Reklama

Reklama

NCIS - Námorný vyšetrovací úrad

(seriál)
  • Slovensko NCIS (viac)
Trailer
Akčný / Krimi / Dráma / Mysteriózny / Thriller
USA, (2003–2024), 336 h 43 min (Minutáž: 40–87 min)

Hrajú:

Sean Murray, Mark Harmon, David McCallum, Brian Dietzen, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Emily Wickersham (viac)
(ďalšie profesie)

Série(21) / Epizódy(466)

Obsahy(1)

Producenti akčnej drámy z prostredia námornej kriminálnej polície, inšpirovaní seriálom JAG, ktorý pomaly stráca vo svete dych, sa rozhodli pre novú, dynamickejšiu a zatiaľ veľmi úspešnú verziu. Tím špeciálnych agentov, vedený skúseným, tvrdým vyšetrovateľom a vyjednávačom Leroy Jethro Gibbsom (Mark Harmon), je schopný riešiť zločiny, ktoré sú spáchané vo vojenskom námorníctve a námornej pechote, bez ohľadu na postavenie, či hodnosť. Napätie, akčnosť a dobré herecké výkony sú hlavné atribúty, vďaka ktorým seriál získal obrovskú divácku úspešnosť a televízne stanice ho zaraďujú do Prime Time.
V snahe presvedčivo zobraziť prostredie námorného vyšetrovacieho úradu, si autori pomohli skutočnou existenciou NCIS. Stretávali sa s agentmi NCIS, aby odpozorovali ich reálny život a mali prehľad o každodenných operáciách.
Herecké majstrovstvo a talent Marka Harmona bolo ocenené udelením ceny Emmy a jeho filmové úlohy mu priniesli niekoľko nominácií na udelenie Zlatého glóbusu. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie používateľa xxmartinxx k tomuto seriálu (1)

NCIS - Námorný vyšetrovací úrad (2003) 

Tenhle seriál nemám rád. Je jen další z mnoha a není na něm nic výjimečného, až na to, že tam běhá jedna extravagantní osoba. Neustále vkládané hlášky mi navozuj pocit, že si scénárista sepsal seznam hlášek (většinou spíš vzpomínal, než vymýšlel nové) a ty poslepoval včerejším dílem komisaře Rexe... Všechny postavy sou neuvěřitelně černobílé a vždycky je jasný předem, jak se zachovají. Šablonovitost je tu až nesnesitelná. ()

Súvisiace novinky

Reklama

Reklama