Reklama

Reklama

NCIS - Námorný vyšetrovací úrad

(seriál)
  • Slovensko NCIS (viac)
Trailer
Akčný / Krimi / Dráma / Mysteriózny / Thriller
USA, (2003–2024), 336 h 43 min (Minutáž: 40–87 min)

Hrajú:

Sean Murray, Mark Harmon, David McCallum, Brian Dietzen, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Emily Wickersham (viac)
(ďalšie profesie)

Série(21) / Epizódy(466)

Obsahy(1)

Producenti akčnej drámy z prostredia námornej kriminálnej polície, inšpirovaní seriálom JAG, ktorý pomaly stráca vo svete dych, sa rozhodli pre novú, dynamickejšiu a zatiaľ veľmi úspešnú verziu. Tím špeciálnych agentov, vedený skúseným, tvrdým vyšetrovateľom a vyjednávačom Leroy Jethro Gibbsom (Mark Harmon), je schopný riešiť zločiny, ktoré sú spáchané vo vojenskom námorníctve a námornej pechote, bez ohľadu na postavenie, či hodnosť. Napätie, akčnosť a dobré herecké výkony sú hlavné atribúty, vďaka ktorým seriál získal obrovskú divácku úspešnosť a televízne stanice ho zaraďujú do Prime Time.
V snahe presvedčivo zobraziť prostredie námorného vyšetrovacieho úradu, si autori pomohli skutočnou existenciou NCIS. Stretávali sa s agentmi NCIS, aby odpozorovali ich reálny život a mali prehľad o každodenných operáciách.
Herecké majstrovstvo a talent Marka Harmona bolo ocenené udelením ceny Emmy a jeho filmové úlohy mu priniesli niekoľko nominácií na udelenie Zlatého glóbusu. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (254)

Trailer

Recenzie (313)

GILLWANDER 

všetky recenzie používateľa

Po škole hneď ako som došiel domov som zapol TV a práve tento seriál tam pravidelne chodieval. Ako výplň medzi nudným čakaním na obed som si skrátil tú dlhú chvíľu tým, že ho budem sledovať. Zábava to zrovna nebola, no ako som už spomínal, keď sa nudíte pozriete si hocičo. Takže, kvôli vyplní medzi čakaním na "lepšie" dávam priemerné hodnotenie...65% ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Ďalšia zo známych a úspešných krimináliek, ktorá ma podobne ako CSI obišla, a to najmä kvôli dokonale nevýrazným a nesympatickým hlavným postavám. Vlastne čo si spomínam, tak kedykoľvek som NCIS zbadal v TV tak som prepínal inam a keď som mu aj šancu náhodou dal, tak som z neho dvakrát nadšený nebol. U mňa slabota a 2* len za solídnu technickú stránku. 25% ()

Reklama

Rssa 

všetky recenzie používateľa

Seriál zraje jako víno, postupně se do obyčejné, ale příjemné kriminálky začaly rvát prvky dramatu a špionážního trhilleru, což vyplynulo v situaci, kdy konec 6.té série je již neředěný špionážní ráj, prošpikovaný vládními tajemstvími, zkorumpovanosti federálních agentur i pronikání teroristických buněk. Kdo by řekl, že se seriál za 6 let takto vyprofiluje. Harmon mi byl ze začátku protivný, ale nakonec si ten jeho čestný, ale v mnoha případech nelítostný postoj oblíbíte, stejně tak jako zpočátku sukničkářského, ale později tvrdého a schopného agenta DiNozza. Spolu s velice zvláštní a zábavnou Zivou, šíblou Abby a geekem McGeem tvoří dobrý tým. Možná jen postava patologa Duckyho je trošku otravná. 80 % za první 3 série, 85% čtvrtá, 90% pátá, 95 % šestá. Celkem 90 % s náběhem na pořádné drama v sérii č.7. ()

Faidra 

všetky recenzie používateľa

Dostane-li se člověk do rukou doktorům, sestrám a osobám v bílém, modrém a zeleném celkově, musí počítat s lecčím včetně toho, že bude brutálně buzen v nekřesťanskou hodinu a podrobován nepříjemným procedurám, že bude trávit valnou část dne zasmušilým posuzováním stavu stropu nemocničního pokoje a že schytá spolustonající propadlou televizním seriálům. Kdyby mi předtím někdo dal vybrat nejhorší z oněch možností, bez rozmýšlení bych zvolila tu třetí. Jenže člověk míní a Leroy Jethro Gibbs mu dá pár facek a uvede nějaké to pravidlo, z kterého jasně vyplývá, ať radši nemíní vůbec. Poté, co mě den co den obšťastňovali svou přítomností zamlklí doktoři, kteří mě burcovali dlouho před svítáním a zabodávali do mě za účelem mně neznámým jehly, aby se pak vytratili stejně záhadně, jako se objevili, a nutili mě se vztekat, že vyloženě zbožňuju chlapy, kteří se zčistajasna objeví a beze slova mě opíchají, načež se vytratí a já už je nikdy v životě nevidím, jsem byla vděčná jako zatoulaný pes za kus žvance za chlapa, který byl ochotný zdržet se hodinu, pobavit mě, zpohlavkovat podřízené a být sympaťák se sarkastickým smyslem pro humor a interasantně postříbřenou kšticí. Další členové ansámblu a zápletky též velice fajn, takže nevidím důvod, proč k té padesátce na americké vlajce tentokrát nepřihodit dalších pět hvězd. ()

kubyno 

všetky recenzie používateľa

Oproti CSI je tu mnohem lepší vyšetřování a zápletky - žádný nereálný a haluzový styl a žádné nekonečné natahování stejnými případy. Je to pro mě velice příjemná oddechovka, u které se nenudím, a zároveň je vtipná (např. by se dala napsat kniha o Tonyho jménech pro McGeeho...). Jinak poslední série (cca 8. -9. serie) se mi zamlouvají čím dál víc, je to opravdu pohodová podívaná. ()

Galéria (3 452)

Zaujímavosti (533)

  • Cote de Pablo (Ziva David) odmítla na konci této sezóny prodloužit smlouvu, a tak její postava Ziva David jako agentka NCIS skončila. (Katka189)

Súvisiace novinky

Reklama

Reklama