Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenzie (188)

ganz 

všetky recenzie používateľa

Pokud shlédnete v rámci 11. serie a nebudete hodnotit jako celovečerák, určitě se pobavíte. Každopádně většině dílů z jedenáctky to nesahá ani po paty. např-Lice Capades, Night of the living homeless, More crap a především Guitar Queer-o. Každopádně cartmanova linie byla luxusní(its not just victory for me but fow whole justice system...and my balls) a roznesení Bayie mě vážně dostalo( a musel jsem souhlasit(: ) ()

Jirgen 

všetky recenzie používateľa

Další parádní kousek s dílny Trey Parker a Matt Stone. Zajímalo by mě kam na takovýhle kraviny choděj. Ale prostě musim se jim smát. Teroristi zaútočily na naší představivost a teďka si představte co si nejde představit. Lesní zvířatka terorizují Pepka námořníka, bitva o sluníčkový hrad na který útočí hordy zlých představ, Fredy Cruger to nandavá Morpheovi a vůdcem hodných představ je Aslan, který čeká na návrat santy s obouruční sekyrou .... To se musí prostě vidět ... ()

Reklama

demented 

všetky recenzie používateľa

Tri southparkovské epizódy spojené do celovečeráku. Čo povedať? Kto na South Park nedá dopustiť, pre toho nie je o čom. A ostatní? Tí len budú aj naďalej nechápavo krútiť hlavou :) Stone a Parker by nedokázali podliezť nastavenú laťku kvality ani keby chceli. Takže zábava je zaručená. Brutálna satira, teraz navyše okorenená o citácie z nespočentého množstva filmov. Schválne, kto ich odhalí najviac? :) ()

Eddard 

všetky recenzie používateľa

V rámci samotného seriálu mě jednotlivé díly Imaginationlandu přišli jako slušný průměr, jako celek je to v kontextu soudobých komediálních počinů výborná psina, ovšem s Peklem na Zemi srovnání nesnese. Ani náhodou, aby bylo jasno, tak se na to připravte .) Now, suck my balls, Kyle... 70% ()

Tomco 

všetky recenzie používateľa

Kým u väčšiny animákov nelipnem na čistokrvnej zábave, South park je práve ten výnimočný prípad, kde príbeh ide bokom a nevyžadujem nič iné len kurevsky dobré vtipy, zvrátené nápady, čierny humor a nadržané dialógy plné vulgarizmov. Toto všetko tu síce je, ale už nie v takom množstve a kvalite, ako ponúkal seriál, či Peklo na zemi. Námet určite zaujímavý, ale od toho, aby som sa váľal od smiechu po podlahe to malo svinsky ďaleko. Dobré, no miestami aj trápne. Môžete mi za to aj lízať gule, viac, ako tri pre mňa určite nie. ()

Galéria (20)

Reklama

Reklama