Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Odvážne a krásne sexi agentky Natalie Cooková (Cameron Diaz), Dylan Sandersová (Drew Barrymore) a Alex Mundayová (Lucy Liu) majú opäť plné ruky práce! Tentoraz ide o dva na prvý pohľad úplne obyčajné prstene - v skutočnosti však skrývajú veľmi cenné informácie, pomocou ktorých je možné odhaliť novú identitu všetkých osôb, zaradených do národného programu na ochranu svedkov. Keď svedkovia postupne začínajú zomierať, Charlieho anjelov čaká nová nebezpečná úloha! Len ak využijú svoj nesporný talent na majstrovské prezlečenia, dokonalé špionážne schopnosti a znalosť bojových umení, podarí sa im zastaviť zákerného páchateľa - tajomného „padlého anjela“ Madison Leeovú (Demi Moore). Za výdatnej podpory spoľahlivého spolupracovníka Jimmyho Bosleyoho (Bernie Mac) sa ostrieľané trio vydáva v ústrety novému dobrodružstvu, ktorého priebeh nečakane naruší Dylan, pretože nečakane bude musieť čeliť temnému tajomstvu zo svojej minulosti - tajomstvu, ktoré ohrozí životy oboch jej najlepších priateliek... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (435)

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Trošičku slabšie pokračovanie CHARLIEHO ANJELOV s ešte prehnanejšou a komixovejšou akciou. Byť tam opäť Bill Murray bolo by to jednoznačne za silnejších a kvalitnejších 5*. Tie tri babenky sú fakt potešením a všetky tri si sadli ako prdelka na nočník. A záverečná titulková sekvencia ma zvykne dojať, pretože viem, že tieto tri spriaznené duše na plátne už asi nikdy neuvidím. ()

nash. 

všetky recenzie používateľa

Repríza po letech nečekaně pobavila. Skvělá a zábavná oddechovka. Holky to opravdu rozjely a tentokrát už bez zábran pokud jde o akci i humor. Drew Barrymore zábavná i kouzelná a Liu s Cameronkou s ní tentokrát držely krok, akce zběsilá i zábavná, správně ujetá a napěchovaná cool záběry, co chvíli fór, hláška nebo zábavný odkaz na filmovou klasiku. Občas to sice v tempu zaškobrtlo, ale vzápětí se to omluvilo nějakou vydařenou taškařicí nebo akční lahůdkou. Totéž platí o scénáři, který se tentokrát už vůbec nebral vážně. A i když to v něm občas to drhlo, mávl jsem nad tím rukou protože následovala omluvenka v podobě skvělého fórku nebo dialogu, jako ten kdy LeBlanc popisuje Cleesemu práci jeho dcery, což ještě dorazí Liu svým nadšeným vyprávěním s poslední „akce“. Takže nakonec to jediné, co zabolelo je výměna Billa Murraye za Bernieho Maca, včetně poněkud křečovitého zdůvodnění. A taky Hubeňoura mohlo být více. ()

Reklama

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Rudou mašlí se stříbrným lemem ovázaná krabice z mahagonového dřeva, na ní z ryzího zlata ukuté obrovské logo MTV posázené blyštivými diamanty a uvnitř ranní stolice mistra McG nastříkaná sprejem na růžovo.. Z vlastní zkušenosti vím, že u pokračování příběhů Liščí trojky se dá báječně žehlit. Já byl dokonce tak zažraný, že když zazvonil telefon, přiložil jsem si k uchu žehličku místo sluchátka a pak jsem si spálil i to druhé při pokusu přivolat záchranku. Pokud budete žehlit i vy, nezapomeňte zase trošku přejet i ksicht růžovému snu plastických chirurgů Demi Moore (bez napařování - zničil by se make-up!) a hlavně, až budete schovávat prkno, nestrčte omylem do skříně nebohou Lucy Liu.. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Jeste vetsi jizda nez prvni dil, sice jeste vic nerealisticka, ale koho to sere, kdyz je film neskutecne sviznej a neni tu prakticky moment bez akce, je tu dostatecnej pribeh, skvela hudba a tri naprosto paradni kocky v hlavnich rolich, cehoz si byl McG vedomej, takze krome ruznejch paradnich bitek a honicek nesetri ani zaberama na ruzny casti jejich tel. Taky je fajn, ze se vratila vetsina hercu z jednicky, jako Wilson, LeBlanc nebo Glover a z novejch potesi hlavne John Cleese, i kdyz jeho role je fakt hodne jednoducha. Vim, ze to je jen takova akcne komedialni kravina, ale ja se fakt perfektne bavil, ze nemuzu dat nizsi hodnoceni. ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Na chlup stejná kokotina jako minule, ale i tady si skoro každý najde alespoň špetku toho, čemu se zasměje. Ať už nenuceně, protože se baví, nebo nuceně kvůli naservírované dávce tvůrčí trapnosti a ujetosti celého příběhu. Naše trojka se snaží, občas jsou dokonce i sexy, ale nějak výrazněji mě to neobohatilo. Pravdou však je, že ke konci mě to už nebavilo vůbec a nepomohla tomu ani Demi Moore. ()

Galéria (97)

Zaujímavosti (30)

  • Bruce Willis hraje postavu jménem William Rose Bailey. Jedná se o referenci na frontmana skupiny Guns N' Roses Axla Rose, jehož jméno bylo do 17 let William Bruce Bailey. (griph)
  • Motorkářské závody byly natočeny u uhelného dolu v San Pedru, kde byla uměle vytvořena trať. (The.r.y)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 120 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Súvisiace novinky

Zemřel Bernie Mac

Zemřel Bernie Mac

11.08.2008

Letošní rok si dost možná udrží ošklivé privilegium v tom, že během něj zemřelo nejvíce filmových hvězd. To, že se na konci ledna Heath Ledger omylem předávkoval léky a nemůže si tak bohužel užívat… (viac)

Parta tragédů změnila kapitána

Parta tragédů změnila kapitána

07.03.2007

Adaptace všech možných i nemožných komiksů jsou prostě v kurzu. Poté, co prosákly na veřejnost zprávy o možném zfilmováním stripů s Dilbertem, je asi všem jasné, že pro Hollywoodské producenty není… (viac)

Reklama

Reklama