Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Dobrodružný
  • Romantický

Posledné recenzie (271)

plagát

Selena (1997) 

Lopez mi nebude nikdy srdcu blízka ani herečka a ani speváčka. V tomto prípade sa jedná o jeden z mála schopných hereckých počinov, aké toto žieňa predviedlo. Bohužiaľ/bohudík sme ale vo filmy nepočuli aj verzie piesní v jej podaní, Lopez totiž kvôli nedostatku času nedostala možnosť sa predviesť aj spevácky. Produkcia sa tiež bála, že fanúšikovia by po tak krátkej dobe od smrti Seleny neprijali dobre jej piesne naspievané iným hlasom. Pre mňa osobne to nie je žiadna tragédia, Lopezovej nevýrazný hlas mi ozaj nechýba. Film stavia na tragickom osude celkom fešnej a aj celkom talentovanej mladej speváčky, ktorá mala celkom dosť veľkú šancu zažiariť ako medzinárodná hviezda, až pokým jej asistentke nejeblo v lebeni. To je hold život. Film je to obstojný, jeden, dvakrát sa to dá hravo zvládnuť, ak ste milovníkom latina, zvládnete aj do trojky. Z úcty k Selene a jej smutnému životnému koncu plus za Lopezovej snahu atd dávam tres estrellas latinas

plagát

Päťdesiat odtieňov sivej (2015) 

Roku Pána 1963 uzrela svetlo sveta malé buclaté dieťa, ktoré sa o pár desaťročí pracne zamyslelo a povedalo si "Keď už môže napísať knihy kdejaká Tekelyová, prečo by som nemohla napísať niečo aj ja!?" No a keďže sa nenašla žiadna dobrá duša, ktorá by jej povedala "Né moja, jeb na to, radšej bež do kuchyne muffiny ďalej péct", tak nám regále kníhkupectiev a prázdne miesta pod vianočnými stromčekmi spestrili nie jeden ale hneď tri diele tohto literárneho skvostu! Kto si myslel, že po Tvajlate nič horšie nepríde, tradáááá! (Btw., aj ctená autorka svetielkujúcich pijavíc ohlásila ďalšie pokračovanie tejto nervydrásajúcej ságy). A aby si prišli na svoje aj ľudia, ktorí by nezvládli prečítať ani toto dielko, vznikol tento úchvatný mučiaci nástroj, ktorý už teraz viem, že budem vyťahovať a púšťať vždy, keď ma drahý naserie! A teraz sa isto pýtate, keď tu toľko pičujem už úvodom, prečo som na to vôbec šla dobrovoľne do kina? Na to je jednoduchá odpoveď- mám dobré srdiečko. A slabú vôľu, lebo povedať radikálne NIE, ANI BOHOVI je zatiaľ nad moje pomery. V čom je tento film naozaj výnimočný a obohajúci je zásoba dokonalých "romantických" blábolov. Človek by neveril, čo všetko sa dá nacápať do 124 minút, toľko pátosu nepojal ani Armageddon, Pearl Harbour a Titanic dokopy (áno, Když skočíš, skočím taky, pamatuješ?). Ďalšia vec, tento film zastavuje čas. Skutočne! Zatiaľ čo vy máte pocit, že už musel prejsť aspoň jeden celý deň, prešlo len päť zasratých minút. Kola pomaly dochádza, nohy tŕpnu a vy si nadávate do debilov, že ste si tú ploskaňu whisky zabudli doma. Ale musím tomuto skvostu predsa len jednu vec uznať, ešte nikdy som v kine nestrávila toľko času študovaním plafónu v tme, ako teraz. Klady filmu- záverečné titulky. Takú obrovskú chuť po filme radostne tlieskať že KONEČNE, BOHA VÁŠHO som už dlho predlho nemala. V skratke, nemôžem sa dočkať až to vyjde na DVD. Ideálny darček, pre všetkých nepriateľov. Jedna hviezda za použitú pesničku I´m on fire od Springsteena, druhá za Dornanov zadok.

plagát

Stratené dievča (2014) 

Fincher je jeden zasraný zasran, z ktorého filmov v živote nešlo teplo väčšie než bod mrazu a asi práve preto ho mám tak rada. Od pozretia snímku ma odrádzal akurát tak večne nemožný Affleck, ktorý by mi bol protivný aj keby mi daroval milión babiek len tak na ruku, ale premohla som sa a šla do toho. Napriek tomu, že film pojednáva o rozpade manželstva dvoch ľudí, nie je v ňom ani za mak náznak nejakej lásky, romantiky, vášne, emócií... čohokoľvek, čo by z hlavných postáv robilo niečo viac, než dvoch robotických pajácov, čo spolu zrazu nevedia žiť. Začiatok filmu mal ukazovať aj začiatok ich lásky,úprimnej lásky, ale akosi som to ani jednému nevedela uveriť. No tak ako som mala problém uveriť tej ľúbostnej linke, sánka mi padala dolu nad chladnokrvnosťou Amy v ďalších momentoch filmu. Pike odviedla v tomto smere absolútne skvelú prácu. Affleck, no proste Affleck ako vždy. Bez života, bez ničoho, ale tak dokázala som ho predýchať, čo mu slúži ku cti. Čo sa mi ale tentoraz naozaj nepáčilo, bola hudba. Tá ma naozaj neskutočne iritovala a miestami sa mi tam ozaj nehodila. Pri konci filmu som sa inak musela aj smiať. Možno keby hl.rolu hral niekto iný, moje pocity by boli iné, ale takto som si len vravela "chlape, máš čo si chcel!" Samotnú hviezdu dávam za Harrisa, konečne som ho videla v inej roly ako Barney (nerátam tú úlohu kráľa v Johanke z Arku) a bol dobrý!!

Posledné hodnotenia (764)

Selena (1997)

03.03.2015

Päťdesiat odtieňov sivej (2015)

14.02.2015

Stratené dievča (2014)

03.01.2015

Kameňák 4 (2013)

odpad! 13.10.2014

MASH film (1970)

09.09.2014

Zbav nás zlého (2014)

10.07.2014

Očista (2013)

08.07.2014

Insidious (2010)

08.07.2014

Sinister (2012)

08.07.2014

Reklama