Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Walter Fielding Jr. (Tom Hanks) je úspešný právnik a daňový poradca. Všetko, čo zarobí, však dokáže prehýriť jeho rozmarný otec (Douglass Watson). A tak Walter žije s čerstvo rozvedenou huslistkou Annou Crowley-Beissartovou (Shelley Longová) v dome jej bývalého manžela – dirigenta Maxa Beissarta (Alexander Godunov). Max sa vracia z turné a Walterovi s Annou nezostane nič iné, ako si hľadať nový domov. Vďaka „výhodnej“ kúpe, sprostredkovanej priateľom Jackom Schnittmanom (Josh Mostel), kúpia na prvý pohľad krásny a priestranný dom. Opak je však pravda. Na čokoľvek siahnu, exploduje, zrúti sa, v najlepšom prípade iba nefunguje. Pôvodne zamýšľané drobné úpravy sa menia na väčšie, až nakoniec musia urobiť generálnu rekonštrukciu. Skrátka – dom za všetky peniaze. Po štyroch mesiacoch je parta budovateľov – dohodená po známosti – v najlepšom. Obom hrdinom už tečú nervy a ich pôvodne nežný vzťah sa mení na utrpenie. Situácia sa skomplikuje, keď Anna hľadá útechu u svojho ex manžela, ktorý si ju chce silou-mocou získať späť... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (122)

avalonek 

všetky recenzie používateľa

Úžasná komedie a musela jsem se na ní podívat zvlášť teď,když jsme koupili starý dům a právě rekonstrujeme.Nejlepší je ten výbuch smíchu,kdy jim propadne ta vana..Tom je opravdu úžasný herec,ať hraje cokoliv..A tenhle film je skvělá odreagovačka plná dobrých vtipů..Za mě si to zaslouží plný počet hvězdiček,není mu co vytknout.Je to jak podle pravdy😊 ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Zde leží Walter Fielding. Koupil dům a to ho zabilo." Jen absolutní idiot si koupí dům bez odborné rady. Něco o tom vím, neboť i já jsem tak před mnoha lety učinil a jsem si skoro jistý, že jsem s opravami přibližně v polovině. Přesto mi v domě nic nevybouchlo, nepropadlo stropem a ani se nerozložilo na anionty a kationty. Dokonce mi i tekla z kohoutků voda, ale takové štěstí Walter s Annou neměli a to je dobře, protože dům a opraváři byli nekonečným zdrojem zábavy. Jenže ten humor měl velmi kolísavou úroveň a já se cizím neštěstím neumím zase tak dobře bavit. ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Tak toto bola veľmi príjemná a svieža komédia s výborným mladučkým Tomom Hanksom. Tomuto chlapíkovi vyhovuje a vždy aj vyhovovala každá herecká póza, jeho komediálny talent by mu tu mohol závidieť kdejaký komik. To súviselo hlavne s jeho "nehodami" vo vnútri domu, alebo na stavbe, úsmev z tváre mi nezmizol snáď po celý čas. Príjemný relax v jedinečnej atmosfére 80. rokov, na oddych a zlepšenie nálady ako stvorené. 80/100 ()

micky99 

všetky recenzie používateľa

Úžasná komédia s ešte úžasnejším Hanksom. Jeho komediálne vlohy sa v tomto filme prejavujú skutočne úžasne. Miestami psychicky na dne ( pád vane ), miestami s anglickým kľudom ( pád komína ) brané situácie, robia s tejto komédie úžasnú podívanú. U mňa skvelé. P.S.: „ Kedy to bude hotové?“ - „ Za tri týždne.“ ()

golfista 

všetky recenzie používateľa

Při koupi nového domu je opravdu potřeba dát si velký pozor. Úsměvný film na téma "co nám doma ještě upadne" posazený do stylu lehce romantické komedie s už tehdy výborným Tomem Hanksem. Scéna po propadnutí naplněné vany je opravdu skvělá :) Ve druhé půlce scénáři trošku dochází dech a zábavy ubývá, ale pořád je to nadprůměrná komedie, která vás nezklame. ()

Galéria (60)

Zaujímavosti (4)

  • V roce 2016 byl dům, který sloužil štábu k natáčení, ke koupi za přibližně 6 milionů amerických dolarů. (SONY_)
  • Ve filmu se dvakrát objevila, v té době velmi slavná, americká glam metalová kapela White Lion. Poprvé na zkoušce, kde si postava Toma Hankse přijde půjčit peníze. Podruhé, když na konci hrají hlavním představitelům na svatbě spolu s orchestrem. (Frank.Magnus)
  • Dům, který Walter Fielding, Jr. (Tom Hanks) a Anna Fielding (Shelley Long) zakoupí, byl ve skutečnosti dřívější obchod. (SONY_)

Reklama

Reklama