Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Horor
  • Komédia
  • Krimi

Obľúbené seriály (4)

Priatelia

Priatelia (1994)

Nedokazem k tomuto napisat komentar bez toho aby som sa citil trapne, ze zase len vychvalujem dokonalost tohto niecoho bez klise, ale nieco napisat musim. V mojich ociach snad najlepsi serial aky kedy vznikol, humor srsi z kazdej vety, dobra nalada z kazdeho slova, vsetkych 6 charakterov brilantne nakreslenych, a este lepsie zahranych. Ziadneho herca z magickej sestky nechcem vidiet v inom filme ako v tomto, lebo oni sa pre toto narodili.

Prison Break: Útek z väzenia

Prison Break: Útek z väzenia (2005)

Len tazko hladat serial, kde je tolko napatia a necakanych logickych zvratov, kde ste si isty smrtou postavy len ked ju vidite rozstrielanu lezat na zemi. Neda sa povedat, ktora seria je najlepsia, vsetky su skvele, len posledne casti stvrtej serie uz boli prekombinovane, kde sa kvalita pohla trocha smerom nadol, ale kiez by kazdy serial mal taketo 4te serie. Najoblubenejsia postava je demonicka Jodi Lyn Okeefe.

Túžba tela

Túžba tela (2005)

Krasna zena, povabny mlady chlapik a ich krasna romantika a stipka fantasy ktory je v tomto zanri velmi raritna, viac si priat nemozno. Skvele charaktery, skvela hudba, proste najlepsi "neserial", ktory som videl velakrat a dufam, ze este velakrat uvidim.

Keď budeš moja

Keď budeš moja (2001)

Spolu s Tuzbou tela moje dve najlepsie neserialy. Poznam to uz snad naspamet, a aj napriek tomu ma to stale bavi.