Reklama

Reklama

Půvabná, ale chudá venkovská dívka Paloma touží po veliké lásce a lepším životě. Jednoho dne konečně potká muže svých snů - dědice kávového magnáta. Přestože se do ní Diego zamiluje na první pohled, jejich vztah čeká nejedna těžká zkouška... (TV Prima)

Recenzie (74)

BramborkaZ 

všetky recenzie používateľa

No tak prrr, toto by nemali hodnotiť chlapi, ktorí neznášajú telenovely už len z princípu a videli z 238-dielneho seriálu asi tak 5 minúť. Ja som už nejaké tie telenovely videla, ale toto je najlepšia. Má najmenej trápnych momentov, i keď samozrejme i tu sa nejaké nájdu, predsa len no... Postavy, najmä Paloma, sú úplne super a tá úvodná pesnička je prekrásna. Áno, priznávam, nájde sa aj v mojej MP3. A čo, zabijem sa teraz? :D ()

ljukyljuk 

všetky recenzie používateľa

Jediná telenovela, ktorú som pozeral, aj to len kvôli tomu, že som musel mesiac po operácii byť doma. A musím povedať, už chápem, prečo to tie babky toľko pozerajú, veď mne to po mesiaci normálne chvíľu chýbalo. Čo sa stalo s Palomou? Dala sa dokopy s tým hlavným (sorry, ale meno som si už fakt nezapamätal)? ...potom prešiel týždeň, ja som dostal rozum a už mi to bolo akurát tak jedno. Ale už len za to, že som mal mesiac ráno čím zabíjať čas, dávam 1* ()

Reklama

klapqua 

všetky recenzie používateľa

som pri tom večerávala, písala úlohy, maľovala, varila... dobrá zvuková kulisa, keď nechcete mať ticho, nemáte náladu na hudbu a potrebujete niečo nad čím netreba rozmýšlať... ale úprimne, jednoznačne jedna z najkvalitnejších telenoviel, výpravou, hercami, hudbou, kamerou, prostredím... je to síce remake (myslím že pôvodná tel. sa volala káva s vôňou ženy) ale je to good. Občas mi síce kvalitne pila krv nonstop histerická Palomita, ale dalo sa.... a Fabian bol vskutku sexy zloduch, Miguel ma bavil najmä vďaka skvelému Danglovmu dabingu a dokonalej slizkosti... Barbare som závidela ozaj nádherné vlasy a Daniele zase celkový štýl a Čokoládku ;)... Nevidela som každý diel, ale vždy som ostávala v obraze... niektoré herecké výkony boli celkom fajn a plusko to má najmä za pieseň Paloma Negra (srdovka) ()

Smok 

všetky recenzie používateľa

Zatiaľ jediný telenovelový počin, ktorý som ochotný priznať, že som intenzívne pozerával a zrejme aj veľká časť mužskej populácie hlavne kvôli Silvii Navarro. Nemal som inú možnosť, mal som vtedy len jeden televízor, nežnejšia polovička si vždy ukradla ovládač a každý deň sa predsa na pive sedieť nedá :) Inak jedna z prvých telenoviel uvedená na sk území. Tri v pohode dám, keďže som si doteraz schopný pamätať, o čom bola. ()

chrispe 

všetky recenzie používateľa

Byla bych pěknej pokrytec, kdybych nepřiznala, že se na tuhle telenovelu celkem pravidelně koukám. Myslím si (zatím), že v tomto žánru se jedná o nadprůměr.O hraní herců jako takových nemá cenu diskutovat, telenovely mají svůj vlastní způsob "hraní". A tak se postavy někdy chovají trapně a nelogicky, ale v tomto případě to není nic nad čím bych si rvala vlasy... přeci to nějak musí natáhnout na těch 238 dílů. Na Palomu (Silvia Navarro) se pěkně kouká a dokonce i na místy slabošského Diega (Sergio Basañez). // 26.4. snižuju ze tří na dvě... ale baví mě neskrývaná reklama na Ajax :)) // 10.10. těsně před finišem opět navyšuju... sice je to protahované až hanba, ale některé scény mě hodně překvapily (u telenovel bych je spíš nečekala), a taky co se vyklubalo z Migela. Diega bych (namísto happyendu) nakopala do zadnice a s ním i jeho drahou babičku. Tři hvězdy. /// 14.9.2018 Hele... vím, že je to jen telenovela... ale najde se v celým Mexiku, nebo vlastně na celý týhle planetě někdo, kdo fandí schizofrenímu mentálu Diegovi? Hlaste se do zpráv. Děkuji! ()

Galéria (8)

Zaujímavosti (11)

  • V 35. časti nastane chyba v seriáli. Konkrétne v čase 32:34, kde je možné vidieť mikrofón. (DJ Rocco iNc)
  • Mezi Anette Michel (Barbara) a Rodrigem Abedem (Fabian) při natáčení vznikl vztah. Pár se nakonec o rok později vzal, avšak v roce 2003 se rozešli. (fiLLthe3DD)
  • Herečka Anette Michel si během natáčení vytvořila závislost na kouření, jelikož cigareta byla neodmyslitelnou součístí intrikánky Bárbary, kterou ztvárnila. [Zdroj: Markiza.sk] (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama