Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Walter Fielding Jr. (Tom Hanks) je úspešný právnik a daňový poradca. Všetko, čo zarobí, však dokáže prehýriť jeho rozmarný otec (Douglass Watson). A tak Walter žije s čerstvo rozvedenou huslistkou Annou Crowley-Beissartovou (Shelley Longová) v dome jej bývalého manžela – dirigenta Maxa Beissarta (Alexander Godunov). Max sa vracia z turné a Walterovi s Annou nezostane nič iné, ako si hľadať nový domov. Vďaka „výhodnej“ kúpe, sprostredkovanej priateľom Jackom Schnittmanom (Josh Mostel), kúpia na prvý pohľad krásny a priestranný dom. Opak je však pravda. Na čokoľvek siahnu, exploduje, zrúti sa, v najlepšom prípade iba nefunguje. Pôvodne zamýšľané drobné úpravy sa menia na väčšie, až nakoniec musia urobiť generálnu rekonštrukciu. Skrátka – dom za všetky peniaze. Po štyroch mesiacoch je parta budovateľov – dohodená po známosti – v najlepšom. Obom hrdinom už tečú nervy a ich pôvodne nežný vzťah sa mení na utrpenie. Situácia sa skomplikuje, keď Anna hľadá útechu u svojho ex manžela, ktorý si ju chce silou-mocou získať späť... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (122)

kubilov 

všetky recenzie používateľa

Tak rozhodně jsem se při sledování nepopadal za břicho, netekly mi slzy od smíchu a ani mě nebolela bránice. Je zde sice pár komických scén, ale nic extra. Mladý Tom Hanks je perfektní, stejně jako stavba domu. To, co mě ale nejvíce zaskočilo a naprosto vyvedlo z míry bylo to, jak ta pipina podvedla svýho přítele a snažila se všechno shodit na něj. Pak to tak nemá vypadat v reálu, že se ženský snažej ochočit si chlapa a udělat z něj poslušnýho čokla. ()

Han22 

všetky recenzie používateľa

Výborná komedie, Hanks jako tradičně skvělý, ale hlavní roli hraje šílený dům, ve kterém platí Murpyho zákon "co se může pokazit..." na tisíc procent. Schody, vana, krb, kuchyně, řetězová reakce z lešení u toho jsem doslova chcal smíchy. Za vizuálními vtípky nezaostávají ani hlášky mezi Hanksem a Longovou a výborný přihrávač Godunov. Radost sledovat. ()

Reklama

Madison 

všetky recenzie používateľa

,,Miláčik, sľúb mi, že sa nebudeš hnevať. Spala som s ním." ,,Ty fľandra!"..... ,,Ty bastard!" Komédia s vtedy ešte začínajúcim Tomom Hanksom, ktorá je zatratene skvelá. Môže vôbec z dielne Spielberga vzísť niečo zlé? Jednotlivé scény sú tak šialené a vtipné, že som neverila vlastným očiam, už dlho som nemala z nejakej americkej komédie taký dobrý pocit. Škoda však, že to nesplnilo očakávania našich intelektuálov :) ()

Faye 

všetky recenzie používateľa

Tak tenhle druh „budovatelských“ filmů mám moc ráda. Koupit starý dům, to je jen pro otrlé a každá rekonstrukce přináší vždycky spoustu nepředvídatelných překvapení a nezapomenutelných zážitků. A řemeslníci? Všude stejný. „Když si přišli pro peníze to ještě neznamená, že přijdou pracovat.“ A úředníci? Taky. „Stojím na hromadě sutin a nemám povolení abych se jí zbavil“. A manželství? To se taky pěkně zatřese v základech. „Zabalím ti věci aby ses večer nemusela vracet a zbytek ti pošlu. – Myslíš, že se odstěhuju? - Najít postel ti nedělá problémy. - Nechápu jak si došel k tomu, že mě vyhodíš z mého vlastního domu. Sám poletíš abys věděl.“ Báječné, na tenhle film se dá dívat při každé repríze. ()

avalonek 

všetky recenzie používateľa

Úžasná komedie a musela jsem se na ní podívat zvlášť teď,když jsme koupili starý dům a právě rekonstrujeme.Nejlepší je ten výbuch smíchu,kdy jim propadne ta vana..Tom je opravdu úžasný herec,ať hraje cokoliv..A tenhle film je skvělá odreagovačka plná dobrých vtipů..Za mě si to zaslouží plný počet hvězdiček,není mu co vytknout.Je to jak podle pravdy😊 ()

Galéria (60)

Zaujímavosti (4)

  • Ve filmu se dvakrát objevila, v té době velmi slavná, americká glam metalová kapela White Lion. Poprvé na zkoušce, kde si postava Toma Hankse přijde půjčit peníze. Podruhé, když na konci hrají hlavním představitelům na svatbě spolu s orchestrem. (Frank.Magnus)
  • Natáčelo se od 23. dubna do 11. července 1985 na Floridě a v New Yorku. (Varan)
  • V roce 2016 byl dům, který sloužil štábu k natáčení, ke koupi za přibližně 6 milionů amerických dolarů. (SONY_)

Reklama

Reklama