Reklama

Reklama

Epizódy(6)

Obsahy(1)

Americká verze slavného sitcomu britské BBC od Rickyho Gervaise. V roli Michaela Scotta, zoufale neschopného manažera papírenské společnosti, září Steve Carell. (Netflix)

Recenzie (25)

javlapippi 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tento seriál som poznal len z vtipných obrázkov a gifov, inak som o ňom nevedel nič. Dojmy z prvej série sú trochu rozpačité, zvykám si na kombináciu sitkomu a akože-dokumentu, zvykám si na netypický humor, spoznávam postavy. Najviac priestoru má šéf Carell, veľmi balansujúci na hrane trápnosti. Z ostatných sa najviac prejavili slizký snaživec Wilson, generický pohoďák Krasinski a zakríknutá recepčná Fischerová (ktorá mi bola strašne povedomá a až po vygúglení som zistil, že je to tá speváčka z Dewey Coxa). Oceňujem absenciu nahraného smiechu, ten som schopný tolerovať v starých sitkomoch typu Gilligan´s Island alebo Munsters, ale v 21. storočí mi to fakt príde ako prežitok. Zatiaľ môže byť, uvidíme ako sa to vyvinie v ďalšej sérii. ()

adamix 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Prvé série len v niektorých prípadoch presahujú kvalitu, ako ich neskoršie série. Inak tomu nie je ani v prípade OFFICE. Priznám sa, že pilotný diel ma na istý čas odradil. Formou a trápnymi vtipmi, okrem toho keď tam prišiel do toho nasilu vtipkujúci Carrell, tváril som sa ako všetci jeho zamestnanci - zmätene a rozhorčene. Je tu ale veľké ALE. Časom som si na to polodokumentárne prevedenie zvykol, trápnym vtipom som prišiel na chuť a dokonca niektoré z nich boli skutočne podarené. Ak si chcete prijať k srdcu Carrellovho riaditeľa, musíte chápať, prečo trapoší. Je to dobrák, ktorý nechce byť prísny a ktorý chce s každým vychádzať v dobrom. Človek, ktorý nevie povedať nie, častokrát má chuť trochu zatrapošiť, aby dostal uznanie či pozitívny ohlas od okolia. Aj keď v jeho prípade je to trochu expresívnejšie ale to nevadí, práve preto ho zbožňujeme a vie nás aj rozosmiať. Táto prvá séria pláva v (pod) priemerných vodách, ale vzhľadom k tomu, že ide len o šesť dielov, nejde ju tak ucelene hodnotiť. ()

Reklama

FawayitanaXX 

všetky recenzie používateľa

Jako první řada je za mne šedivý průměr. Humor slabý, že bych se zasmál tak to tak maximálně dvakrát za díl. Je vidět, že asi seriál hledá směr kterým se vydá, ale s takovouhle řadou se fakt nedivím, že někteří si další řadu už nepustí. Seriál má skvělé obsazení a ke konci se seriál už začal zvedat na nohy. No tak uvidíme... ()

P_Neubauer 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Občas se to trefí do naprosté geniality a občas je to docela mimo a trapné. Představilo nám to ale fajn postavy, fungující koncept a to vše jen v 6 epizodách, z postav mě trochu zmátl Novak který je sice v úvodní znělce ale dohromady dostal v celé první sérii tak 5 minut, nemá pořádný charakter a moc jsem nepochopil proč ho tedy prezentují jako jednu z hlavních postav. 8/10 ()

peetrejr 

všetky recenzie používateľa

Ja ti neviem. V mojej hlave mám dva hlasy. Prvý mi hovorí, že je to hlúposť a ako to môžem chcieť pozerať ďalej. Druhý hlas mi hovorí: Peter, má to 83 percent, nedáš tomu ešte šancu? Veď druhá séria vyzerá lepšie... No zatiaľ po prvej sérii nemám najlepší dojem. Steve Carell alias Michael Scott je veľmi nepríjemná postava. Presnejšie povedané: prvotriedny chuj. No máte ho chuť zabiť. Humor je veľmi suchý. Ešte k tomu je dosť hrubý, čo nemusí niekomu sadnúť. Nie som spokojný... ()

Galéria (88)

Zaujímavosti (13)

  • Michaelova věta: „Snaž se nevypadat na kurtu moc jako gay,“ byla improvizovaná. Výraz ve tváři Johna Krasinského je upřímný. (LUKICKK)
  • Když Michael (Steve Carell) seznámí Katy (Amy Adams) s Tobym (Paul Lieberstein), zjistí, že oba chodili na Bishop O'Hara High School, což je katolická střední škola na ulici E. Drinker v sousedním Dunmore v Pensylvánii. I když od ledna 2007 se jmenuje Holy Cross High School. (LUKICKK)

Reklama

Reklama