Reklama

Reklama

Kancl

(seriál)
  • USA The Office (viac)
Ukážka z filmu 1
USA, (2005–2013), 75 h 18 min (Minutáž: 21–51 min)

Réžia:

Ken Whittingham, Tucker Gates, Jason Reitman, Joss Whedon (viac)

Hrajú:

Steve Carell, Rainn Wilson, John Krasinski, Jenna Fischer, Leslie David Baker, Brian Baumgartner, Angela Kinsey, Phyllis Smith, Kate Flannery, Creed Bratton (viac)
(ďalšie profesie)

Série(9) / Epizódy(188)

Famózní komediální seriál o každodenním soužití nespokojených zaměstnanců v kanceláři společnosti Dunder Mifflin, které šéfuje zmatený Michael Scott. (Netflix)

Recenzie používateľa AndrewNewman k tomuto seriálu (4)

Kancl (2005) 

Možno najlepší sitkom v histórii. A ono by to tak aj bolo, ak by nešlo o remake. Ale od 2. série je to skôr originálny sitkom s charakteristickými prvkami pôvodného britského Kanclu. Steve Carell hrá Michaela Scotta zrejme ešte lepšie a s väčšou chuťou, ako Jim Parsons Sheldona Coopera v TBBT. Takisto mu ale skvelo nahrávajú roztomilá Pam, sympatický Jim, bizarný Dwight, náboženská fanatička Angela, mrzút Stanley, metrosexuál Ryan, bulvárom posadnutá Kelly a pod. Tvorcovia si tiež vymyslela priam úžasné vedľajšie postavy, ako sú sexuálne a mentálne nevyrovnaná Jan Levinsonová či David Wallace. Po Carellom odchode sa však seriál až na pár lepších momentov totálne rozpadal, ale finálové diely toto divácke rozčarovanie perfektne vybalansovali. Skvostná záležitosť, vďaka ktorej sa mnohí dnes už známi herci preslávili a je to úplne zaslúžené. ()

Série 1 (2005) (S01) 

Po prvej sérii pretrváva vcelku spokojný pocit. Carell je svojím spôsobom skvelý, Krasinski je sympaťák, Fischerka ujde, len by potrebovala trochu upraviť. A celkovo je obsadenie Kanclu pohodové. Uvidíme čo prinesie druhá séria. ()

Série 9 (2012) (S09) 

Napokon si banda z Kancelárie udržala akú takú dôstojnosť, potom čo sa tvorcovia rozhodli natočiť skutočne zbytočnú deviatu sériu. Nie že by sa na tom človek už vôbec nebavil, ale skrátka v posledných dvoch sériách rozhodne chýbal Michael Scott. Bizarný bol hlavne spôsob, akým sa tvorcovia snažili oživiť celú poslednú sériu a to pridaním nesympatických postáv a rýpaním do vzťahu Pam a Jima. Realy? Finále nám však vynahradilo všetko to, čo nám v celej deviatej sérii chýbalo. Nostalgia zaúčinkovala perfektne a objavenie sa Michaela Scotta na Dwightovej svadbe bolo úžasné. Len škoda, že sa nezdržal až do konca. Napokon to skončilo veľmi pekne a určite je to jeden z tých sitkomov, na ktoré sa oplatí celé tie roky pozerať. Pri niektorých epizódach som sa bavil priam kráľovsky! ()

Závěr (2013) (S09E23) 

Sympatické-nostalgické finále, pri ktorom si určite mnoho divákov poplakalo. Pekne uzavretie všetkých romantických príbehov z Kancelárie, dokonca aj Kelly s Ryanom si prišli na svoje. Jednu hviezdu sťahujem za to, že sa Michael Scott zdržal len na Dwightovej svadbe a že to nedotiahol so svojou bandou až do poslednej minúty. ()

Súvisiace novinky

Netflix přichází o předplatitele

Netflix přichází o předplatitele

20.04.2022

Poprvé za poslední dekádu přichází streamovací gigant Netflix o své předplatitele. Důvodem je i nástup Disney+. Netflix ztrátu platících zákazníků přiznal ve své čtvrtletní zprávě, místo aby přidal 2… (viac)

Nový film Johna Krasinskiho nabírá obsazení

Nový film Johna Krasinskiho nabírá obsazení

26.01.2022

Tak to vypadá, se si hvězdy seriálu Kancl dají menší reunion. Režisér a herec John Krasinski (Tiché místo, Tiché místo: Část II) totiž do své novinky IF čerstvě obsadil Stevea Carella (Sázka na… (viac)

Battlestar Galactica dostane pokračování

Battlestar Galactica dostane pokračování

18.09.2019

Kultovní sci-fi seriál Battlestar Galactica se dočká pokračování. Oznámili to zástupci stanice NBC, kteří zároveň veřejnosti odhalili svoji novou chystanou streamovací službu nazvanou Peacock. Jak… (viac)

Reklama

Reklama