Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenzie (1 658)

plagát

Doma u Moriho (2018) 

Každá zahrada, aby skutečně ožila, musí mít nejen hospodáře, ale i nějakého prvního návštěvníka, toho, kdo vejde a uvidí. Pochválí záhony, úly, stromy i révu. Probere zdejší denní život, noční život, plevel, škůdce i pomocníky. Takže já řku: Zahrada (ani tento sličný tisk) není farma! Nic k vyčíslení, nic k zaprotokolování, nic k výprodeji. Zahradu můžeme mít, ale lépe je v ní být. Třeba s meruňkami, včelami, mandloní a tak dále… Být spolu, jaká krása. Juch!

plagát

1941 (1979) 

1941 bol slabý ročník.

plagát

Boy (2010) 

That Boy has enormous potential.

plagát

Dobrý poliš, zlý poliš (2006) 

Slávnosti balónov ešte nezačali a z neba už padajú mrtvoly. Vrahom je hráč neexistujúceho hokejového klubu. Je to ako puzzle s 50 tisíc kúskami, ktoré si požičal sesternici a vrátila ti len polovicu, lebo jeden diel uviazol v gauči, druhý v ponožke v sušičke ....

plagát

Trainspotting (1996) 

Trainspotting som videl prvykrát v 96tom, v Edinburgu. Po skončení vysokej školy, keď som si volil, čo ďalej s mojou budúcnosťou. Hneď z kina bola budúcnosť jasná, ísť do trafiky, kúpiť si časopis Total Film, ktorého prílohou bol scénar k Trainspottingu, lebo to, že to bola komédia, sa s mojou neznalosťou škótskeho akcentu, dalo vytušiť len zo smiechu obecenstva.

plagát

Bratia Bluesovci (1980) 

Keď a bratia Blúsovi narodili, boh im odňal rodičov, ale na oplátku im do zadkov narval peknú dávku FUNKU.