pre mna je Mysterious bird od Sa Ji (pre tych, ktori budu hladat, nech maju hladanie jednoduchsie, je aj na youtube). Prosim si viac takychto serialov!!

Dr. House

Dr. House (2004)

tento seriál mám rada a páči sa mi, ako je tam spracovaná oblasť medicíny :) (len treba dúfať, že sa s takýmito prípadmi nestretneme aj v praxi :D )

Ženy z rodu Gilmorovcov

Ženy z rodu Gilmorovcov (2000)

Ja som tiež dúfala, že to ešte bude aspoň nejako pokračovať... Príjemné, oddychové, zábavné, občas aj vážne... Aj reálne, aj rozprávkové... Pre každého sa nájde nejaký kúsok...

Blood+

Blood+ (2005)

Pozor, použila som v texte 1 spoiler (v zátvorke s hviezdičkami)... Úžasný seriál. Rozhodne odporúčam. Vynikajúce myšlienky, silný príbeh, ktorý diváka do seba úplne vtiahne. Na začiatku som sa strácala a chcela som to prestať pozerať... To bolo asi prvých 5-6 dielov. Potom to celé do seba začalo zapadať a moje hodnotenie stúplo na 6+/5 :D. Potom, keď s dej prudko zmenil (*****spoiler: zomrel Riku*****), tak to bolo len "slabých" 5* :). Ale na konci sa to zase vystupňovalo a dokonca 7+ z možných 5* :).

Nobuta. O produce

Nobuta. O produce (2005)

výborná vecička... kiežby bolo viac takých ľudí, ktorí sa rozhodnú "byť producentami" a pomôcť tým šikanovaným a odstrkovaným... začalo to pomaly a nenápadne, myslela som si, priemerný seriál... prečo má aké vysoké hodnotenie? po chvíli (asi 3-4 dieloch) som zmenila názor a po 7. som sa stala addicted :) zatiaľ som na 7. epizóde... POZOR!!! Malý spoiler :) Komentovať som sa rozhodla už teraz, aby som nezabudla toto: Shuuji - "What do you want to do with her?" Akira - "Marry her." hahahahaha... ma fakt dostal :)... po 8. diely... waw, ešte lepšie ako fantastické... tento diel bol zatiaľ najlepší, som zvedavá na 9. a 10. ... klobúk dole pred "zástupkyňou" - výborná postava, výborne zahraná... a fakt moc moc obdivujem Tomohisa Yamashitu za jeho herecký výkon... Určite si pozriem aj iné veci s ním a uvažujem, že si zmením desiatku obľúb. hercov :)... 9. a 10. ešte geniálnejšie... silné slová dobre vsadené do textu... páčilo sa dávanie si vianočných darčekov aj výlet k oceánu (kto videl, pochopí XD)...

.hack//SIGN

.hack//SIGN (2002)

Osobne, mňa vždy pobavila tá melódia pri Sorovi :) Také riadne Country :D Prekvapil ma... vcelku výrazne. Nečakala som, že ma to až tak pohltí... najmä po tom, čo som sa tak tešila na Nowâru, ale to pomalé plynutie deja a všetko... ma to dráždilo. Ale toto bol pravý opak... Nebolo tam pomalé rozpitvávanie deja, čo sa stalo v minulých častiach, ale výrazné posuny... Som príjemne prekvapená.

Trigun

Trigun (1998)

Momentálne som dopozerala 17. diel a nedá mi to nehodnotiť (aby som nezabudla, čo chcem napísať). Prvé diely, tak na tých som sa tak schuti zasmiala, potom to mierne zvážnelo, ale stále s bolo na čom smiať... A teraz 17. diel, ten dáva celému seriálu úplne iný rozmer. Silná časť... Zatiaľ to vyzerá tak, že mám ďalší seriál do top seriálov... Uvidíme na konci... Na konci sa to len stupňovalo, úplne som sa do tých postáv vžívala a občas aj tá nejaká slza vypadla (v 1 dosť tvrdom diely)... Fakt fantastický seriál...

Mušiši

Mušiši (2005)

Až asi na 2 časti ma všetky chytili za srdce... silný seriál plný hlbokých myšlienok zaobalený akoby do rozprávkového vysvetlenia niektorých javov či chorôb. Fakt ma to dostalo :)

Once Upon a Time in Wonderland

Once Upon a Time in Wonderland (2013)

Fakt nemám rada žiadnu z Alíc v Krajine zázrakov... ale toto bude výnimka... bláznivé, surreálne, s výbornými hereckými výkonmi a aj perfektou hudbou... príbeh je tak živý, že som sa nedokázala odtrhnúť a zlúpla som to za 2 večery :D... fakt super!