Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kyle Prattová (Jodie Fosterová) prežíva na ceste z Berlína do New Yorku najhoršiu nočnú moru každej matky – v rozľahlých priestoroch moderného Boeingu 474 sa bez stopy stratí jej šesťročná dcéra Julia (Marlene Lawstonová). Vdova, ktorú psychicky zničila nedávna strata manžela, sa zúfalo snaží neveriacej posádke lietadla, cestujúcim a neskôr i samej sebe dokázať, že nie je šialená. Kyle odmieta uveriť, že jej dieťa zmizlo bez stopy. Napriek tomu, že sa kapitán Rich (Sean Bean) aj letecký ochrankár Gene Carson (Peter Sarsgaard) snažia o tvrdeniach vydesenej ženy nepochybovať, všetky dôkazy smerujú k tomu, že jej dcéra na palube lietadla nikdy nebola. Nie je totiž na zozname cestujúcich a ani letušky si nespomínajú, že by ju videli na palube. Zúfalá Kyle nevie, komu môže dôverovať. Jej materský inštinkt jej však hovorí, že pravdu má ona. Je spolu s dcérou súčasťou nejakého sprisahania? Alebo je skutočne šialená a nerozlišuje realitu od svojich predstáv? Žene, ktorá sa odrazu ocitla celkom osamotená, zostáva jediné – pri pokuse o záchranu dcéry a vyriešenie tajomstva sa musí spoľahnúť iba na svoj vlastný rozum... (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnotenie, recenzie)

Jako já samozřejmě nejsem expert na letadla, ale když už byla v pilotní kabině, nemohla si odtamtud zavolat pomoc? 

YumiOkami

YumiOkami (hodnotenie, recenzie)

Mně se to teda líbilo moc,ten příběh..jo a taky Matt Bomer ještě s tím jeho "účesem" :-) 5*

reich

reich (hodnotenie, recenzie)

Musím uznat, že tento film se jim povedl. Začátek plynule ubíhá, ale uprostřed se to nějak zasekne (utíká to pomalu) no a ke konci už to zase frčí! Každopádně Jodie Foster a Sean Bean jsou nejvýraznější herci tady! Hodnocení je to tak něco mezi 4,5*.

mikiqex

mikiqex (hodnotenie, recenzie)

Původně jsem si myslel, že autor "oficiálního textu distributora" v typu letounu prohodil čísla a měl to být tradičně Boeing 747, ale po chvíli googlení jsem zjistil, že číslo je správně a Boeing je špatně :) Má to být Elgin E-474, který je fiktivní a konstrukčně podobný současnému Airbusu A380, tzn. dvoupatrový po celé délce.

Jakkob

Jakkob (hodnotenie, recenzie)

Už si ani nepamatuju, kdy sem byl u nějakého filmu napnutej tak dobře jako tady - skutečně by mě nikdy nenapadlo, co se z toho nakonec vyklube. Pro mě jen ukázka velmi dobře zvládnuté práce s filmem a nesmím zapomenout na kvalité her. výkony - za hezké 4*.

Lochnes009

Lochnes009 (hodnotenie, recenzie)

no zaciatok filmu bol slubny aj ma to s pociatku bavilo,ale cca od polky som zaspaval. cakal som od toho viacej

cineman

cineman (hodnotenie, recenzie)

Rád bych oponoval Nikonovi - tento film skončí naopak v kategorii "Premiera na Nově" v nejsledovanějším čase. A počítám s tím, že ten den nebudeme mít v programu tv na výběr.

kluzo

kluzo (hodnotenie, recenzie)

4* - skvělý výkon JF, dobrý scénář, 2. půlka trošku slabší, ale určitě stojí za to vidět tenhle film.

Hopi

Hopi (hodnotenie, recenzie)

Nevíte co to bylo za letadlo, se kterým dělali venkovní záběry? Hlavně ty vysoký postraní okýnka jsem nikdy neviděl

Illy

Illy (hodnotenie, recenzie)

První půlka skvělá, pak přichází strašné klišé. 4*jen za výkon Jodie a atmosféru.

baruss

baruss (hodnotenie, recenzie)

2/5 od tohto filmu som cakal cosi uplne ine.... mysteriozny film s davkou napatia,,, ale napriek tomu to ako kriminalka celkom obstalo...

