Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 3 (2016) (séria)


Zkušební verze (S03E02)

(epizóda)
  • Veľká Británia Playtest

Americký cestovatel, který má hluboko do kapsy, se přihlásí na testování revolučního herního systému. Zjistí ale, že zážitky jsou až příliš skutečné. (Netflix)

Recenzie (97)

majec4 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Musim uznat ze fakt skvely napad. Casto pisem ze nieco tak originalne som mimo tohto serialu davno nevidel no a v tomto pripade to plati duplicitne (Inception ale ukazal cestu). Ihned po dopozerani epizody som si vsak povedal, ze z tohto plny pocet nebude. Presiel den a rozlezalo sa mi to. Na tejto epizode mi vadila jedna vec, hlavna postava. Ale ze fakt mi vadil. Cudoval by som sa, keby to ale nie je zamer tvorcov. Ako fanusika hororov ma mrzelo, ze ta hororova linka bola trochu nezvladnuta - to jeho bla bla ma nebavilo. Zaver bol dost smutny, no zahralo sa to na riadnu tragikomediu, asi preto sa nam hrdina nemal pacit. 0,04sek, lol. ()

InJo 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Poněkud pozvolný a poklidný rozjezd, od poloviny však unikátní psycho-hororová jízda, která musí být pro snad každého člověka fascinovaného strachem a hrůzou velmi dráždivá a stimulující. Pointa sice příliš nepřekvapí, ale její postupné odhalování je vystavěno solidně. Označení "hororové Inception" tuto epizodu vystihuje velice trefně. ()

Reklama

palmovylist 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V tomhle díle jsem měl pocit, že jednotlivé části fungovaly velmi dobře - hororový dům na základě vlastních obav, problémy ve vztahu s matkou, jednotlivé postavy, prolínání vrstev v rámci testované hry, kdy člověk nikdy nevěděl jistě, zda se už jedná o skutečnost nebo ne....ale když se všechny tyhle části složily dohromady, tak na maximální zážitek to úplně nestačilo..možná za to mohlo to, že se hlavní postava chovala naprosto nehráčsky nebo něco jiného, co aktuálně nedokážu popsat....85% ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Svojou myšlienkou ma až tak epizóda neoslovila, ale určite ma oslovilo jej hororové spracovanie, ktoré mohlo byť aj silnejšie, ale na tento formát to úplne stačí. Splývanie virtuálne reality s realitou bolo ukázané nadmieru dobre a v podstate je táto idea kruto pravdivá. Veď reálne je vlastne to, čo si "myslí" naše vedomie. Viď Matovič. ()

PeteBuck 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jeden zo slabších dielov. Hlavný predstaviteľ mi neskutočne liezol na nervy, predstavoval prototyp otravného Amíka, dej nebol najhorší, zaujímavý pohľad na alternatívnu realitu, ale dom hrôzy zasa až taký hrozný nebol a lež sa niečo začalo diať, ubehla pol hodina celkom nudnej zápletky, ktorá ma veľmi nezaujímala, ale asi bola potrebná hlavne k záveru. Tento diel ma nejako extra nebral. ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (14)

  • V kolekcii videohier Sonji (Hannah John-Kamen) je možné vidieť videohru "Dark Souls II" (2014), v ktorej Hannah John-Kamen poskytla hlas postave Sweet Shalquoir. (Arsenal83)

Reklama

Reklama