Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chamtivý strýčko Gary (Brian Cox) a hromada dlhov donúti roztomilého smoliara Stevea Barkera (Johnny Knoxville), aby sa uchýlil k strýkovmu plánu takému šialenému a zavrhnutiahodnému, že by dokonca mohol aj fungovať. Bude predstierať mentálnu retardáciu, prenikne na nadchádzajúcu olympiádu pre postihnutých, domov privezie zlato a strýkovi zabezpečí veľkú výhru zo stávky! Lenže nakoniec sa stane to, s čím Steve nerátal – súperi celý jeho podfuk prekukli. Steve však vďaka nim precitne a uvedomí si, že chce zdolať oveľa väčšiu výzvu – stať sa lepším človekom... (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

Bull87

Bull87 (hodnotenie, recenzie)

tato komedie je opravdu originální. Hercké obsazení super v podání Johnnyho Knoxvilla a jeho partě paralympioniků.....

Kirovec

Kirovec (hodnotenie, recenzie)

Poškrabal si mi moje cédečko, jedného pekného dňa si ho zobral a poškriabal... . Mne sa najviac páčilo, že nie Knoxville si robili srandu z mentálne obmedzených ale oni z neho. To bol asi najlepší vtip filmu. Ináč je to pre mňa svieža jedno až dvoj- rázová komédia ničím sa neprevyšujúca bežný priemer.

giziela

giziela (hodnotenie, recenzie)

No teda moc neoplívám pozitivy, ale občas tam byly chvilky kdy jsem se zasmála, ale moc jich nebylo, nebo možná jsem jen momentálně neměla náladu na danou komedii, nicméně nemám chuť si ji nějak ještě kdy pustit.

ivettstar

ivettstar (hodnotenie, recenzie)

Ja knoxvilla zboznujem takze sa mi páčia všetky jeho filmy aj ked nie sú najlepšie takze super

Reklama

Reklama