Đ@veKiN9

Đ@veKiN9 (hodnotenie, recenzie)

Zápletka sice hodně zapletená, ale od toho je to záletka, ne? Tak ta se povedla. Jodie Fosterová je dobrá herečka a tahle role jí padla jako ulitá. Také mě pošila přítomnost herců Petera Sarsgaarda a Seana Beana. Možná trochu předvídatelné? Každý ať si udělá svůj názor. Každopádně povedený film.

 (hodnotenie, recenzie)

to musite videt, uzasny film, bude se vam to urcite libit

vikri

vikri (hodnotenie, recenzie)

V první části filmu napínavý psychologický thriller který postupně přechází do akce končící výbuchem Boeingu. I když je zhruba od poloviny filmu jasné jak to dopadne, stojí toto dílko za shlédnutí.

leus

leus (hodnotenie, recenzie)

hm, čakala som lepší film podľa upútavky. možno bol lepší ako priemerný, ale jednoducho som všade videla svojimi psychickými očami lietať americké vlajky. ten film má iba jednu chybu: má veľa americké črty. celkom náhodou tam sedí policajt, ktorý sa potom dostane do popredia, lebo "je zodpovedný za bezpečnosť letu" - prosím vás, keď cestoval, bol civil. keď tam bol služobne, prečo si sadol uprostred pasažierov? druhá vec, psychiaterka sediaca pri navonok psychicky zrútenej žene. určite. sadnite si 100x na lietadlo, som zvedavá, kto postrehne podobné javy. mimochodom keď ju už presvedčila, že dcéru si iba vymyslela a sedela na lietadle sama, mohlo by ju napadnúť, že aj srdiečko nakreslila na okno ona. ďalšia vec, kapitán sa urýchlil (alebo radšej režisér chcel urýchliť udalosti), nič sa nepýtal, chytro vybavil peniaze, pristál, zmizol. a preboha také klišé ako zlý únosca/vrah dostane záchvať úprimnosti v poslednej chvíli a celý svoj plán a presný postup popíše obeti, ktorá sa možno ani nepýtala na detaily - myslela som, že v 21. storočí sme z toho už vyrástli. jodie nebola zlá, ale nečakala som až taký americký film, a hlavne nie plný klišé.

kixo99

kixo99 (hodnotenie, recenzie)

Tento film je napínavý od zečiatku až do konca neviem čo proti tomu všetci maju určite patri medzi najlepšie filmy s Jodie Foster

Kedar1

Kedar1 (hodnotenie, recenzie)

Unos dítěte v letadle? To přeci není technicky možné... A navíc nechybí ani v seznamu pasažérů. Ale zoufalá matka se jen tak nedá. Hodně zajímavý nápad s únosem, jako vždy perfektní Jodie Foster, které fakt skoro uvěříte, že je šílená...

marcoss

marcoss (hodnotenie, recenzie)

Film je acela podareny,mozno by som mu dal aj viac,ale rezisery dali tomuto filmu typicky americky koniec,ktory pokazil cely dojem z pomerne napinaveho filmu.....Ale jodie tam je proste dobra

_ksilt

_ksilt (hodnotenie, recenzie)

silne jsem se zklamal v tomhle filmu, prvni polovina filmu slibovala zajimavej zazitek, ovsem v momente kdy jsme se dozvedeli kdo za vsim stoji, pribeh sklouzl do naprosteho prumerna ne-li podprumerna, herecky vykon Jodie foster mozna lehce zvratil misky vah avsak ona tyto role umi velmi obre takze ani ona nemela cim prekvapit, Jodie priste si vyber lepsi scenar !

TWOR

TWOR (hodnotenie, recenzie)

Celkem hezky udelanej filmik na tema podobne jako v Telephone Booth....takovyhle filmy jdou :) doporucuju...

 (hodnotenie, recenzie)

Mě se to moc líbilo, bylo to napínavé a vyvážené, i když s poněkud lacinějším závěrem souhlasím. Jodie Foster jako vždy skvělá a přesvědčivá.

Súvisiace novinky

Setkáme se včera, lásko!

Setkáme se včera, lásko!

25.04.2007

Určitě si vzpomenete, jak si to Eric Bana a Brad Pitt coby Hektor a Achilles rozdali před branami Tróje na meče a kopí. Bylo to tak přesvědčivé, až se nechce věřit, že v soukromí jsou ti dva kámoši.… (viac)

Reklama

Reklama