Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všetko sa začalo, keď sa jeden mladý muž a jedna mladá žena stretli počas letu z L. A. do New Yorku. Oliver Martin (Ashton Kutcher) je čerstvým absolventom univerzity s presným a dokonalým časovým plánom pre splnenie jeho dvoch snov – dosiahnuť úspech v podnikaní a nájsť skutočnú lásku. Emily Friehlová (Amanda Peetová) je spontánna, drzá tínedžerka so sklonom k extrémom. Dva protipóly, dva nezlučiteľné spôsoby života. Síce sa zapletú na toalete lietadla, ale je jasné, že k sebe jednoducho nepatria. Aj keď sa však každý vyberú svojou cestou, zdá sa, že osud má s nimi iné zámery. A tak na seba z času na čas narazia, rok za rokom, zakaždým v inom meste, inom zamestnaní a inom vzťahu. A vždy v nesprávnej chvíli. Predsa ich niečo nevysvetliteľné k sebe priťahuje. Ako sa môžu spolu zasmiať, ako sa môžu rozprávať o čomkoľvek... Postupne sa z príležitostných kamarátov stávajú najlepší priatelia. Obaja hľadajú lásku a vzťah, ktorý by znova nedopadol katastrofálne. Trvá však niekoľko rokov, kým obaja zistia, že to, čo  k sebe cítia je… Takmer ako láska... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (240)

POMO 

všetky recenzie používateľa

Nezáväzná romantická plytčina, ktorá ukazuje vývin mladíckeho vzťahu-nevzťahu v rôznych, rokmi vzdialených životných úsekoch. Ale robí to s takou ľahkosťou a nepremyslenosťou, že sa potenciál námetu načisto vytráca. Slabučký, rutinne a autorom bez životných skúseností zbuchnutý scenár. Herci sú príjemní. Cieľové publikum: 16-22 a ani noha naviac. Tí starší nech siahnu po Before Sunset. ()

Agent006 

všetky recenzie používateľa

Dobře, dobře, dobře...no a co, že jsme to viděli milionkrát? No a co, že všichni víme, jaký bude finále?! Podstatný je, jakym způsobem to k tomu konci spěje. A v případě A Lot Like Love je ta cesta plná krásy, lehkosti a především přirozenosti. To v mých očích zdvihá tenhle kousek vysoko, hooodně vysoko nad šedej průměr. ()

Reklama

Slarque 

všetky recenzie používateľa

Scénář je jen nepříliš nápaditou variací na Když Harry potkal Sally a pokud film alespoň částečně funguje, je to zásluha režiséra a všech (=obou) herců. Vedlejší postavy jsou tady totiž tak asi dvě, zbytek spadá do kategorie figurek na jedno použití. Některé scény jsou povedené, ale těch titulků „o X roků později“ bylo příliš a film se měl vejít tak do 90 minut. ()

Radko 

všetky recenzie používateľa

Kto z nás by nechcel mať v živote taký vzťah? Raz za rôčik-dva s vyvoleným spáchať uletený partnerský ťah? V medziobdobí zase má tento hlavný pomer pasé. Preto medzi stretnutiami si každý z dvojice vytvára iné partnerstvá a lásky, a ani jednému to na čele nevytvára veľké vrásky. Popritom sa realizujú - či už v umení alebo v obchode. Po roku-dvoch sa stretnú: a zas všetko medzi nimi v pohode. Roky letia, roky plynú, ona má iného a on zase inú. Jeho biznis plány síce skončia v piči, ona však na umeleckých foto výstavách s úspechom fičí. Nič to, že on nemá veľké prachy, stále ich priťahujú vzájomné telesné pachy. Nie, ich vzťah nebol ani po šiestich rokoch každodennou rutinou zničený, ľúbia sa ako kedysi a vďaka občasnosti môže byť jeho falus rovnako sťa pred rokmi vztýčený. ()

dezorz 

všetky recenzie používateľa

A Lot Like Love chyba trocha stavy, ale inac je to prijemna, INA ako je v US bezne, romanticka komedia, ktora viac potesi milovnikov 4 svadieb a pohrebu ako 50 prvych rande. takyJack And Jill vo filmovej podobe. Zmurkajuco skuliaca Amanda Peet je stale rovnako prijemna a vsimli ste si, ako sa Ashton Kutcher, Kelso Z tych rokov 70tych, stale viac a viac podoba na Woodyho Harrelsona? ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (5)

  • V čase debutu snímku na 3. místě amerického žebříčku měl Ashton Kutcher v Top 10 ješte jeden snímek. Konkrétně to byla komedie Hádej kdo? na 8. místě. (imro)

Reklama

Reklama